روز کوروش بزرگ

-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
پادشاه عادلی که توی قران با این صفت ازش یاد شده -
@sara-83
آهان مرسی -
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
-
میگن مرقدشو بستن امروز نه؟ :>
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey سالهای قبل که ۷ آبان تمام مسیر های منتهی به پاسارگاد بسته میشد ولی امسال رو نمیدونم
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواهشا بحث دین رو تو تاپیک کوروش بزرگ نکنید
-
میگن مرقدشو بستن امروز نه؟ :>
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey معمولا میبندن
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط fateme.shafeie انجام شده
چون دیدم خیلیاتون درست نمیشناسیدشون چند تا ویژگی های خیلی بارزشون رومیگم بهتون
مهم ترینویژگیشون این بوده که یکتاپرست بودن
سال ها قبل از اینکه مذهب شیعه وجود داشته باشه کوروش که یه یکتاپرست بوده زندگی میکرده و از وجود خدای یگانه خبر میداده
دومین ویژگی احترام زیاد به خانم هاست
توی جایی که زندگی میکردم حرمسرا داشتن وحرمسراهاشون اووونقدر پیچدر پیچبوده و پر از نگهبان که هیچ مردی اجازه ورود بهشون رو نداشته
حرمسرا اون چیزی که فکمیکنین نیست حرمسرا جایی بوده که خانمها زندگیمیکردنتوش و هیچ مردی اجازه ورود بهش رو نداشته
توی زمان پادشاهی کوروش خانمها ساری به تنمیکردنکه طبق معلومات تاریخی که در دسترسه ۷.۵ متر پارچه واسه دوخت هر ساری استفاده میشده این ینی جایگاه خیلی رفیعی داشتن خانم ها چون کوروش خانم ها رو مظهر زیبایی عالم میدونستن
پله های تخت جمشید خیلی خیلی طویل و کم عرض هستن و علت این نوع ساخت پله این بوده که خانم ها که عبور میکنن اندامشون مشخص نشه و خودشون اذیت نشن
جمله ای هم که از ایشون به یادگار مونده واسه ما ایرانی ها **کردار نیک ، گفتار نیک ، پندار نیک ** هست که به نظرم هر ایرانی به نوبه خودش اگر پایبند باشه بهش ایرانمونخیلی قشنگ تر میشه
و در آخر اینکه ماها هممونایرانی ایم و جدا از از هر بحثی باعث افتخارمونه که همچین انسانی توی کشورمون زندگی میکرده و پادشاهی
این هم که گفتید اکثر انسانهایی که توی ایران مذهب شیعه دارن در مخالفت شدید با کوروش و زرتشت و هستن به حدی که چند سالی هست که مقبره کوروش توی ۷ آبان بسته میشه
که مردم نتونن برن اونجا
و اینکه اگر فرد مسلمانی با هر مذهبی قصد پیروی از ائین زرتشت رو داشته باشه یا باید از ایران بره یا اگر نره سنگسار میشه و بزرگ دین زرتشتی که توی ایران توی منطقه زندگی فرد مدعی زندکیمیکنه باید اعدام شه اما از هر دین با هر اعتقادات دیگه ای ورود به دین اسلام کاملا آزاده
و آخرین حرفم : اطلاعاتی بود که در دسترسم بود و کاملا بی طرف صحبت کردم و طبق معلومات خودم هر چیزی که میدونستم روگفتم -
چون دیدم خیلیاتون درست نمیشناسیدشون چند تا ویژگی های خیلی بارزشون رومیگم بهتون
مهم ترینویژگیشون این بوده که یکتاپرست بودن
سال ها قبل از اینکه مذهب شیعه وجود داشته باشه کوروش که یه یکتاپرست بوده زندگی میکرده و از وجود خدای یگانه خبر میداده
دومین ویژگی احترام زیاد به خانم هاست
توی جایی که زندگی میکردم حرمسرا داشتن وحرمسراهاشون اووونقدر پیچدر پیچبوده و پر از نگهبان که هیچ مردی اجازه ورود بهشون رو نداشته
حرمسرا اون چیزی که فکمیکنین نیست حرمسرا جایی بوده که خانمها زندگیمیکردنتوش و هیچ مردی اجازه ورود بهش رو نداشته
