هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Elham650 اره هنوز اخراج نشدم
aynaz masoumi یکم از خانم دوست داشتنی یاد بگیر واقعا ک
-
@Farzam-Yousefi
بله اقای یوسفی
اینجا حقوق هم نوعان اولین قانون انجمنه
همه دیدیم که بخاطر اون توهین شدید به شما در غیابتون
بعلت غیبت شدن و زیرسوال رفتن قوانین اسلام این اتفاق افتاد
امیدولرم حلالش کنینKosar A003
خیلی ممنون از اینکه موضوع رو کامل گفتینفقط به خاطر این موضوع ناراحت شدم بدون اینکه قبلا نظرات من رو شنیده باشه دست به قضاوت زد
-
+فلانی چرا اخراج شد؟
-به خاطر اینکه اعتراض کرد دوستش چرا اخراج شده
((((((((((((((((: تا آمریکا پرانتزآخه خنده دار نیست ما به خاطر همچین چیزی بیایم از یارهای خودمون کم کنیم؟
بچه ها همیشه گفتم بازم میگم اخراج نهایی ترین کاریه که ما انجام میدیم
وقتی دیگه چوب خط پر شده
مثلا یک نفر رو بخوام مثال بزنم چرا اخراج شد این طوری بود که:
بسیار زیاد پست هاش گزارش زده میشد
بعنوان اسپم، توهین آمیز، سیاسی و غیره
بعد از تذکرهای متوالی که جلوی چشم خودتون بهش دادیم هیچ توجهی نکرد
درنتیجه چند روز اخراج موقت گرفت
برگشت و ادامه داد به کاراش مجددا تذکر گرفت و توجهی نکرد
شروع کرد به اکانت فیک زدن
2-3تا از فیکاشو فقط خودم متوجه شدم جدای از اونایی که بقیه همکارا گرفتن
مجددا اخراج موقت با تعداد روزهای بیشتر ....
وقتی این اکانت برمیگرده و بیش از پیش به کاراش ادامه میده و علاوه بر اون دست به توهین به بچه ها میزنه و گزارشاش روز به روز بیشتر میشه شما جای ما باشید چیکار میکنید؟!اینجا یه عده هم هستن که میان اکانت رو گزارش میزنن بعد میان میپرسن چرا اخراجش کردید؟ ///:
خب عزیزای من وقتی یه نفر اخراج دائم میشه ما از روز اولی که اومده اینجا تا همین لحظه رو حساب میکنیم... حتی گاهی یه نفر با چندتا تذکر اوکی میشه و دیگه تکرار نمیکنه ما نادیده میگیریم و راه میایم
فقط دلم میخواد یه لحظه جای ما باشید و سیل عظیمی از گزارشایی که میاد و تذکرایی که داده میشه رو ببینید
ما داریم تلاش میکنیم روز به روز به آلایی های آلاخونه اضافه بشه بعد خودمون الکی الکی بیایم ازشون کم کنیم؟
میگید چرا الان اخراج شده ولی نمی بینید روزایی رو که وسط همین تودلی تبادل آیدی میکرد در حضور من و بقیه ناظما!!
ینی ما داشتیم میدیدیم داشتیم پاک میکردیم پیاما رو ولی انگار نه انگار...
تذکر، انگار نه انگار ...
بازم تو اون لحظه با این کارا اخراج موقت 3 روزه گرفت ...
بعدش ندیدید روزایی که توهین آمیز با بچه ها حرف زده و چندتا بحث راه افتاده و گزارش گرفته ...
خیلی چیزا هست بچه ها خیلی چیزا
من خودم جزئی از شماها هستم
یه روز مثل شما کنکور داشتم و همینجا تودلی، یادش بخیر اون موقع تودلی 2 فکر کنم بودیم، اون زمان من ناظم نبودم ولی میدیدم دوستام اخراج شدن ناراحت میشدم میگفتم چرا الکی اخراجش کردن
الان که ناظم شدم تو این دوسال متوجه شدم چه خبره و چرا یه سریا اخراج میشن و چقدر ادمینا و مدیرا صبر دارن ...
بچه هایی که الان هم اخراج میشن دوستای منن ولی بعضی وقتا دیگه چاره ای نمیمونه ...
