هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sharllot به کوری چشم عنودان و بد نظران درسای ترمیمو دو بخش کردم بخشی دی بخش دگر خرداد
-Dr_Ugger- در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot به کوری چشم عنودان و بد نظران درسای ترمیمو دو بخش کردم بخشی دی بخش دگر خرداد
پارتی بازی!؟ :))))))
ملحددددد -
Sharllot جایزت فالو
-
Sharllot والا من دوبار فیک زدم ، بعد ۵ دیقه پیام اومد که بن شده
اصلن دیگه انگیزه ی فیک زدنم خشکید -
Sharllot وسوسه میشم فالویی که کردم انفالو بزنم
-
-Dr_Ugger- میشه این کارو کرد ؟؟؟؟
-
گر امروز به حال خویش معترض و شیوه راه رفتن در راه صعب سعادت پذیرا نیستم، بدان که چندمدتی پس از این غم و اندوه ، لغزش این پای سراسر ویران کند این روح با نشاط مرا.....
خدایا چه کنم که مرا توان برخاستن گر بود دگرباره نباشد....
مرهمی نمیخواهم.........
گر این درد نباشد من چه کنم........ -
گر امروز به حال خویش معترض و شیوه راه رفتن در راه صعب سعادت پذیرا نیستم، بدان که چندمدتی پس از این غم و اندوه ، لغزش این پای سراسر ویران کند این روح با نشاط مرا.....
خدایا چه کنم که مرا توان برخاستن گر بود دگرباره نباشد....
مرهمی نمیخواهم.........
گر این درد نباشد من چه کنم........ -
اگه یه کسی یه روزی دستتونو گرفت،کمکتون کرد حتی اگه یه مشکل کوچیک بود زمانیکه به کمک احتیاج داشتین ، اون کنارتون بود. درس خوندین، بهتون انگیزه داد و تشویقتون کرد لطفا حرمتش رو حفظ کنید.اون توقع" جبران" از جانب شما رو "نداره" ولی حقش بی احترامی نیست.
قدر بچه هایی که اینجا هستن و بدون هیچ چشم داشتی بهتون کمک می کنن حتی اگه تو یه سوال درسی کمکتون کنن چه برسه به اینکه بخوان در مورد مشاوره بهتون چیزهایی رو آموزش بدن ، بدونید.
وقتشون رو دارن صرف شما می کنن چیزی که باارزش ترین دارایی هر انسانی هست.
دلسوزانه بهتون کمک می کنن.
درسته که وظیفه است
ولی
فراموش نکنید ...
بعد مدتی کمک هاشونو یادتون نره ...
و احترامشون رو حفظ کنید...
نشید مثل آدمهایی که به اصطلاح خرشون که از پل می گذره همه چی یادشون میره ...موفق باشید
تودلی
۲۵ آبان ۱۴۰۱
@دانش-آموزان-آلاء