هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
۱)۲۰ میلیارد دلار پول داشته باشی و ۶۰ سالت باشه و فقط تا ۷۰ سالگی عمر کنی؟
۲)یا به شغل مورد علاقهات برسی و عادی عادی زندگی کنی؟؟نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 ولی من ب دوتاش میرسم:)))
-
@Elham650
@nazanin-mirzai
@soniaaa
الهی...
داره برام پیامک تبریک ازدواج میاد
دعا کنم شوهر کر و کور نصیبتون بشه؟
یا دعا کنم بترشین اصلا شوهر نکنید
دیگه مزارید آتوهارو رو کنمااااا
قابل توجه...فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam واییی
-
Matin Mousavi 1 ولی من ب دوتاش میرسم:)))
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir یکی رو بگو
-
Matin Mousavi 1 ولی من ب دوتاش میرسم:)))
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir البت فک کردم تومنه
-
۱)۲۰ میلیارد دلار پول داشته باشی و ۶۰ سالت باشه و فقط تا ۷۰ سالگی عمر کنی؟
۲)یا به شغل مورد علاقهات برسی و عادی عادی زندگی کنی؟؟نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 هیچکدومش
باید یه جوری باشه علم رو افزایش بده ،
هر دو کسل کنندس -
Matin Mousavi 1 مورد دوم
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری me too
-
ramses kabir یکی رو بگو
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 صد درصد اولی
مثلا میخوای چیکار کنی ک نتونی توی اون ده سال از ۶۰ تا ۷۰ سالگیت انجامش بدی://
با پول میشه همه کار کرد:)) -
اگه سن همسر آیندهتون به اندازه شارژ الان گوشیتون باشه، چند سالش میشه؟
خودم: 28
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شدهMatin Mousavi 1
۷۴
سن خودمم اون موقع ۵۴ تو چالش قبلی -
Matin Mousavi 1 هیچکدومش
باید یه جوری باشه علم رو افزایش بده ،
هر دو کسل کنندسنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour خب دومی میتونی علم رو افزایش بدی! به عبارتی در اولی هم میشه! در هر دو این امکان هست
-
Matin Mousavi 1
۷۴
سن خودمم اون موقع ۵۴ تو چالش قبلینوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
کمی اختلاف زیاده
-
اگه سن همسر آیندهتون به اندازه شارژ الان گوشیتون باشه، چند سالش میشه؟
خودم: 28
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 همین مون مونده
۶۳ -
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Matin Mousavi 1 همین مون مونده
۶۳نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai
-
pouya hosein pour خب دومی میتونی علم رو افزایش بدی! به عبارتی در اولی هم میشه! در هر دو این امکان هست
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 هس ، ولی خودش باعث نمیشه،
یه کارمند به خدمت گرفته شده،
یه پولدار فقط سرمایه میده،
نمیشه،فک کنم من بد اندیشم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان حقیقتا
فضای آلاخونه درسیه
ولی الان شده درس زندگی -
Matin Mousavi 1 هس ، ولی خودش باعث نمیشه،
یه کارمند به خدمت گرفته شده،
یه پولدار فقط سرمایه میده،
نمیشه،فک کنم من بد اندیشم
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour خب اون شغله محدودیتی نداره! مثلا یه مهندس میتونه روز به روز پیشرفت علمی داشته باشه
-
دوستان حقیقتا
فضای آلاخونه درسیه
ولی الان شده درس زندگینوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده@nazanin-mirzai
تاپیکای درسی جدان
اینش خوبه
-
pouya hosein pour خب اون شغله محدودیتی نداره! مثلا یه مهندس میتونه روز به روز پیشرفت علمی داشته باشه
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 هر روز حداقلش ۸ ساعتش دست خودش نیس،
بدون شغل ، از گرسنگی بمیره ولی علمی رو به جهان و انسان ها بیافزاید
-
Matin Mousavi 1 هر روز حداقلش ۸ ساعتش دست خودش نیس،
بدون شغل ، از گرسنگی بمیره ولی علمی رو به جهان و انسان ها بیافزاید
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour آخه نمیشه! این دوره بدون پول و شغل نمیشه کاری کرد! الان کم استعداد نداریم که دارن تباه میشن!
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده