هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam بد نبود
نه
یه ماه پیش اینجا بودم...Alireza Varamanzar
پس.دانشجو نشدین؟ -
Alireza Varamanzar
پس.دانشجو نشدین؟ -
Alireza Varamanzar موفق باشین
-
اخه یکی نیست بگه به تو چه
-
Alireza Varamanzar موفق باشین
Gharibe Gomnam همچنین
-
اخه یکی نیست بگه به تو چه
Gharibe Gomnam به تو چه
-
️
️
-
Gharibe Gomnam به تو چه
Alireza Varamanzar
همینه که هست -
سونیا بیا سویا
-
Alireza Varamanzar
همینه که هست -
بچه ها بخخدا من پیاماتونو خوندم و اگ شور و حال جوانیو داشتم (الان بدجور مریضم) جوابتونو کاملل میدادم
پس فق مختصر میگم ک
اتفاقا من خودمم جزو اون ادمام ک ازادی و ایناولی ن در اون حد.. اقا مثلا من تو همین مجازی کلی دوستای خوب پسر دارم اتفاقا خیلیاشون از ضدتا دخترم بهترن اصن این مسائل ب کنار
ولی خدایی متنفرم از اینکه ملت ب انتخاب هم احترام نزارن.. باباا من خودم تو مدرسه چندین دوست چادری دارم یکیشونم ک سر خط قرمز زندگیم باهم مخالفیم شدیدددد ولی بازم دوستای صمیمی هستیم.. چرا؟ چون ب انتخاب هم احترام گذاشتیم (البت ن اون قانع میشد ن من برا همین تصمیم گرفتیم درموردش دیگ بحث نکنیم هرچن بعضی وقتا سرش همو سرکار میزاریم)
بععد اینکه.. ام.. اصن از چی ب جی رسیدیم
اهاا.. اونایی ک شمارو مسخره میکنن گاون والا.. خوبی مدرسه ما اینه ک خدایی این چیزایی ک من درمورد خودم گفتمو کسی مسخرم نمیکنه.. ینی اصن کسی مشکلی نداره.. منم ک عذاب میکشم هعی.. هرچن این خیلی بده ک ی بچه کلاس هفتمی بهم گف تو بچه خرخون کلاسی ن؟ :||| حییییییف ک دل بسی رئوف دارموگرنهههالبنتیبنباایمبلیاسنلبتظلبیسا
*وی هیچ غلطی نمیتوانست بکند
زهرا بنده خدا 2 Gharibe GomnamMichael Vey
اون مدل پسر خیلی کم پیدا میشه(از دوستم که شبیه شماست شنیدم...)
و دیدم تو کلاسمون...خیلی کمن...(تو کلاس ما که نیست اصن)
من میگفتم خب اکی اینا دیگه همکلاسین
ولی میشنوم تو کلاس چی پچ پچ میکنن راجع به دخترا:)
دوتاشون از اونا بهترن...ولی نه اینکه کاراشون بی منظور باشه...
منم دوستای شبیه شما دارم و دقیقا به همون نقطه رسیدیم که کسی اون یکی رو قانع نکرده
ان شاءالله بهتر باشی -
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 چی نوشته بودین؟
یه سوال بود ترسیدم بپرسم شما بگید شصخیه برای همین پاکیدمش
-
Michael Vey
من مشکلی ندارم
ولی اعتدالم داشته باشیم دیگه
بعضی چیزا اون اعتدالم گذاشتن کنار
اصلا یه مثال ساده
یا مسجدی هست داخل یکی از استان های کشور که همه خانما نقاب میزنن و چادرین بعد اگر یه خانمی که نقاب نمیزنه بره اصلا بد بهش نگاه میکنن
این افراطه
و از این دست
تو مدرسه ما رسما مسخره میکننخرخون که یه دختره اومده بود بهم میگفت انقدر خر نزن اخرش هیچی نیست
یا یکی میگفت نخون انقدر بخدا تهش هیچی نیستGharibe Gomnam +++
بنظرم وقتی حتی تو پزشکیم دارن کم کم قضایای ی نسخه برا همه پیچیدنو قدیمی و ناکارامد میدونن و میخوان با ژن نسخه شخصی هر فردو درست کنن و اینا
تو خییلی مسائل زندگیم دیگ نمیشه از ی نسخه برا همه استفاده کرد
طوریکه ما الان دهه هاس داریم از ی نسخه استفاده میکنیم و سال ب سال بیشتر زندگیمون ب سمت گذشته و فلاکت میره تا اینده و پیشرفت.. -
@0Farzam0
چرا بد برداشت میکنین
من خودمو گفتمکه ندارم
-
Gharibe Gomnam +++
بنظرم وقتی حتی تو پزشکیم دارن کم کم قضایای ی نسخه برا همه پیچیدنو قدیمی و ناکارامد میدونن و میخوان با ژن نسخه شخصی هر فردو درست کنن و اینا
تو خییلی مسائل زندگیم دیگ نمیشه از ی نسخه برا همه استفاده کرد
طوریکه ما الان دهه هاس داریم از ی نسخه استفاده میکنیم و سال ب سال بیشتر زندگیمون ب سمت گذشته و فلاکت میره تا اینده و پیشرفت..Michael Vey
اره پزشکی که...
حتی تو روانپزشکی واسه همه یه نسخه میپیچن -
@0Farzam0
100 درصد -
@0Farzam0
چرا بد برداشت میکنین
من خودمو گفتمکه ندارم
Gharibe Gomnam
اها اوکیه -
️
️
-
Michael Vey
اون مدل پسر خیلی کم پیدا میشه(از دوستم که شبیه شماست شنیدم...)
و دیدم تو کلاسمون...خیلی کمن...(تو کلاس ما که نیست اصن)
من میگفتم خب اکی اینا دیگه همکلاسین
ولی میشنوم تو کلاس چی پچ پچ میکنن راجع به دخترا:)
دوتاشون از اونا بهترن...ولی نه اینکه کاراشون بی منظور باشه...
منم دوستای شبیه شما دارم و دقیقا به همون نقطه رسیدیم که کسی اون یکی رو قانع نکرده
ان شاءالله بهتر باشیزهرا بنده خدا 2 اره خیییلیییی کمن.. هرچن بطرز عجیبی تو انجمن زیاادن