شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
#جوک
یعنی شما بری عطاری بگی دوست پسر ندارم هم باز یه گیاهی بهت میده میگه اینو دم کن بخور دوست پسر درمیاری
-
#جوک
تو خونه ما اينجوريه كه بابام هر جورابی
كه ببينه فكر ميكنه مال خودشهيه بار جوراب پارازين مامانمو ورداشت گفت: اين مال من بود ، اينقدر شستيش نازك شده
-
#جوک
بهترین آلارم در دنیا مادرها هستند
ازشون میخای ساعت ۷ بیدارت کنند
ساعت ۶ صدات میزنن میگن پاشو ساعت هشته
-
#جوک
به مامانم میگم معلومه منو از پرورشگاه آوردین
گفت به من نگاه کن گفتم خب ؛ گفت قیافم شبیه اوناییه که حق انتخاب داشته باشه بعد تو رو انتخاب کنه؟
-
#جوک
یکی از افتخارات تحصیلم اینه که
میتونم به تنهایی معدل کلاس رو ۴ _ ۵ نمره بکشم پایین !
-
#جوک
لذتی که در برداشتن صابون و دمپایی و شامپو و خمیر دندون
از هتل تو روز آخر سفر هستتو هیچی نیست
لامصب آدم فکر می کنه خرج سفرش دراومده
-
#جوک
امروز یه لیوان شکستم
در عین ناباوری مامانم گفت :
عیبی نداره حتما حواست نبوده !رفتم تحقیق کردم فهمیدم این لیوان رو عمم قبلا کادو آورده بود
-
#جوک
مامانم میگه گوشیو بذار بالا سرت سر ساعت ۶ بیدارمون کنه
میگم چرا خودت نمیذاری؟؟
میگه سرطان زاس...
مطمئن شدم سرراهیم،چندتا پرورشگاه رفتم می گن چهرت خیلی آشناس
-
#جوک
یه بارم آماده شده بودیم بریم مهمونی که یهو دیدیم در زدن
همه ساکت شدیم تا فکر کنن نیستیم
چند دقیقه بعد آروم خم شدم از زیر در نگاه کنم یه دفعه دیدم دوتا چشم ام ازون ور داره منو نگاه میکنه
-
#جوک
بچه که بودین میبردنتون مهدکودک گریه میکردین؟
منو اولین بار که برده بودن مهد دست دوتا پسرو به زور گرفته بودم میگفتم بدون اینا برنمیگردم خونه
-
#جوک
امروز واسه شوخی به دوس دخترم گفتم:
میتونی از نور این چراغ قوه که رو دیواره بری بالا ؟میگه خر خودتی
میخوای خاموشش کنی بیفتم ! -
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
-
-
@Zhra8393
خارجی ها حتی نمی تون به دوستشون توی پاک به زبان فارسی بگن:
"%(#ff0033)[نگا] اون سگه چقدر خوشگله."
واقعا ناراحت کنندس وضعیتشون -
یه بار فضولیم گل کرد رفتم سر گوشی بابام هیستوری گوگلشو چک کردم
دیدم آخرین بار سرچ کرده : «چگونه فرزند خود را بکشیم بدون اینکه یارانه اش قطع شود؟» -
یه بار فضولیم گل کرد رفتم سر گوشی بابام هیستوری گوگلشو چک کردم
دیدم آخرین بار سرچ کرده : «چگونه فرزند خود را بکشیم بدون اینکه یارانه اش قطع شود؟»@Amir-Reza-Babahabib
-
خوشگل بودن ذاتیه، خوشتیپ بودن پولیه
ما نهایتا بتونیم تمیز باشیم پیش همه عزیز باشیم.