دیدن بچه های قدیمی یه روزی اینجا یکی از دوستای صمیمی خودم رو قوانین زیر پا میذاشت مجبور شدیم اخراج موقت کنیم
بعضی اکانتا جدیدن نمیدونن قبلا چه اتفاقایی افتاده حق میدم بگن الکی اخراج شدن یه سریا
ولی اکانتای قدیمی در جریانن یه سری مسائل روmaryam111 موافقم خدایی.. هرجایی ی قانونی داره و چون تو راحت نیستی باهاش نمیتونی هنجارشکنی کنی ک.. مث مدرسه ک 99 درصد ما (مخصوصا دخترا) از یونیفرمش بدمون میاد ولی مجبوریم بپوشیمش چون قانونش اینطوریه حتی اگ مسخره باشه
-
Michael Vey
همین چیزا خوبه شانسی زدم چون حوصله نداشتم
_MILAD_ میگمممم اه از جلو چشام خفه شو اصن
-
_MILAD_ ن باو داوش منو مگه کسی جرئت داره چپ نگا کنه؟؟
-
نمیدونم چی بگم دیگه
-
این قوانین رو کجا باید بخونیم؟
-
@Farzam-Yousefi عخییییی.. ب این معروفه ک ی نمه نوستالژی طور و زیادی پایبند ب قانونه. جدیم هست
-
@Farzam-Yousefi عخییییی.. ب این معروفه ک ی نمه نوستالژی طور و زیادی پایبند ب قانونه. جدیم هست
اصن نوستالژی رو دوس ندارم
-
+فلانی چرا اخراج شد؟
-به خاطر اینکه اعتراض کرد دوستش چرا اخراج شده
((((((((((((((((: تا آمریکا پرانتزآخه خنده دار نیست ما به خاطر همچین چیزی بیایم از یارهای خودمون کم کنیم؟
بچه ها همیشه گفتم بازم میگم اخراج نهایی ترین کاریه که ما انجام میدیم
وقتی دیگه چوب خط پر شده
مثلا یک نفر رو بخوام مثال بزنم چرا اخراج شد این طوری بود که:
بسیار زیاد پست هاش گزارش زده میشد
بعنوان اسپم، توهین آمیز، سیاسی و غیره
بعد از تذکرهای متوالی که جلوی چشم خودتون بهش دادیم هیچ توجهی نکرد
درنتیجه چند روز اخراج موقت گرفت
برگشت و ادامه داد به کاراش مجددا تذکر گرفت و توجهی نکرد
شروع کرد به اکانت فیک زدن
2-3تا از فیکاشو فقط خودم متوجه شدم جدای از اونایی که بقیه همکارا گرفتن
مجددا اخراج موقت با تعداد روزهای بیشتر ....
وقتی این اکانت برمیگرده و بیش از پیش به کاراش ادامه میده و علاوه بر اون دست به توهین به بچه ها میزنه و گزارشاش روز به روز بیشتر میشه شما جای ما باشید چیکار میکنید؟!اینجا یه عده هم هستن که میان اکانت رو گزارش میزنن بعد میان میپرسن چرا اخراجش کردید؟ ///:
خب عزیزای من وقتی یه نفر اخراج دائم میشه ما از روز اولی که اومده اینجا تا همین لحظه رو حساب میکنیم... حتی گاهی یه نفر با چندتا تذکر اوکی میشه و دیگه تکرار نمیکنه ما نادیده میگیریم و راه میایم
فقط دلم میخواد یه لحظه جای ما باشید و سیل عظیمی از گزارشایی که میاد و تذکرایی که داده میشه رو ببینید
ما داریم تلاش میکنیم روز به روز به آلایی های آلاخونه اضافه بشه بعد خودمون الکی الکی بیایم ازشون کم کنیم؟
میگید چرا الان اخراج شده ولی نمی بینید روزایی رو که وسط همین تودلی تبادل آیدی میکرد در حضور من و بقیه ناظما!!
ینی ما داشتیم میدیدیم داشتیم پاک میکردیم پیاما رو ولی انگار نه انگار...
تذکر، انگار نه انگار ...
بازم تو اون لحظه با این کارا اخراج موقت 3 روزه گرفت ...
بعدش ندیدید روزایی که توهین آمیز با بچه ها حرف زده و چندتا بحث راه افتاده و گزارش گرفته ...
خیلی چیزا هست بچه ها خیلی چیزا
من خودم جزئی از شماها هستم
یه روز مثل شما کنکور داشتم و همینجا تودلی، یادش بخیر اون موقع تودلی 2 فکر کنم بودیم، اون زمان من ناظم نبودم ولی میدیدم دوستام اخراج شدن ناراحت میشدم میگفتم چرا الکی اخراجش کردن
الان که ناظم شدم تو این دوسال متوجه شدم چه خبره و چرا یه سریا اخراج میشن و چقدر ادمینا و مدیرا صبر دارن ...
بچه هایی که الان هم اخراج میشن دوستای منن ولی بعضی وقتا دیگه چاره ای نمیمونه ...
دیدن بچه های قدیمی یه روزی اینجا یکی از دوستای صمیمی خودم رو قوانین زیر پا میذاشت مجبور شدیم اخراج موقت کنیم
بعضی اکانتا جدیدن نمیدونن قبلا چه اتفاقایی افتاده حق میدم بگن الکی اخراج شدن یه سریا
ولی اکانتای قدیمی در جریانن یه سری مسائل رو -
سرگرمی های معروف ISTJ شامل بازی های تمرکزی مانند شطرنج، بازی های رایانه ای، تماشای مسابقات ورزشی، آمادگی جسمانی و ورزش های انفرادی مانند گلف است.
چقدر این تست دقیقه
من به شطرنج علاقه دارم و یعنی شخصیتم بهش علاقه داره -
Mo Xo اینم میشه.. اخراج نشده ولی
Michael Vey
همه پیماش حذف شدن:/ اینا سطحین مونده -
Michael Vey
همه پیماش حذف شدن:/ اینا سطحین موندهMo Xo عخی.. میشناختیش؟
-
Michael Vey
تو چه تیپی هستی؟ -
Mo Xo عخی.. میشناختیش؟
Michael Vey
ن من با مفسدا کاری ندارم
از وضعیت موجود نتیجه گرفتم فقط