هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۳ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 جدا داداش بخاطر دیروز داری میری فقط!؟فراموشش کن باباعه
-
@0Farzam0 میخواستم مستقیم اشاره نکنم کی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Michael Vey on ۱۳ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
ایشالا مایکل ایشالا -
AmirBarsamreplied to حسین کاظمی 0 on ۱۳ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0
اما هر روز خوشی تنگ غروب هم داره...
شبای سردو سیاه صبح سپیدی هم داره.. -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Saghia on ۱۳ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Señorita
متشکرم -
Michael Veyreplied to حسین کاظمی 0 on ۱۳ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0 چطوریشو نمیدونم. هر کسی باید خودش تو ی نقطه ای از زندگیش ب این درجه از عرفان برسه ک: ب اپاندیسم ک چجور درموردم فک میکنی
-
ma.a هوم زهر مار بود واقعا
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Seyed sadegh Razavi on ۱۳ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi
به خاطر خیلی چیزاس دادا اونم خودشو نشون داد -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۳ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 ️
-
AmirBarsamreplied to Seyed sadegh Razavi on ۱۳ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi نه من حداقل تا بعد کنکور این اکانت و لازم دارم
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱۳ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط Seyed sadegh Razavi انجام شده
@AMIR-BARDIA پس یه فکری به حال ویرایش خودکاره کیبوردت بکن
-
شب پشت کوهها مرده شادی غما رو برده
گل دسته دسته دسته تو گلدونا نشسته
درای شادی باز و درای غصه بسته -
@0Farzam0 الانم هی دادا دادا نکن میخوای بری یا بخاطر درس برو یا بخاطر اخراج شدن در راه حق
-
AmirBarsamreplied to Seyed sadegh Razavi on ۱۳ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi باشه حتما
ولی فکر کنم تو هم مامور مخفی انجمن هستیا -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Michael Vey on ۱۳ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
چشم دادا
سعیمو میکنم ولی امروز رفتنیم
مایکل حلال کن -
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 الانم هی دادا دادا نکن میخوای بری یا بخاطر درس برو یا
بخاطر اخراج شدن در راه حق
جهاد دراه خدا
-
@0Farzam0 پس از جلو چشام خفه شو
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Michael Vey on ۱۳ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
مایکل دوباره بی ادب شدیا -
@0Farzam0 هوی من باز ب این بچه رو دادم
559437/1000113