-
سلام. دوستان با این عشق زمان کنکور باید چه کار کرد؟
از همه چیز آدم رو مینداره. لطفا کمک کنید. راهنماییای پیشنهادی چیزی که دارید رو بگید ممنون
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی تجربی تجربیا @ریاضیا @انسانیا
من چون نمیتونم تو بقیه عنوان ها پست بزارم مجبورم تو زیست پست بزارم به خاطر این عذرخواهی میکنم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۲۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
متوجه عشق زمان کنکور نشدم راستش
-
-
@Fateme-goli یعنی نمیدونید یعنی چی؟
منم متوجه منظور شما نشدم
-
سلام. دوستان با این عشق زمان کنکور باید چه کار کرد؟
از همه چیز آدم رو مینداره. لطفا کمک کنید. راهنماییای پیشنهادی چیزی که دارید رو بگید ممنون
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی تجربی تجربیا @ریاضیا @انسانیا
من چون نمیتونم تو بقیه عنوان ها پست بزارم مجبورم تو زیست پست بزارم به خاطر این عذرخواهی میکنم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۲۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MMo فککردم عاشق کتابی چیزی شدین
-
-
MMo بستگی داره
من خودم الان نامزد کردم و چون مسیر عاطفی ای که دارم همه چیش معلومه و نگرانی درش ندارم اتفاقا باعث امید و انگیزهم شده
ولی اگه عشق از مسیر واقعی خودش دور شه دردسر ساز میشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۲۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaso ویییییییی ننه مبارکت باشه
ایشالا خوشبخت شی عزیز دلم️
-
@Fateme-goli نه بابا کتاب کجا بود
-
aso ویییییییی ننه مبارکت باشه
ایشالا خوشبخت شی عزیز دلم️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۲۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط fateme.shafeie انجام شده
aso هعی
-
MMo بستگی داره
من خودم الان نامزد کردم و چون مسیر عاطفی ای که دارم همه چیش معلومه و نگرانی درش ندارم اتفاقا باعث امید و انگیزهم شده
ولی اگه عشق از مسیر واقعی خودش دور شه دردسر ساز میشهaso مبارکه
خوشبخت باشید ایشالله
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۲۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MMo عشق تو دوران کنکور اگه جای خودش باشه به نظرم اشتباه نیست
اصلا من هیچ جوره نمیتونم عشق و کنکور رو ربط بدم به هم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۲۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aso قربونت عزیزم
️
-
MMo عشق تو دوران کنکور اگه جای خودش باشه به نظرم اشتباه نیست
اصلا من هیچ جوره نمیتونم عشق و کنکور رو ربط بدم به هم
@Fateme-goli وقتت رو میگیره ولی بعد همه هم یه جور نیستن و یه جور باهاش کنار نمیاد
ما مثل هم نیستیم
-
@Fateme-goli وقتت رو میگیره ولی بعد همه هم یه جور نیستن و یه جور باهاش کنار نمیاد
ما مثل هم نیستیم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۲۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMMo باهاش ارتباطی دارین ؟
-
ما مثل هم نیستیم
-
MMo باهاش ارتباطی دارین ؟
@Fateme-goli چه ارتباطی؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۴۰۱، ۲۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MMo الله و اکبر
باهاش در ارتباطی یا نه ؟