هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1
ببخشید شما چون زیاد دراین مورد اطلاعات دارید
میخواستم بدونم دلیل اینکه۷آبان روز کوروش بزرگه چیه؟
و اینکه یه سری اطلاعات کلی میخواستم راجع بهشون بدونم
یه بار دیگهام پرسیدم فک کنم ندیدیدزهرا بنده خدا 2 این روز روز جهانی کوروش بزرگه که تو این روز کوروش بزرگ وارد بابل شد و بدون جنگ و درگیری و خونریزی بابل رو فتح کرد. سوال دیگه هست بفرمایید
-
اینکه اخرین بار که خوابیدم پنجشنبه بوده و کم کم دارم وارد یکشنبه میشم نشون میده از اول ترم وقتم را تبدیل به گاو کردم
-
این پست پاک شده!
-
زهرا بنده خدا 2 این روز روز جهانی کوروش بزرگه که تو این روز کوروش بزرگ وارد بابل شد و بدون جنگ و درگیری و خونریزی بابل رو فتح کرد. سوال دیگه هست بفرمایید
Matin Mousavi 1 متشکرم
یعنی چه جوری بدون خونریزی فتح کردن؟
رفتارخاصی داشتن؟ -
Matin Mousavi 1 متشکرم
یعنی چه جوری بدون خونریزی فتح کردن؟
رفتارخاصی داشتن؟زهرا بنده خدا 2 کوروش بزرگ به عدل معروفه و مردم هم اونو خیلی دوست داشتن و از بیکفایتی پادشاه به ستوه اومده بودن و پادشاهی کوروش رو پذیرفتن یعنی مردم با اختیار خودشون قبول کردن در ضمن کوروش بزرگ ارتش خیلی قدرتمندی رو هم داشته
-
زهرا بنده خدا 2 کوروش بزرگ به عدل معروفه و مردم هم اونو خیلی دوست داشتن و از بیکفایتی پادشاه به ستوه اومده بودن و پادشاهی کوروش رو پذیرفتن یعنی مردم با اختیار خودشون قبول کردن در ضمن کوروش بزرگ ارتش خیلی قدرتمندی رو هم داشته
Matin Mousavi 1
مردم قبول کردن
ولی خود پادشاه که قطعا قبول نمیکرده
نیرویی چیزی نداشته بیان با کوروش کبیر بجنگن؟
چون به نظرم پادشاهای ظالم باید قدرت رزمی میداشتن که میتونستن به واسطهی اون ظلم کنن -
زهرا بنده خدا 2 کوروش بزرگ به عدل معروفه و مردم هم اونو خیلی دوست داشتن و از بیکفایتی پادشاه به ستوه اومده بودن و پادشاهی کوروش رو پذیرفتن یعنی مردم با اختیار خودشون قبول کردن در ضمن کوروش بزرگ ارتش خیلی قدرتمندی رو هم داشته
Matin Mousavi 1
دستور ساخت تخت جمشید رو کوروش داده یا یکی به اسم جمشید -
فکر نمیکردم ی دلخوشی کوچیک اینجوری بهم بچسبه
-
Matin Mousavi 1
مردم قبول کردن
ولی خود پادشاه که قطعا قبول نمیکرده
نیرویی چیزی نداشته بیان با کوروش کبیر بجنگن؟
چون به نظرم پادشاهای ظالم باید قدرت رزمی میداشتن که میتونستن به واسطهی اون ظلم کننزهرا بنده خدا 2 تا جایی که من اطلاع دارم نیروها از عظمت ارتش کوروش بزرگ و نارضایتی از پادشاه، تسلیم شدن
-
Matin Mousavi 1
دستور ساخت تخت جمشید رو کوروش داده یا یکی به اسم جمشیدزهرا بنده خدا 2 نه از دوران داریوش بزرگ شروع شد به ساخته شدن