هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
من بهش نگفتم هیچگاه که خانوادم اجازه نمیدن اونم شمارشو تا بحال نداده ولی خیلی بهم وابسته ایم الان اولا مشکله به پدرمم بگم یه بار دیگه بذار برم از طرفی از دبیرای دیگه بشدت خجالت میکشم وحس خوار بودن دارم
-
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 بی خیال ...
کلا عاشق نباشیم راحت تریم
بله
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد -
-
نفیسه 134 متوجه منظورتون نمی شسم منم با دبیرا خوب بودم وللی نه در حد قرار و اینا وچرا ایشون که خانم هستن و چرا احساس خواری
@zahra-m1999 خییییلی همدیگرو دوست داریم ولی منامسال بهخاطر کنکور با خدا عهد بستم که جز وقت هایی که میبینمش ابدا بهش فکر نکنم و حتی تونستم این کارو بکنم ولی بشدت احساس خواری از دبیرای دیگه دارم حس میکنم میگن این دختره هم الاف میاد اینجا..................
-
@zahra-m1999 دقیقا
-
@zahra-m1999 دقیقا
این پست پاک شده! -
@zahra-m1999 خییییلی همدیگرو دوست داریم ولی منامسال بهخاطر کنکور با خدا عهد بستم که جز وقت هایی که میبینمش ابدا بهش فکر نکنم و حتی تونستم این کارو بکنم ولی بشدت احساس خواری از دبیرای دیگه دارم حس میکنم میگن این دختره هم الاف میاد اینجا..................
-
@zahra-m1999 دقیقا
-
زندگی تکرار لحظات است اما ثانیه فقط می گذر تکرار نمی شود در یابش
این دقیقا
-
زندگی تکرار لحظات است اما ثانیه فقط می گذر تکرار نمی شود در یابش
این دقیقا
-
گل دخترا روسی فائزه ونفیسه و.... من دیرم شده هر صب رویش. هستم جمعه ها هم کلبه کاری داشتین...
فداتون بای -
خونوادم از اولش مخالفن اصلا درک نمیکنن از طرفی الان برف باریده زمین یخ زده میگم اگه دوباره برم خیلی مسخره تر میشه تو این سرما هیشکی بیرون نیس این همینطوری تنهایی داره میره
-
نفیسه 134 با احترام صحبت کنید با هاشون و توضیح بدید روابط جوری باشه نه به درستون ونه به شخصیت اجتماعی تون اسیب نرسه