هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey
من چیزایی خوندم که مطمعنا بالا میاری
رو صورت طرف اسید سولفوریک می ریزه و...نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi عا.. اخه برا من چیزای دیگ میریزن
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ویلم کنین اصن عههه
-
Kourosh Mousavi #وقتی دوستت بهت تقویم کادو میده
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
رفیق ما انگشتر می ده از ما خاستگاری می کنه
والله آم نات گی -
Kourosh Mousavi عا.. اخه برا من چیزای دیگ میریزن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
اسمات و دوجین می خوانی؟ به به -
ویلم کنین اصن عههه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
بگو تا نخوردمت -
Michael Vey
رفیق ما انگشتر می ده از ما خاستگاری می کنه
والله آم نات گینوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi والا عایم فوجوشی
-
Kourosh Mousavi والا عایم فوجوشی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
ع پس حتما پینتر رو خوندی؟ -
Michael Vey
بگو تا نخوردمتنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi سرما میخوری افتضاح.. بخاطر خودت میگم
-
Kourosh Mousavi سرما میخوری افتضاح.. بخاطر خودت میگم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
ماسک می زنم 🦶 -
قابلیت اینو دارم یکیو بکشم
-
اعصاب نمیزارن که
-
Michael Vey
ع پس حتما پینتر رو خوندی؟نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi ن پیشو میگیرم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farhadd
اگه آدم منطقی هستی با
Death note
شروع کن
روانشناختی می خوای
Monster
رومانتیک می خوای فیلم سینمایی
Your name -
@Farhadd
اگه آدم منطقی هستی با
Death note
شروع کن
روانشناختی می خوای
Monster
رومانتیک می خوای فیلم سینمایی
Your nameنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi وای دث نوت.................................... وای یور نیم...........................
-
Kourosh Mousavi ن پیشو میگیرم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey هن؟
Painter of night رو نخوندی؟ -
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جوجوتسو هم خوبههه.. من ماگشو دارم
-
Michael Vey هن؟
Painter of night رو نخوندی؟نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده