هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom اها ممنونم میخواستم بپرسم که به غیراز خیلی سبز کتاب خوب دیگه ای برای زمین شناسی میشناسین؟
راستش نمیدونم
ولی تا 80 میشه فقط با کتاب و تست های کنکور سال قبل ارود بالانوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهtamom ممنون به خاطر راهنماییتون
-
fahmtiti اها مهروماه رو میگین پس .اونوقت منی که به ازمون های قلمچی میرم به نظرتون خوبه که مهرماه نگاه کنم؟
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fahmtiti اها مهروماه رو میگین پس .اونوقت منی که به ازمون های قلمچی میرم به نظرتون خوبه که مهرماه نگاه کنم؟
اره مگه چه ربطی داره
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fahmtiti اها باز کره ای بود من توش خبره بودم ولی تو دیگرسریال ها تخصص ندارم
-
اره مگه چه ربطی داره
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfahmtiti اخه میگن سطح سوالاشون فرق میکنه براهمین میگم
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
حیییفه این همه سریال خوب پا کره ای تلف نکن وقتو -_____-
-
حیییفه این همه سریال خوب پا کره ای تلف نکن وقتو -_____-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfahmtiti نه بابا سریالاشون عالیه اگه خواستی بهت دوتا یا سه تا از سریالاشون بگم برو نگاه کن عالیه
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fahmtiti اخه میگن سطح سوالاشون فرق میکنه براهمین میگم
بابا قلمچی ک اصن...
اونو فقط واس اینکه یاد بگیری چطور ازمون بدی و برنامش بدردت میخوره وگرنه سوالا قلمچی داغون، فجیع غیر استاندارد
اصن اهمیت نده._. -
fahmtiti اخه میگن سطح سوالاشون فرق میکنه براهمین میگم
بابا قلمچی ک اصن...
اونو فقط واس اینکه یاد بگیری چطور ازمون بدی و برنامش بدردت میخوره وگرنه سوالا قلمچی داغون، فجیع غیر استاندارد
اصن اهمیت نده._.نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfahmtiti اوکی ممنون اجی به خاطر راهنماییت
-
fahmtiti نه بابا سریالاشون عالیه اگه خواستی بهت دوتا یا سه تا از سریالاشون بگم برو نگاه کن عالیه
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fahmtiti نه بابا سریالاشون عالیه اگه خواستی بهت دوتا یا سه تا از سریالاشون بگم برو نگاه کن عالیه
راهنمایی بودم میدیدم :))
-
راهنمایی بودم میدیدم :))
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfahmtiti خخخخ ماشالله تو پیشرفته بودی موقع راهنماییت من عین گوسفند پاستوریزه بودم هیچی نمیدونستم اولین سریال کره ایم یانگوم بود خخ
-
fahmtiti اوکی ممنون اجی به خاطر راهنماییت
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fahmtiti اوکی ممنون اجی به خاطر راهنماییت
خواهش میکنم : )
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیشتر من عاشق اهنگاشونم
-
fahmtiti خخخخ ماشالله تو پیشرفته بودی موقع راهنماییت من عین گوسفند پاستوریزه بودم هیچی نمیدونستم اولین سریال کره ایم یانگوم بود خخ
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fahmtiti خخخخ ماشالله تو پیشرفته بودی موقع راهنماییت من عین گوسفند پاستوریزه بودم هیچی نمیدونستم اولین سریال کره ایم یانگوم بود خخ
الانم جا کره ای پاشو برو mr.robot و friends ببین که چار سال دیگه دوباره نگی پیشرفته بودی
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا خواننده های خوبی دارن
-
الانم جا کره ای پاشو برو mr.robot و friends ببین که چار سال دیگه دوباره نگی پیشرفته بودی
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfahmtiti چشم
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من برم بخوابم کاری ندار؟شبت طلایی
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شبت اروم
-
و از همین روزهای رنگی چه می ماند برای تو ؟
رنگ ها را می بینی ؟
یا هنوز هم پی رنگ دیگری هستی؟
و به رنگ دیگری می اندیشی؟
زیر پاهات را نگاه کن
چه می بینی ؟ افتاده اند؟ خشک شده اند؟
دیگر نیستن؟ یا هستن؟
دلت رمقی برای برداشتنشان دارد یا نه ؟
اگر برداری چه می شود؟
بالای سرت را نگاه کن هنوز هم!.......................دلم هوای نوشتن داشت
از خودم هست -
@M-an .. sohrab . تسویه حساب سایت یک مهر چی جوریه؟ بعد از رسیدن کتاب, پول رو میدیم یا قبل اون و اینترنتی؟؟
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۶، ۲۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an .. sohrab . تسویه حساب سایت یک مهر چی جوریه؟ بعد از رسیدن کتاب, پول رو میدیم یا قبل اون و اینترنتی؟؟
اون پست یه پست تبلیغی هست تو کانال هم ذکر شده :