هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@zahra_asd ینی بنظرتون من فقط نکات مهم تست هارو یادداشت کنم خوبه؟
@fateme-khanom خواهش میکنم:)
من خودم اینکارو میکنم برا زیست پیش و تقریبا نتیجه گرفتم.
ولی زیست دوم رو چون تو کلاس درس نبودم تو درک و حفظش یکم مشکل دارم.
به نظرم برای دوران جمع بندی تستا رو نشان دار کن از الان. مثلا تستای مهم یا تستایی ک نتونستی جواب بدی.
یه جزوه ی خوبم داشته باشی ک نکات ترکیبی رو داشته باشه و یه سری نکاتی ک مستقیما تو کتاب نیس، بهتره -
بچه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی میخوایم یک فصل از زیست رو بخونیم کی تستش روبزنیم ؟اول کل فصل رو تموم کنیم بعد تست بزنیم ؟کی مرور کنیم ؟
@fateme-khanom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی میخوایم یک فصل از زیست رو بخونیم کی تستش روبزنیم ؟اول کل فصل رو تموم کنیم بعد تست بزنیم ؟کی مرور کنیم ؟
اگر زیاد هست فصلی که میخواین بخونینش و میدونین که توی فرصتی که دارین نمیشه کامل تمومش کرد
تقسیم بندی کنین
بعدش که خوندین چند تا تست مثلا دوتا در میون یا ۳ تا درمیون بزنین
که تا اخر اون مبحث تستهاش رو پوشش بدین
بعدش هم که اخر هر هفته یا قبل شروع فصل جدید کمی تست پوششی کار کنین از اون مبحث -
-
rose77
همین الان از ظرف شستن تموم شدم غذای فرداشبم درست کردم خودم الان دارم نون پنیر میخورم
از گشنگی زیر چشمام سیاه شده
تموم این اتفاقا در نبود مامانم داره میوفته مامانم براش مشکلی پیش اومد رفته مسافرتخاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
همین الان از ظرف شستن تموم شدم غذای فرداشبم درست کردم خودم الان دارم نون پنیر میخورم
تموم این اتفاقا در نبود مامانم داره میوفته مامانم براش مشکلی پیش اومد رفته مسافرتخسته نباشی عزیزم ولی خب دیگه باید تمرین کنی برا ایندات خوبه ...خخ
-
خاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
تموم این اتفاقا در نبود مامانم داره میوفته مامانم براش مشکلی پیش اومد رفته مسافرتخسته نباشی عزیزم ولی خب دیگه باید تمرین کنی برا ایندات خوبه ...خخ
-
خاتون در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77
من به تنبلي معروفممن خودم که اگه مامان خونه نباشه داداشم کار ها رو میکنه اون روز مامانم نبود بهش گفتم برا دوتامون غذا بیار بخوریم اونم اورد ...خخخ
-
M.an ساعت ۱۲ شد
خبر خوب چی شد -
M.an ساعت ۱۲ شد
خبر خوب چی شد -
سلام شب بخیر کیا فردا قلم چی میرن؟
-
M.an ساعت ۱۲ شد
خبر خوب چی شد -
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام
اینجانب فردا خودم از خودم ازمون میگیرم...