هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@_آرام_
از زبان متنفرم
-
@Rita
ما کلا از کار و فناوری راهنمایی شانس نیاوردیم
هفتم یکی بود همش میگفتم آدم باید فکر داشته باشه آدم باید عقل داشته باشه.شوما وچتا چند سالی دیگه میخواین برین تو این جامعه زندگی کنید باید یه مهارتی بلد باشید.تا آخر سال فکر کنم ۲۰۰ میلیون بار اینو گفت
هشتم که یکی دیگه بود از اینا که دوست داره همه پاچه خواریشو بکنند
سر اون فعالیت کیف دوزی که تو کتاب هشتم بود همه رو مجبور کرد کیف درست کنند.
نهم هم یه پیرمردی بود با اون الگوریتم و جدول فلوچارت بیچارمون کرد
از کار و فناوری امتحان میگرفت@AMIR-MJ
انقد از کاروفناوری خوشم نمیومد که یبار گفت هد بند ببافین من بافتم اخرش تبدیل ب لیف شد
یبارم همون معلم کارو فناوری رو دادن برا هنر گفتم خانوم جلسه بعد دفتر نقاشی بیاریم یا خوشنویسی از کل کلاس تعهد گرفت چرا برا معلم تعیین تکلیف میکنید کلا درگیر بود -
@AMIR-MJ
انقد از کاروفناوری خوشم نمیومد که یبار گفت هد بند ببافین من بافتم اخرش تبدیل ب لیف شد
یبارم همون معلم کارو فناوری رو دادن برا هنر گفتم خانوم جلسه بعد دفتر نقاشی بیاریم یا خوشنویسی از کل کلاس تعهد گرفت چرا برا معلم تعیین تکلیف میکنید کلا درگیر بود -
@AMIR-MJ
کلاس ما چند بار جمیعا تعهد داده
یبار تو حیاط نشسته بودم هفتم بودیم یکی منو از پشت سر خیس کرد بعد امتحان خوشنویسی داشتیم من نتونستم برم تلافی نگو اونور هم همه دارن اب بازی میکنن
مدیر شاکی شد اومد تو کلاس دست زد ب لباسمون هر کی خیس بود برد دفتر تعهد گرفت
(منم خالم ناظم بود بعدا حرف زدم باهاش پارش کرد)
-
@AMIR-MJ
کلاس ما چند بار جمیعا تعهد داده
یبار تو حیاط نشسته بودم هفتم بودیم یکی منو از پشت سر خیس کرد بعد امتحان خوشنویسی داشتیم من نتونستم برم تلافی نگو اونور هم همه دارن اب بازی میکنن
مدیر شاکی شد اومد تو کلاس دست زد ب لباسمون هر کی خیس بود برد دفتر تعهد گرفت
(منم خالم ناظم بود بعدا حرف زدم باهاش پارش کرد)
-
@Rita
یه آخوند اومده بود تو مدرسه بعد مدیرمون میگفت هر حرفی خواستین بزنید،بزنید ولی با احترام
من پشتتونم به شرطی که با احترام حرف بزنید و مطمئن باشید نمیذارم هیچ مشکلی واسه هیچ کدومتون پیش بیاد@AMIR-MJ
این مدیرمون نهم که تموم کردیم من رفته بودم برا گواهی اشتغال ب تحصیل بگیرم با مامانم ( اسمش فک کنم همین بود ) بعد این داشت چایی میریخت برگشت گفت فکر کردم سونیا از تیزهوشان قبول شده لیوان تو دستم خشک شد الهی قبول نشه -
@Rita
یه آخوند اومده بود تو مدرسه بعد مدیرمون میگفت هر حرفی خواستین بزنید،بزنید ولی با احترام
من پشتتونم به شرطی که با احترام حرف بزنید و مطمئن باشید نمیذارم هیچ مشکلی واسه هیچ کدومتون پیش بیاد@AMIR-MJ
یعنی قبول شدنه ب دراوردن چشای اونم که شده میارزید -
@AMIR-MJ
این مدیرمون نهم که تموم کردیم من رفته بودم برا گواهی اشتغال ب تحصیل بگیرم با مامانم ( اسمش فک کنم همین بود ) بعد این داشت چایی میریخت برگشت گفت فکر کردم سونیا از تیزهوشان قبول شده لیوان تو دستم خشک شد الهی قبول نشه -
@AMIR-MJ
هیچی فک کرد رفتم پروندمو بگیرم قبول شدم ارزو کرد قبول نشم -
@AMIR-MJ
اره دگ بعدا جوابش اومد اونموقع نیومده بود قبول شدم
نه خودش که بازنشست میشد قصدش این نبود ازون مدرسه نرم کلا با شخص من مشکل داشت :// -
@AMIR-MJ
نه خودش که بازنشست میشد قصدش این نبود ازون مدرسه نرم کلا با شخص من مشکل داشت :// -
@AMIR-MJ
تازه معلم مامانمم شده بود
مامانم میگه همش غ درس میداده بعد اعتراض میکنن میاد میگه اگه پسر بودین میزدم خون بالا بیارین انگار شهر هرته :// -
@ma-a
ممنون -
@Ozan-hs چند روز پیش یکی بهم گفت نبات و آب رو بذارم بجوشه بعد یکم عرق نعنا بریزم توش و بخورم بهم جواب داد
@_آرام_
ممنون -
@AMIR-MJ
نه خودش که بازنشست میشد قصدش این نبود ازون مدرسه نرم کلا با شخص من مشکل داشت ://@Rita همین مشکل رو با مدیر کلاس ششم داشتم
همه بچه ها تو آب سرد کن لگد زده بودن حالا منم از رو جلوگیری زده بودم بعد یه روز کامل منو در دفتر نگه داشت نذاشت کلاس برم.میخواست پول آبسرد کن رو از من بگیره.
بعدش معاونش خیلی وحشی بود
یه بار هم داشتیم با دوستم پشت معاون میرفتیم و مسخره بازی درمیاوردیم بعد اومد منو گرفت و ۵.۶ بار محکم با کف دستش زد تو سرم
وقتی هم مامان بابام رفتن تو مدرسه میگفت پسرتون ادای معاون مدرسه رو درآورده
پررو میگفت من کی زدم تو سرت
گفتم میخوای برم کل بچه ها رو سر صف جمع کنم و همین سوال رو بپرسم ازشون تا جوابتو بدن؟
.
کلاس چهارم بودم همه بچه ها جیغ زدن منم جیغ زدم بعد همین مدیره اومد زد تو گوش من.
مامانم زنگ زد تو مدرسه کلی حرف بارش کرد بعد رفته بود از آقاجونم معذرت خواهی کرده بود -
@AMIR-MJ
تازه معلم مامانمم شده بود
مامانم میگه همش غ درس میداده بعد اعتراض میکنن میاد میگه اگه پسر بودین میزدم خون بالا بیارین انگار شهر هرته :// -
@Ozan-hs دمنوش آویشن خیلی خوبه