هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Danial-al
یه مدت به فکرم زد مطرح کنم و برم دکتر ولی منصرف شدم... -
@Aye تشخیص پزشک چیه؟
و اینکه بنظرم باید گزینه ای رو انتخاب کنید که به صلاحتونه -
@Aye
من یسری نظریه دارم ولی اینجا قابل گفتن نیست.... -
من یه ترنسم
و از این موضوع اطمینان دارم کل زندگیمو با این درد بی درمون بزرگ شدم کلی زجر کشیدم بدبختی کشیدم .تا چند وقت پیش فکر میکردم بیماری من درمانی نداره بعد اینکه فهمیدم یه راهی هست خیلی خوشحال شدم با پدر و مادرم مشورت کردم و اونا هم که منو بهتر از خودم میشناسم تا یه جایی باهام موافقت کردن هنوز کامل بله رو نگفتن ولی میدونم مامانم تو دلش راضیه
میخوام عمل کنم و اونی بشم که بودم
حالا فکر کنین تو این وضعیت که همه چی رو به راه شده و یه کورسوی امیدی برای یه زندگی بهتر پیدا کردم
یکی میاد و من نسبت بهش احساس پیدا میکنم یه غیر هم جنسم این خیلی برام وحشتناکه
میترسم واقعا عاشقش شده باشم اگه اینطوری باشه یعنی من ترنس نیستم
عشق چطوریه از کجا بفهمم اون احساسی که دارم یه چیز دیگه نیست -
@Aye من نمیتونم کمکتون کنم چون درکی از این مشکل ندارم ولی هم امیدوارم مشکلتون حل بشه هم بنظرم حرف زدن با مشاور اینا شاید بتونه کمکتون کنه البته اگه روانشناس درستی باشه :| نه اینکه پاشید برید پیش مشاور کنکور /:
-
@Zhra8393
مادرم اجازه نمیده پیش رونپزشک برم میگه باید تا بعد کنکور صبر کنی چند باری تو بچگی بخاطر رفتارای عجیبم مثل مقنعه سر نکردنو و... رفتم دکتر ولی همشون تشخیص دادن بیش فعالم@Aye حتما بنظرم برید پیش پزشک
شاید اصلا چیزی که فکر می کنید نباشه -
@Aye
مومن حالا گفتیم درد و دل میشه کرد ولی دیگه نه انقدر شفاف -
@Amir-Reza-Babahabib چ میدونن چ میکشیم بابا اونا سن کم ازدواج کردن
بعضی ها هم پول تو جیبشون اونقدر بوده ک بدون مطرح کردن میرن و....
خانواده نمیدونم دربارشون چی بگم مادرم نبود همین الان میرفتم خودمو از سقف مینداختم@Danial-al
حاجی من دقیقا این افکار چن ماه پیش به سرم زد
چون این بی شرف رو همه چیز آدم تاثیر میزاره
ولی بخدا اگه یک هفته هم کنترلش کنی لذت اول و آخرو از زندگی میبری...
من هر روز دارم الکی خودمو مشغول میکنم
از صبح تا 9 شب تو مدرسه درس میخونم تا میرسم خونه هم انرژیشو ندارم...
امتحانش کن -
@Aye
پی بیام؟ -
@Amir-Reza-Babahabib ای بابا فکر میکردم باز بهم گیر بدین کلی با خودم کلنجار رفتم تا بیام اینجا بگمش
@Aye
من چون آدم ریسک پذیری نیستم کارت برام عجیب بود.. -
@Aye
پی بیام؟ -
@Aye
من چون آدم ریسک پذیری نیستم کارت برام عجیب بود.. -
_MILAD_ زوده هنوز...
-
@Aye
حاجی قفله
چتتو باز کن -
من یه ترنسم
و از این موضوع اطمینان دارم کل زندگیمو با این درد بی درمون بزرگ شدم کلی زجر کشیدم بدبختی کشیدم .تا چند وقت پیش فکر میکردم بیماری من درمانی نداره بعد اینکه فهمیدم یه راهی هست خیلی خوشحال شدم با پدر و مادرم مشورت کردم و اونا هم که منو بهتر از خودم میشناسم تا یه جایی باهام موافقت کردن هنوز کامل بله رو نگفتن ولی میدونم مامانم تو دلش راضیه
میخوام عمل کنم و اونی بشم که بودم
حالا فکر کنین تو این وضعیت که همه چی رو به راه شده و یه کورسوی امیدی برای یه زندگی بهتر پیدا کردم
یکی میاد و من نسبت بهش احساس پیدا میکنم یه غیر هم جنسم این خیلی برام وحشتناکه
میترسم واقعا عاشقش شده باشم اگه اینطوری باشه یعنی من ترنس نیستم
عشق چطوریه از کجا بفهمم اون احساسی که دارم یه چیز دیگه نیست@Aye
همونطور که دوستان گفتن بهترین کار اینه که بری پیش مشاور. برای پدر و مادرت کامل توضیح بده. چون تو زمان بسیار مهمی هستی. که بهتره که کاملا تکلیفت مشخص بشه. چه برای تحصیلات ، چه برای فعالیت های اجتماعی و چه ازدواج و.....
این موارد رو بهشون بگو. امیدوارم موافقت کنن