توی زمان پادشاهی کوروش خانمها ساری به تنمیکردنکه طبق معلومات تاریخی که در دسترسه ۷.۵ متر پارچه واسه دوخت هر ساری استفاده میشده این ینی جایگاه خیلی رفیعی داشتن خانم ها چون کوروش خانم ها رو مظهر زیبایی عالم میدونستن
پله های تخت جمشید خیلی خیلی طویل و کم عرض هستن و علت این نوع ساخت پله این بوده که خانم ها که عبور میکنن اندامشون مشخص نشه و خودشون اذیت نشن
جمله ای هم که از ایشون به یادگار مونده واسه ما ایرانی ها **کردار نیک ، گفتار نیک ، پندار نیک ** هست که به نظرم هر ایرانی به نوبه خودش اگر پایبند باشه بهش ایرانمونخیلی قشنگ تر میشه
و در آخر اینکه ماها هممونایرانی ایم و جدا از از هر بحثی باعث افتخارمونه که همچین انسانی توی کشورمون زندگی میکرده و پادشاهی
این هم که گفتید اکثر انسانهایی که توی ایران مذهب شیعه دارن در مخالفت شدید با کوروش و زرتشت و هستن به حدی که چند سالی هست که مقبره کوروش توی ۷ آبان بسته میشه
که مردم نتونن برن اونجا
و اینکه اگر فرد مسلمانی با هر مذهبی قصد پیروی از ائین زرتشت رو داشته باشه یا باید از ایران بره یا اگر نره سنگسار میشه و بزرگ دین زرتشتی که توی ایران توی منطقه زندگی فرد مدعی زندکیمیکنه باید اعدام شه اما از هر دین با هر اعتقادات دیگه ای ورود به دین اسلام کاملا آزاده
و آخرین حرفم : اطلاعاتی بود که در دسترسم بود و کاملا بی طرف صحبت کردم و طبق معلومات خودم هر چیزی که میدونستم روگفتم -
@Fargol-Sh
دو سوم جهان تحت اطاعت کوروش بزرگ بود اما هیچ وقت زورگویی و ستم نکرد.....
بعضی انسان های تاریخ دیگه هیچوقت تکرار نمیشن،کوروش یکی از اونها بود
کاش میشد از این خواب دو هزار ساله بیدار بشه🥲فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-najafi-2
کاش -
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط مِهردُخت انجام شده
-
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شروع ساخت تخت جمشید برمیگرده به دوران پادشاهی داریوش اول و تا دو تا پادشاه بعد از اون ادامه پیدا میکنه ربطی به کوروش نداره و تخت جمشید هم فقط پایتخت تشریفاتی هخامنشیا بوده . ارجاع به مستند شکوه تخت جمشید .
-
شروع ساخت تخت جمشید برمیگرده به دوران پادشاهی داریوش اول و تا دو تا پادشاه بعد از اون ادامه پیدا میکنه ربطی به کوروش نداره و تخت جمشید هم فقط پایتخت تشریفاتی هخامنشیا بوده . ارجاع به مستند شکوه تخت جمشید .
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Z-R بله کاملا به این موضوع واقفم گفتم که لازم دونستم این عکس اینجا باشه چون به تمدن ایران و شکوه هخامنشیان مربوط میشه
-
اینو خیلی دوست دارم احتمالا قبلا دیدینش
ولی فکر کردم بهتره اینجا هم باشه🥺
"بنده صالح"
پدر ایران زمین!
چه عبارت قشنگی -
@Elham650 تخت جمشید
️
کاش میتونستیم قبل از نابودیش شکوهش رو ببینیم،مهندسی و معماری ایران باستاننوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط مِهردُخت انجام شده@mahdi-najafi-2 بله بسیار باشکوهه یه فیلمی دیدم تو یکی از موزه ها فکر کنم ، بصورت دیجیتالی بازسازی کرده بودنش و واقعا قشنگ بود
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Younes-Dehkhoda-0 بنظرم بهتره ی وقت باهم تو پیوی درموردش بحث کنیم :>
-
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده