هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sachli
من الان ۱۰ تا کتاب استاد معرفی کردن ولی تنها یکیشو اونم از تلگرام پیدا کردم نه خود کتابو
مقاله من در رابطه با اهداف مطالعات اجتماعی هست و بررسی اینکه چقدر تو ابتدایی به این اهداف پرداخت شده و گرفتن درصد
تا الان ۱۰ تا هدف پیدا کردم اما درصد گیری و اینکه چقدر پرداخته شده تو دوران ابتدایی و درس به درس رو نتونستم دربیارم -
MohsenTaheri
مشکل اینه من یه هفته وقت دارم که ۴ روز گذشته چون به کامپیوتر و word نیاز داشتم و چون دانشگاه ما آنتن و نت نداره نمیتونم عملا کتاب ها و مقاله های مختلف رو مطالعه کنم
از طرفی هم تا کتاب تو گوشی باشه نمیتونم عملا کار کنم و مطالعه کنم و برگشتم شهرمون تا ازش کتاب های ابتدایی رو بگیرم و بررسی کنم موضوع رو@Hamid-s
سلام
دانشگاه ما تاکید کرده هر دانشجو سهمیه اینترنت روزانه داره باید بری آموزش و یوزر و پسورد VPN دانشگاه رو بگیری و به منابع و مجلات علمی ایرانی و خارجی دسترسی پیدا کنی
میتونی با این VPN به سیستم های دانشگاه هم خونه وصل بشی
حتما ازش استفاده کن اگه این امکان هست -
MohsenTaheri
طرف با ۲۱۰۰۰ انسانی اومده
یا یه نفر ترازش ۶۱۰۰ هست ولی چون سهمیه داره اومده با ما میخونه
یعنی یه نفر خودشو بکشه تا به یه رشته که دلخواهش برسه بعد با چنین افرادی مواجه بشه@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
MohsenTaheri
طرف با ۲۱۰۰۰ انسانی اومده
یا یه نفر ترازش ۶۱۰۰ هست ولی چون سهمیه داره اومده با ما میخونه
یعنی یه نفر خودشو بکشه تا به یه رشته که دلخواهش برسه بعد با چنین افرادی مواجه بشهآره والله...
چی بگیم دیگه...
خدا رحم کنه ب جامعه پرستاری... کاری میکنن هرچی نیروی خوب و دانا هست بره از کشور بعد ی مشت آدم بی تجربه و بی دانش میمونه... اون افزایش ظرفیت دانشگاه آزادو ک نگم برات... دانشگاه آزاد هیچ زیر ساختی ندارهداونوقت اومده افزایش صددرصدی ظرفیت داده... وای بحال آینده پرستاری -
@Hamid-s
سلام
دانشگاه ما تاکید کرده هر دانشجو سهمیه اینترنت روزانه داره باید بری آموزش و یوزر و پسورد VPN دانشگاه رو بگیری و به منابع و مجلات علمی ایرانی و خارجی دسترسی پیدا کنی
میتونی با این VPN به سیستم های دانشگاه هم خونه وصل بشی
حتما ازش استفاده کن اگه این امکان هست@Kosar-Mortazavi
دانشگاه خودش و محیطش فیلتره
چه برسه بگیم به ما فیلتر بدین
وای فای رو هنوز درست نکردن چه برسه فیلترشکن
-
@Kosar-Mortazavi
دانشگاه خودش و محیطش فیلتره
چه برسه بگیم به ما فیلتر بدین
وای فای رو هنوز درست نکردن چه برسه فیلترشکن
-
منبع اصلی روانشناسی تربیتی
۵_روانشناسی تربیتی جان.ای.گلاور(اصلی)منبع مبانی و اصول و تعلیم و تربیت آموزش ابتدایی
۶_ اصول و فلسفه تعلیم و تربیت دکتر علی شریعتمداری
۷_ مبانی و اصول تعلیم تربیت با نگاهی به تحولات دوران معاصر دکتر رحمت الله مرزوقیSachli
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@حامیان-آلاء-جزوات
این جزوه ها رو اگر دارین خوشحال میشم فایلشو بهم بدین -
Sachli سلام سلام
آیدی رو عوض نموده ای نشناختم -
Sachli سلام سلام
آیدی رو عوض نموده ای نشناختم@D-fateme-r
سلام شما دانشجو چه رشته ای هستین؟ -
۵_روانشناسی تربیتی جان.ای.گلاور(اصلی)منبع مبانی و اصول و تعلیم و تربیت آموزش ابتدایی
۷_ مبانی و اصول تعلیم تربیت با نگاهی به تحولات دوران معاصر دکتر رحمت الله مرزوقیSachli
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@حامیان-آلاء-جزوات
این جزوه ها رو اگر دارین خوشحال میشم فایلشو بهم بدین@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@حامیان-آلاء-جزوات
این جزوه ها رو اگر دارین خوشحال میشم فایلشو بهم بدین@D-fateme-r
شما این جزوه ها رو دارین؟ -
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@حامیان-آلاء-جزوات
این جزوه ها رو اگر دارین خوشحال میشم فایلشو بهم بدین -
@haniehno
دقیقا مثل خوی یا ارومیه که تعهد خدمت داره و خیلی زیاد باید تو اون شهر خدمت کنی... -
@Hamid-s سلام یه کانال تلگرام هست، کتابخانه روانشناسی انواع فایل کتاب های روانشناسی را داره
-
@Hamid-s سلام یه کانال تلگرام هست، کتابخانه روانشناسی انواع فایل کتاب های روانشناسی را داره
-