هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Kosar-Mortazavi
دانشگاه خودش و محیطش فیلتره
چه برسه بگیم به ما فیلتر بدین
وای فای رو هنوز درست نکردن چه برسه فیلترشکن
-
منبع اصلی روانشناسی تربیتی
۵_روانشناسی تربیتی جان.ای.گلاور(اصلی)منبع مبانی و اصول و تعلیم و تربیت آموزش ابتدایی
۶_ اصول و فلسفه تعلیم و تربیت دکتر علی شریعتمداری
۷_ مبانی و اصول تعلیم تربیت با نگاهی به تحولات دوران معاصر دکتر رحمت الله مرزوقیSachli
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@حامیان-آلاء-جزوات
این جزوه ها رو اگر دارین خوشحال میشم فایلشو بهم بدین -
Sachli سلام سلام
آیدی رو عوض نموده ای نشناختم -
Sachli سلام سلام
آیدی رو عوض نموده ای نشناختم@D-fateme-r
سلام شما دانشجو چه رشته ای هستین؟ -
۵_روانشناسی تربیتی جان.ای.گلاور(اصلی)منبع مبانی و اصول و تعلیم و تربیت آموزش ابتدایی
۷_ مبانی و اصول تعلیم تربیت با نگاهی به تحولات دوران معاصر دکتر رحمت الله مرزوقیSachli
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@حامیان-آلاء-جزوات
این جزوه ها رو اگر دارین خوشحال میشم فایلشو بهم بدین@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@حامیان-آلاء-جزوات
این جزوه ها رو اگر دارین خوشحال میشم فایلشو بهم بدین@D-fateme-r
شما این جزوه ها رو دارین؟ -
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@حامیان-آلاء-جزوات
این جزوه ها رو اگر دارین خوشحال میشم فایلشو بهم بدین -
@haniehno
دقیقا مثل خوی یا ارومیه که تعهد خدمت داره و خیلی زیاد باید تو اون شهر خدمت کنی... -
@Hamid-s سلام یه کانال تلگرام هست، کتابخانه روانشناسی انواع فایل کتاب های روانشناسی را داره
-
@Hamid-s سلام یه کانال تلگرام هست، کتابخانه روانشناسی انواع فایل کتاب های روانشناسی را داره
-
-
سلام
بچا اینجا دانشجو مکانیک نداریم ؟ -
Sachli
من الان ۱۰ تا کتاب استاد معرفی کردن ولی تنها یکیشو اونم از تلگرام پیدا کردم نه خود کتابو
مقاله من در رابطه با اهداف مطالعات اجتماعی هست و بررسی اینکه چقدر تو ابتدایی به این اهداف پرداخت شده و گرفتن درصد
تا الان ۱۰ تا هدف پیدا کردم اما درصد گیری و اینکه چقدر پرداخته شده تو دوران ابتدایی و درس به درس رو نتونستم دربیارم -
سلام
بچا اینجا دانشجو مکانیک نداریم ؟