هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@haniehno قربانت تو کجایی؟
کلاسامون مجازیه 🥲 -
@Hamid-s
باسواداش چرت بیشتری میپراکنن
استاد ما چنتا کتاب نوشته
سابقه ۱۳سال تحصیل و تدریس در المان رو داره
معتقده کشور فقط آلمانه بقیش حاشیس امریکارو تخریب میکنه
و یه عقیدشم قبلا گفتم دهه هشتادی و تبریزا...Mo Xo سلام ماهان خوبی
این استادتون اسمش چیه؟ -
"دل نهادم به صبوری؛
که جز این چاره ندارم!" -
چرا این پسره لاک زده
.
خاک تو سرت به توهم میگن مرد -
@haniehno قربانت تو کجایی؟
کلاسامون مجازیه 🥲 -
سلام
-
داشتم کم کم بهش دلبسته میشدم اومد گفت گلوش پیش یه دختره گیر کرده
مثل این بود که یکی یه دفعه ای کنار گوشت پِخخ کنه و به خودت بیای
ما رو چه به عشق و عاشقی
رها بودنو عشق است -
برای کپی کردن ایدیش وارد صفحه چت شدم
ناخواسته نگاهی انداختم و دیدم چندین ماهه هر چند وقت یکبار من پیام میدادم و همچین گفتگوی کوتاهی داشتیم
مزخرف بود کش دادن این پیام دادن ها
وقتی زنگ میزنی جوابی نمیگیری یا هر وقت پیام میدی درگیره و ...
نشونه تمایل به پایان رابطست
شاید اون ۶ سال مناسبترین بودیم برای هم و روزای خوبی داشتیم ولی دیگه نمیشه انکار کرد که دیگه پایان رابطه رسید و خب من اعتقادم بر اینه که اطرافیانم کم باشن ولی با کیفیت یعنی خب همونجور که اشیا و وسایل اطرافم رفع انباشتگی لازمن ادمای اطرافم و دوستانمم همینطور -
ناخواسته نگاهی انداختم و دیدم چندین ماهه هر چند وقت یکبار من پیام میدادم و همچین گفتگوی کوتاهی داشتیم
شاید اون ۶ سال مناسبترین بودیم برای هم و روزای خوبی داشتیم ولی دیگه نمیشه انکار کرد که دیگه پایان رابطه رسید و خب من اعتقادم بر اینه که اطرافیانم کم باشن ولی با کیفیت یعنی خب همونجور که اشیا و وسایل اطرافم رفع انباشتگی لازمن ادمای اطرافم و دوستانمم همینطور@m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شاید اون ۶ سال مناسبترین بودیم برای هم و روزای خوبی داشتیم ولی دیگه نمیشه انکار کرد که دیگه پایان رابطه رسید و خب من اعتقادم بر اینه که اطرافیانم کم باشن ولی با کیفیت یعنی خب همونجور که اشیا و وسایل اطرافم رفع انباشتگی لازمن ادمای اطرافم و دوستانمم همینطورخیلی خیلی حق بود
ینی ی مدت نبودم کلا فهمیدم اونی ک پیام میداد اول خودم بودم و اون طرف اصن مهم نیس مرده ای یا زنده:))
خب بالاخره هر شروعی ی پایانی داره