هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
حالا میگین فاز منفی نده ولی من فکر میکنم اصلا به اسپانیا هم نرسیم از مراکش بخوریم😐😂تیم افریقایی همشون هیکلی...هیچی ازمون نمیمونه😂
-
حالا میگین فاز منفی نده ولی من فکر میکنم اصلا به اسپانیا هم نرسیم از مراکش بخوریم😐😂تیم افریقایی همشون هیکلی...هیچی ازمون نمیمونه😂
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
آخه مراکشم همچین ضیف نیست
قویه اونم -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz :cat_face_with_tears_of_joy: طارمی پنالتی میگیره راحت باش میبریم
چطوری وقتی همش تو دفاع باشیم😐کیروش فقط بلده بازیکنا رو ببره تو دفاع بعد ضد حمله بزنه
-
mrz :cat_face_with_tears_of_joy: توکل کن توکل دیگه راهی نداریم
مگر که همین کارم کنیم...اصن به امید خدا ما جامو میبریم😂
-
mrz :cat_face_with_tears_of_joy: بابا راه داره ایرانیا الان دیگه عاقبت اندیش شدن زود تر فحش میدن روحیه طرفو نابود میکنن تموم میشه دیگه ! الان خودمون برنده ایم
-
mrz :cat_face_with_tears_of_joy: بابا راه داره ایرانیا الان دیگه عاقبت اندیش شدن زود تر فحش میدن روحیه طرفو نابود میکنن تموم میشه دیگه ! الان خودمون برنده ایم
......😧
-
mrz :cat_face_with_tears_of_joy: الان فک کنم دارن به مسئول قرعه کشی فحش میدن بعدش رونالدو ! شاید همزمانه نمیدونم ندیدم
-
mrz :cat_face_with_tears_of_joy: الان فک کنم دارن به مسئول قرعه کشی فحش میدن بعدش رونالدو ! شاید همزمانه نمیدونم ندیدم
حیف که اینستا ندارم وگرنه کمپین رعایت ادب میزدم😂
-
واسه استراحت بد نیست😁
تو اتوبوس عطسه کردم"🚎 🚌
واکنش حضار: 💭زهر مار ، حالا همه مریض میشن . آقا شما میتونستی با آژانس بری محل کارت .خلاصه هرکسی چیزی بارم کرد.😶
ده دقیقه بعد یه دختره👩 عطسه کرد
واکنش حضار :💭یاااا صاحب صبر
عافیت باشه
ایشالا خیره
بخاری هارو روشن کنین
آقا اون پنجره رو ببند یخ کردن همه !!!
😳😅😳😅😳😅