هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey
خیلی سخته ولی اگه انقدر ذهنیت خودتو قوی کنی که مهم نباشه برات که نظر این و اون چیه و برای خودت مهم باشی
خوبه.....Shayan Eskandari ولی من خیلی تنها شدم..
بقولی من عاشق تنهاییم ولی از حس تنهایی متنفرم
ادم وقتی دیگ کسی نیس تو زندگیش ک بهش اهمیت بشه یجوریه ک انگام هی پر و پر تر میشه از احساسات و حرفایی ک کسی نیس بهشون گوش کنه و میترکه -
Shayan Eskandari ولی من خیلی تنها شدم..
ادم وقتی دیگ کسی نیس تو زندگیش ک بهش اهمیت بشه یجوریه ک انگام هی پر و پر تر میشه از احساسات و حرفایی ک کسی نیس بهشون گوش کنه و میترکهMichael Vey اوففف مایکل از شعار دادن متنفرم ولی هیچ آدمی موندنی نیست همه ی روز میرن
یاد بگیر تنهایی خوش حال باشی بعد توی این بازه تنهایی خیلی بهتر از وجود کسی هست امروز نهمه(تولد تهیوگگهههه) تا بیست و نهم فقط بیست روز مونده بشین جمع کن این سه سال رو -
Michael Vey اوففف مایکل از شعار دادن متنفرم ولی هیچ آدمی موندنی نیست همه ی روز میرن
یاد بگیر تنهایی خوش حال باشی بعد توی این بازه تنهایی خیلی بهتر از وجود کسی هست امروز نهمه(تولد تهیوگگهههه) تا بیست و نهم فقط بیست روز مونده بشین جمع کن این سه سال روMoonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Vey اوففف مایکل از شعار دادن متنفرم ولی هیچ آدمی موندنی نیست همه ی روز میرن
یاد بگیر تنهایی خوش حال باشی بعد توی این بازه تنهایی خیلی بهتر از وجود کسی هست امروز نهمه(تولد تهیوگگهههه) تا بیست و نهم فقط بیست روز مونده بشین جمع کن این سه سال روMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ادم وقتی دیگ کسی نیس تو زندگیش ک بهش اهمیت بشه یجوریه ک انگام هی پر و پر تر میشه از احساسات و حرفایی ک کسی نیس بهشون گوش کنه و میترکه -
حسین کاظمی 0 من خیلیم درونگرا نیستم. میانگرام بیشتر. و فک نکنم خیلی باهم ارتباطی داشته باشن چیزایی ک میگی
Michael Vey کاملا داری درست میگی چون خودم از دیشب نخوابیدم و به همین دلیل خیلی بدونه طبقه بندی داشتم میگفتم به صورت کلی به یه چیز داشتم جواب میدادم بدونه درنظر گرفتن جزییات درواقع خودم یه مدت جزو همون افرادی بودم که میپیچونن خواستم یعنی بگم چکار هایی انجام شد که باعث شد من اون کار رو کنم که خیلی بد رسوندم منظورم رو کلا معنی عوض شد
چون خودمم به شدت یه مدت درونگرا بودم و داشتم میگفتم درونگراییو بدونه توجه به اینک من بجای سوال خود دلیل بودم
البته اینارو نمیگم که بخوام اشتباهم رو جبران کنم یا چیزیدر کل اگه فرد مقابلت درونگرا نیست یکم قضیه متفاوته ولی اگه درون گراست کاملا عادیه ولی تا یه حدی
-
Michael Vey کاملا داری درست میگی چون خودم از دیشب نخوابیدم و به همین دلیل خیلی بدونه طبقه بندی داشتم میگفتم به صورت کلی به یه چیز داشتم جواب میدادم بدونه درنظر گرفتن جزییات درواقع خودم یه مدت جزو همون افرادی بودم که میپیچونن خواستم یعنی بگم چکار هایی انجام شد که باعث شد من اون کار رو کنم که خیلی بد رسوندم منظورم رو کلا معنی عوض شد
چون خودمم به شدت یه مدت درونگرا بودم و داشتم میگفتم درونگراییو بدونه توجه به اینک من بجای سوال خود دلیل بودم
البته اینارو نمیگم که بخوام اشتباهم رو جبران کنم یا چیزیدر کل اگه فرد مقابلت درونگرا نیست یکم قضیه متفاوته ولی اگه درون گراست کاملا عادیه ولی تا یه حدی
حسین کاظمی 0 ن اوکیه
برونگرای تضمینی -
ادم وقتی دیگ کسی نیس تو زندگیش ک بهش اهمیت بشه یجوریه ک انگام هی پر و پر تر میشه از احساسات و حرفایی ک کسی نیس بهشون گوش کنه و میترکهMichael Vey اگه تونستی این تست رو انجام بده
https://esanj.ir/responses/f111b907-0812-4829-bbc4-56ab84d82949 -
