هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_F_SSU_
من تفکرات شهید بهشتی رو بیشتر از تفکرات شهید مطهری قبول دارم
هر دو ادمای بزرگی بودن
ولی شهید بهشتی روحانی ای بود ک تفکراتش ۳۰ سال جلوتر از عصر خودش بود
و همین باعث میشد حتی شهید مطهری هم با ایشون بحث های اختلافی زیادی داشته باشن....ramses kabir
شهید بهشتی فقط یکی بود...🤍
تاریخ دیگه مثل اون رو به خودش نمیبینه..... -
maryam111 اره منممم
بریم تاپیک مشاعره تو زوربزن یادت بیاد
منم گوگل کنم جوابتو بدم -
خوشحالم که ی چیزی دارم که بعد مدت ها بخوام دنبالش کنم
-
maryam111 اره منممم
بریم تاپیک مشاعره تو زوربزن یادت بیاد
منم گوگل کنم جوابتو بدم -
مهشید حسن زاده 0 میقام خببب
🥺
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 میقام خببب
🥺
حافظو بیخیال توالان زدی کمرفردوسیم نصف کردی
خداقوت
-
خوشش باد آن نسیمِ صبحگاهی
که دردِ شب نشینان را دوا کرد
نقابِ گل کَشید و زلفِ سُنبل
گره بندِ قبای غنچه وا کرد
-
ramses kabir
منبع؟Zeinab Siri عکساشونو توی یه مستند از شبکه ی دو یه سال پیش نشون دادن
ولی قسمتی از مصاحبه ی دخترشون وجود داره ک این تصدیق میکنه ک پدرشون هیچ وقت در مورد مسعله ب حجاب اجباری براشون تایین نکرده بودفرزند شهید بهشتی با تأکید بر اینکه پدر در خارج از کشور نیز هرگز مرا وادار به داشتن حجاب نکردند، گفت: ایشان با آگاهی دادن، تشویق به خواندن کتابهای مرتبط با موضوع حجاب و امکان مقایسه بین دین مسیحیت و اسلام، آزادی بیش از حد و در واقع بی بند و باری دختران در جامعه غربی و بیان وظایف و مسئولیتهای دختران و زنان در اسلام و ارائه الگوهای زن مسلمان، سبب شدند که با آگاهی کامل و علیرغم دشواریهای بسیاربرای یک دختر نوجوان، حفظ حجاب و رعایت دستورات شرعی حتی در جامعه بی بندو بار غربی را انتخاب کنم.
-
Zeinab Siri عکساشونو توی یه مستند از شبکه ی دو یه سال پیش نشون دادن
ولی قسمتی از مصاحبه ی دخترشون وجود داره ک این تصدیق میکنه ک پدرشون هیچ وقت در مورد مسعله ب حجاب اجباری براشون تایین نکرده بودفرزند شهید بهشتی با تأکید بر اینکه پدر در خارج از کشور نیز هرگز مرا وادار به داشتن حجاب نکردند، گفت: ایشان با آگاهی دادن، تشویق به خواندن کتابهای مرتبط با موضوع حجاب و امکان مقایسه بین دین مسیحیت و اسلام، آزادی بیش از حد و در واقع بی بند و باری دختران در جامعه غربی و بیان وظایف و مسئولیتهای دختران و زنان در اسلام و ارائه الگوهای زن مسلمان، سبب شدند که با آگاهی کامل و علیرغم دشواریهای بسیاربرای یک دختر نوجوان، حفظ حجاب و رعایت دستورات شرعی حتی در جامعه بی بندو بار غربی را انتخاب کنم.
ramses kabir
چه جالب، مشتاق شدم ببینم
اگر فیلم یا لینکی ازش دارید یا اسم مستند رو میدونید بگید -
بنظرم الان وقت خوابه
مهشید حسن زاده 0 -
میان ب زور چادر میکنن سر دختر مردم ک بگن حکومت ما اسلامیه
در صورتی ک اگ زندگی نامه ی همین بنیان گذاران انقلابو بخونین و عکسای خانوادگیشون رو نگاه کنین
افرادی مث شهید بهشتی با این ک ب شدت مذهبی بودن اما دختر بزرگترشون تا سن چهارده پونزده سالگی هیچ وقت روسری سر نمیکرد چون از دیدگاه شهید بهشتی
اسلام و ازادی هیچ منافاتی با هم ندارن
و کسی ک میخواد اسلام رو قبول کنه باید از ته دل ب این باور برسه ک این قوانین فقط برای ارامش ما وضع شدن.... -
بنظرم الان وقت خوابه
مهشید حسن زاده 0Zeinab Siri چقدنظراتت درستن
-
ramses kabir
چه جالب، مشتاق شدم ببینم
اگر فیلم یا لینکی ازش دارید یا اسم مستند رو میدونید بگیدZeinab Siri مستند مناظره ای بود
بین دو مجری
در مورد همین مسعله ی حجاب و اختلافات شهید بهشتی با شهید مطهری
ک توضیح میداد قضیه در حدی بود ک شهید بهشتی و شهید مطهری در مورد حجاب با هم مشکل داشتن و قهر کرده بودن با هم -
Zeinab Siri چقدنظراتت درستن
مهشید حسن زاده 0
بله، منم که صبح تا شب کلاس دارم