هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
منم برم سر درسم 
 فعلا خدافظ
- 
RAHIL_28 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: جای زهرا چقد خالیه اما @ZAHRA.M1999 درس میخونه مث ما الافه مگه  @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: RAHIL_28 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: جای زهرا چقد خالیه اما @ZAHRA.M1999 درس میخونه مث ما الافه مگه  زهره جمع نبند آمار الافا میزنه بالا    
- 
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام چطورید سلام بر زشت۱ اخه این چرا لایک میخوره  زشت خودتی زشت خودتی 
- 
منم برم سر درسم 
 فعلا خدافظ@sobhan-1999 به سلامت موفق باشی 
- 
RAHIL_28 
 ممنون همچنین
- 
بای بای من رفتم این دندریته ول کن نیست برا ناهار میبینمتون    کوفته هارو بدون من نحورید که حرومه...پیگرد قانونی داره گفته باشم کوفته هارو بدون من نحورید که حرومه...پیگرد قانونی داره گفته باشماصلن قرار نیست کوفته بدیم به تو :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:  
- 
همه رفتن مرضیه منو تو ام بریم سر درسمون  
- 

- 
دانش-آموزان-آلاء دوستان چطوری میتونم با مشاورای الا صحبت کنم؟ یه سوال خیلی مهم و ضروری هست که میخواستم بپرسم واقعا خیلی خیلی خیلی رو اعصابه  
- 
دانش-آموزان-آلاء دوستان چطوری میتونم با مشاورای الا صحبت کنم؟ یه سوال خیلی مهم و ضروری هست که میخواستم بپرسم واقعا خیلی خیلی خیلی رو اعصابه  سجاد96 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دانش-آموزان-آلاء دوستان چطوری میتونم با مشاورای الا صحبت کنم؟ یه سوال خیلی مهم و ضروری هست که میخواستم بپرسم واقعا خیلی خیلی خیلی رو اعصابه  تخته خاک 
- 

|
 |

شعردانه
شعردانه