اومممم
-
Michael Vey اگه تونستی این تست رو انجام بده
https://esanj.ir/responses/f111b907-0812-4829-bbc4-56ab84d82949 -
Michael Vey خب این درصد ها هم که خوبه از نظر من تنها راهی که به ذهنم میرسه اینکه باخود اون فرد اگه میتونی رودر رو صحبت کنی چون با وجود این اطلاعات خود اون فرد هست که باید مسءلش حل بشه خودت مشکلی نداری اونم که درون گرا نیست پس ( از نظر من ) با یه گفتو گوی رو در رو میشه کاملا درستش کرد
-
Michael Vey خب این درصد ها هم که خوبه از نظر من تنها راهی که به ذهنم میرسه اینکه باخود اون فرد اگه میتونی رودر رو صحبت کنی چون با وجود این اطلاعات خود اون فرد هست که باید مسءلش حل بشه خودت مشکلی نداری اونم که درون گرا نیست پس ( از نظر من ) با یه گفتو گوی رو در رو میشه کاملا درستش کرد
حسین کاظمی 0 برای شروع هم میتونی از ویدیو های خنده دار شروع کنی ببنی اصلا خوشش میاد ازونا یا نه
-
حسین کاظمی 0 اخه اصن مشکل اینا نیس.. یخته پیچیده تر از این حرفاس
و اگ میتونستم حرف بزنم نزدیک 7 8 ماه خون دل نمیخوردم ک -
حسین کاظمی 0 اخه اصن مشکل اینا نیس.. یخته پیچیده تر از این حرفاس
و اگ میتونستم حرف بزنم نزدیک 7 8 ماه خون دل نمیخوردم کMichael Vey ای بابا
ولی خب با هرچی حس خجالت هست ( میدونم حس خجالت نیست یه حس عجیبیه ) اگه تونستی رو در رو باهاش صحبت کنی عالیه همینطور توی یه زمان مناسب دوباره مثل روزای اول میشه که باهم دوست شده بودین حالا هرچی هم میخواد سر تر یا بالا تر باشه از نظرت ( این تیکه آخر تجربه بود شاید این حسو نداشته باشی ) ولی بخشید اگه نتونستم کمکی کنم تلاشمو کردم
-
Michael Vey ای بابا
ولی خب با هرچی حس خجالت هست ( میدونم حس خجالت نیست یه حس عجیبیه ) اگه تونستی رو در رو باهاش صحبت کنی عالیه همینطور توی یه زمان مناسب دوباره مثل روزای اول میشه که باهم دوست شده بودین حالا هرچی هم میخواد سر تر یا بالا تر باشه از نظرت ( این تیکه آخر تجربه بود شاید این حسو نداشته باشی ) ولی بخشید اگه نتونستم کمکی کنم تلاشمو کردم
حسین کاظمی 0 ن من بابت تلاشت خیلی ممنونم بغل بهتتت
-
گاهی دلت میخواهد فریاااااد بزنی و کمک بخواهی،
در حالی که نه سِیلیست، نه دریاییست، نه آتش مهیبیست و نه سانحهای.
گاهی از درون در حال فروپاشی و سرریزی و دریچههای تحملت یک به یک مسدود شده.
دلت میخواهد جار بزنی و یاری بطلبی و از کسی بخواهی تو را نجات بدهد و تو را از دریای اندوه بیرون بکشد. اما نمیتوانی.
نمیشود هیچ تشریح و نمودی برای آنچه گلوی روانت را بیرحمانه فشرده و تنفست را به شماره انداخته و تو را تا مرز نابودی و اضمحلال کشانده، پیدا کنی، چرا که بعضی سوانح، از درون اتفاق میافتند.
اینگونه است که تو روزی، جایی، برای همیشه میشکنی و تمام میشوی و کالبدت همچنان میخندد و راه میرود و ادامه میدهد... -
دلت میخواهد جار بزنی و یاری بطلبی و از کسی بخواهی تو را نجات بدهد و تو را از دریای اندوه بیرون بکشد. اما نمیتوانی.
نمیشود هیچ تشریح و نمودی برای آنچه گلوی روانت را بیرحمانه فشرده و تنفست را به شماره انداخته و تو را تا مرز نابودی و اضمحلال کشانده، پیدا کنی، چرا که بعضی سوانح، از درون اتفاق میافتند.
اینگونه است که تو روزی، جایی، برای همیشه میشکنی و تمام میشوی و کالبدت همچنان میخندد و راه میرود و ادامه میدهد...@Soniaaa وای...................................................
-
@Soniaaa وای...................................................
Michael Vey
چیشد؟ -
اینگونه است که تو روزی، جایی، برای همیشه میشکنی و تمام میشوی و کالبدت همچنان میخندد و راه میرود و ادامه میدهد...@Soniaaa چ حسی داری نشانکت کردم