هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fahmtiti اها باز کره ای بود من توش خبره بودم ولی تو دیگرسریال ها تخصص ندارم
حیییفه این همه سریال خوب پا کره ای تلف نکن وقتو -_____-
fahmtiti نه بابا سریالاشون عالیه اگه خواستی بهت دوتا یا سه تا از سریالاشون بگم برو نگاه کن عالیه
-
fahmtiti اخه میگن سطح سوالاشون فرق میکنه براهمین میگم
بابا قلمچی ک اصن...
اونو فقط واس اینکه یاد بگیری چطور ازمون بدی و برنامش بدردت میخوره وگرنه سوالا قلمچی داغون، فجیع غیر استاندارد
اصن اهمیت نده._. -
fahmtiti اخه میگن سطح سوالاشون فرق میکنه براهمین میگم
بابا قلمچی ک اصن...
اونو فقط واس اینکه یاد بگیری چطور ازمون بدی و برنامش بدردت میخوره وگرنه سوالا قلمچی داغون، فجیع غیر استاندارد
اصن اهمیت نده._.fahmtiti اوکی ممنون اجی به خاطر راهنماییت
-
fahmtiti نه بابا سریالاشون عالیه اگه خواستی بهت دوتا یا سه تا از سریالاشون بگم برو نگاه کن عالیه
-
راهنمایی بودم میدیدم :))
fahmtiti خخخخ ماشالله تو پیشرفته بودی موقع راهنماییت من عین گوسفند پاستوریزه بودم هیچی نمیدونستم اولین سریال کره ایم یانگوم بود خخ
-
fahmtiti اوکی ممنون اجی به خاطر راهنماییت
-
بیشتر من عاشق اهنگاشونم
-
fahmtiti خخخخ ماشالله تو پیشرفته بودی موقع راهنماییت من عین گوسفند پاستوریزه بودم هیچی نمیدونستم اولین سریال کره ایم یانگوم بود خخ
الانم جا کره ای پاشو برو mr.robot و friends ببین که چار سال دیگه دوباره نگی پیشرفته بودی
-
واقعا خواننده های خوبی دارن
-
الانم جا کره ای پاشو برو mr.robot و friends ببین که چار سال دیگه دوباره نگی پیشرفته بودی
fahmtiti چشم
-
من برم بخوابم کاری ندار؟شبت طلایی
-
و از همین روزهای رنگی چه می ماند برای تو ؟
رنگ ها را می بینی ؟
یا هنوز هم پی رنگ دیگری هستی؟
و به رنگ دیگری می اندیشی؟
زیر پاهات را نگاه کن
چه می بینی ؟ افتاده اند؟ خشک شده اند؟
دیگر نیستن؟ یا هستن؟
دلت رمقی برای برداشتنشان دارد یا نه ؟
اگر برداری چه می شود؟
بالای سرت را نگاه کن هنوز هم!.......................دلم هوای نوشتن داشت
از خودم هست -
@M-an .. sohrab . تسویه حساب سایت یک مهر چی جوریه؟ بعد از رسیدن کتاب, پول رو میدیم یا قبل اون و اینترنتی؟؟
reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@M-an .. sohrab . تسویه حساب سایت یک مهر چی جوریه؟ بعد از رسیدن کتاب, پول رو میدیم یا قبل اون و اینترنتی؟؟
اون پست یه پست تبلیغی هست تو کانال هم ذکر شده :
-
اون پست یه پست تبلیغی هست تو کانال هم ذکر شده :
mohammadhassan چ ربطی داره!!!
-
ربطش به اینه که آلاء مسئولیتی در قبالش نداره و نمیدونه تسویه حسابش چطوریه
و صرفا یه تبلیغه
-
ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﺧﺒﺮ ﺷﺪﯾﻢ ﺩﺭ ﺷﻬﺮ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺷﺐ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﻗﻄﻊ ﺑﺮﻕ ﺗﻌﺪﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﻫﻤﻮﻃﻨﺎﻥ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ
ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﭘﻠﻪ ﺑﺮﻗﯽ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻭﺻﻞ ﺑﺮﻕ ﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﺴﯿﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
ﮐﻤﮏ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﺷﺎﻣﻞ ﺯﯾﺮﺷﻠﻮﺍﺭﯼ، ﺑﺎﻟﺸﺖ ، ﻣﻼﻓﻪ ﻭ ﻗﻠﯿﻮﻥ ﻣﯿﻮﻩﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻮﻃﻨﺎﻥ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﺧﺒﺮ ﺷﺪﯾﻢ ﺩﺭ ﺷﻬﺮ ﺷﯿﺮﺍﺯ ﺷﺐ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﻗﻄﻊ ﺑﺮﻕ ﺗﻌﺪﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﻫﻤﻮﻃﻨﺎﻥ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ
ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﭘﻠﻪ ﺑﺮﻗﯽ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻭﺻﻞ ﺑﺮﻕ ﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﺴﯿﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
ﮐﻤﮏ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﺷﺎﻣﻞ ﺯﯾﺮﺷﻠﻮﺍﺭﯼ، ﺑﺎﻟﺸﺖ ، ﻣﻼﻓﻪ ﻭ ﻗﻠﯿﻮﻥ ﻣﯿﻮﻩﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻮﻃﻨﺎﻥ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.