هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1 متشکرم
یعنی چه جوری بدون خونریزی فتح کردن؟
رفتارخاصی داشتن؟نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2 کوروش بزرگ به عدل معروفه و مردم هم اونو خیلی دوست داشتن و از بیکفایتی پادشاه به ستوه اومده بودن و پادشاهی کوروش رو پذیرفتن یعنی مردم با اختیار خودشون قبول کردن در ضمن کوروش بزرگ ارتش خیلی قدرتمندی رو هم داشته
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بدی برونگرا بودن اینه ک تا ساکت و آروم میشی همه فک می کنن غمگینی
-
حوصلم سر رفته
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقد اینجا گلای قشنگ زیادی داره
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همیشه شاداب و سرسبز بمونین
نذارین کسی پژمرده تون کنه
مواظب خودتون و خوبیاتون باشین
آرامش سهم دلاتون**
بزرگترین حرامی ک نباید خورد، غمه
_
فعلا -
زهرا بنده خدا 2 کوروش بزرگ به عدل معروفه و مردم هم اونو خیلی دوست داشتن و از بیکفایتی پادشاه به ستوه اومده بودن و پادشاهی کوروش رو پذیرفتن یعنی مردم با اختیار خودشون قبول کردن در ضمن کوروش بزرگ ارتش خیلی قدرتمندی رو هم داشته
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1
مردم قبول کردن
ولی خود پادشاه که قطعا قبول نمیکرده
نیرویی چیزی نداشته بیان با کوروش کبیر بجنگن؟
چون به نظرم پادشاهای ظالم باید قدرت رزمی میداشتن که میتونستن به واسطهی اون ظلم کنن -
زهرا بنده خدا 2 کوروش بزرگ به عدل معروفه و مردم هم اونو خیلی دوست داشتن و از بیکفایتی پادشاه به ستوه اومده بودن و پادشاهی کوروش رو پذیرفتن یعنی مردم با اختیار خودشون قبول کردن در ضمن کوروش بزرگ ارتش خیلی قدرتمندی رو هم داشته
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1
دستور ساخت تخت جمشید رو کوروش داده یا یکی به اسم جمشید -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجیبه واقعا عجیببب
یه جورایی هم زشت:) -
فکر نمیکردم ی دلخوشی کوچیک اینجوری بهم بچسبه
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حتی منم شبا خواب آقای لوگران رو میبینم
-
این پست پاک شده!
-
Matin Mousavi 1
مردم قبول کردن
ولی خود پادشاه که قطعا قبول نمیکرده
نیرویی چیزی نداشته بیان با کوروش کبیر بجنگن؟
چون به نظرم پادشاهای ظالم باید قدرت رزمی میداشتن که میتونستن به واسطهی اون ظلم کنننوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2 تا جایی که من اطلاع دارم نیروها از عظمت ارتش کوروش بزرگ و نارضایتی از پادشاه، تسلیم شدن
-
Matin Mousavi 1
دستور ساخت تخت جمشید رو کوروش داده یا یکی به اسم جمشیدنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2 نه از دوران داریوش بزرگ شروع شد به ساخته شدن
-
زهرا بنده خدا 2 تا جایی که من اطلاع دارم نیروها از عظمت ارتش کوروش بزرگ و نارضایتی از پادشاه، تسلیم شدن
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 ممنون
-
زهرا بنده خدا 2 نه از دوران داریوش بزرگ شروع شد به ساخته شدن
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1
فقط مقبرهی کوروش اونجاست؟ -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوساعته ت کتابخونه دنبال وسیلمم فک کردم دزدیده کسی، چن بار هم ب رفیقام گفتم اونام با جدیت گفتن که ندیدنش
خودشون ریلکس نشسته بودن درسشونو میخواندن من همش میگشتم و پیدا نمیکردم تهش با ناراحتی نشستم با کلی فکرو خیال منفی ک لابد کسی دزدیده خانواده چی میگن من چقد سادم وسیلمو گذاشتم چن دقه رفتم بیرون دستوپاچلفتی
تهش بعد اون همه زمان اعصاب خوردی ناراحتی من میگن ما قایم کردیم هر هر میخندن ی چیزیم بگم میگن چقد لوسی و جبهه میگیرن یکیشون هم اون یکیو دعوا میکرد میگف چرا گفتی داش خوش میگذش بهمون
واقعا اعصاب ادما و وقتشون شوخیه؟؟مث کلاس اولیا شوخی میکنید
تنها چیزی ک بهش شبیه نیستید رفیق۷سالس حالمو بهم زدید -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا راضی نیستم
چرا همیشه فک میکنم کم گذاشتم
اخه دختر تو چرا پیشرفتاتو نمیبینی
چرا میخوای همه چی صدش باشه
چرا نمیزاری یکم یکم برسه -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شاید از بس همه ازم توقع بهترین داشتن این شده
هوففف حداقل با خودم مهربون باشم :// -
Matin Mousavi 1
فقط مقبرهی کوروش اونجاست؟نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهزهرا بنده خدا 2 مقبره کوروش که اونجا نیست. اون پاسارگاده که با تخت جمشید فاصله داره. مقبره داریوش تخت جمشیده