هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من یه ترنسم
و از این موضوع اطمینان دارم کل زندگیمو با این درد بی درمون بزرگ شدم کلی زجر کشیدم بدبختی کشیدم .تا چند وقت پیش فکر میکردم بیماری من درمانی نداره بعد اینکه فهمیدم یه راهی هست خیلی خوشحال شدم با پدر و مادرم مشورت کردم و اونا هم که منو بهتر از خودم میشناسم تا یه جایی باهام موافقت کردن هنوز کامل بله رو نگفتن ولی میدونم مامانم تو دلش راضیه
میخوام عمل کنم و اونی بشم که بودم
حالا فکر کنین تو این وضعیت که همه چی رو به راه شده و یه کورسوی امیدی برای یه زندگی بهتر پیدا کردم
یکی میاد و من نسبت بهش احساس پیدا میکنم یه غیر هم جنسم این خیلی برام وحشتناکه
میترسم واقعا عاشقش شده باشم اگه اینطوری باشه یعنی من ترنس نیستم
عشق چطوریه از کجا بفهمم اون احساسی که دارم یه چیز دیگه نیست -
_MILAD_
اینی که وسطش هست هم میشه خوردش. به صورت خام هم ممکنه استفاده بشه.....
ی علف هایی دورش بود قبلا . نمیدونم شما بهش چی میگید. تورشوک شنیدید؟ این شبیه اونه..... ولی اون نیست
ما میخوردیمش(با خواهرم) ، مادرم میگفت این غذای بزاست
ما هم میفتیم غذای خوشزه ای میخورن ک. و ادامه میدادیم... بعدش هم دلدرد....
خام که میخوردید مشکلی براتون پیش نمیومد؟
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm یسسسس
-
@Amir-Reza-Babahabib نمیدونم چرا این کشوره هیچ راه حلی جلو جوونا نمیزاره فق شرایطو مهیا و بدتر میکنه
الان وارد همه سنی شده
خدایی باید کلا ریششو زد@Danial-al
یه مدت به فکرم زد مطرح کنم و برم دکتر ولی منصرف شدم... -
من یه ترنسم
و از این موضوع اطمینان دارم کل زندگیمو با این درد بی درمون بزرگ شدم کلی زجر کشیدم بدبختی کشیدم .تا چند وقت پیش فکر میکردم بیماری من درمانی نداره بعد اینکه فهمیدم یه راهی هست خیلی خوشحال شدم با پدر و مادرم مشورت کردم و اونا هم که منو بهتر از خودم میشناسم تا یه جایی باهام موافقت کردن هنوز کامل بله رو نگفتن ولی میدونم مامانم تو دلش راضیه
حالا فکر کنین تو این وضعیت که همه چی رو به راه شده و یه کورسوی امیدی برای یه زندگی بهتر پیدا کردم
عشق چطوریه از کجا بفهمم اون احساسی که دارم یه چیز دیگه نیستنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Aye تشخیص پزشک چیه؟
و اینکه بنظرم باید گزینه ای رو انتخاب کنید که به صلاحتونه -
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
من یه ترنسم
عشق چطوریه از کجا بفهمم اون احساسی که دارم یه چیز دیگه نیستتجربینوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط DexterMoreRight انجام شده@Aye
مومن حالا گفتیم درد و دل میشه کرد ولی دیگه نه انقدر شفاف -
@Aye
مومن حالا گفتیم درد و دل میشه کرد ولی دیگه نه انقدر شفافنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib چه مشکلی داره بذار راحت حرفشو بزنه چیز بدی نگفته
-
من یه ترنسم
عشق چطوریه از کجا بفهمم اون احساسی که دارم یه چیز دیگه نیست@Aye
من یسری نظریه دارم ولی اینجا قابل گفتن نیست.... -
_MILAD_
عجیب بود برام... -
@Danial-al
یه مدت به فکرم زد مطرح کنم و برم دکتر ولی منصرف شدم...نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib چ میدونن چ میکشیم بابا اونا سن کم ازدواج کردن
بعضی ها هم پول تو جیبشون اونقدر بوده ک بدون مطرح کردن میرن و....
خانواده نمیدونم دربارشون چی بگم مادرم نبود همین الان میرفتم خودمو از سقف مینداختم -
@Aye تشخیص پزشک چیه؟
و اینکه بنظرم باید گزینه ای رو انتخاب کنید که به صلاحتونهنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط Estelle انجام شده@Zhra8393
مادرم اجازه نمیده پیش رونپزشک برم میگه باید تا بعد کنکور صبر کنی چند باری تو بچگی بخاطر رفتارای عجیبم مثل مقنعه سر نکردنو و... رفتم دکتر ولی همشون تشخیص دادن بیش فعالم -
@Aye
من یسری نظریه دارم ولی اینجا قابل گفتن نیست....نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib کجا قابل مطرهه؟
-
من یه ترنسم
عشق چطوریه از کجا بفهمم اون احساسی که دارم یه چیز دیگه نیستنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Aye من نمیتونم کمکتون کنم چون درکی از این مشکل ندارم ولی هم امیدوارم مشکلتون حل بشه هم بنظرم حرف زدن با مشاور اینا شاید بتونه کمکتون کنه البته اگه روانشناس درستی باشه :| نه اینکه پاشید برید پیش مشاور کنکور /:
-
@Aye من نمیتونم کمکتون کنم چون درکی از این مشکل ندارم ولی هم امیدوارم مشکلتون حل بشه هم بنظرم حرف زدن با مشاور اینا شاید بتونه کمکتون کنه البته اگه روانشناس درستی باشه :| نه اینکه پاشید برید پیش مشاور کنکور /:
-
نوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه جاهایی میترسم حتی یه حرف بی ربط بزنم بعد طی یه واکنش های شیمیایی ربط پیدا بکنه و...
تا دیداری دیگر بدرود -
@Zhra8393
مادرم اجازه نمیده پیش رونپزشک برم میگه باید تا بعد کنکور صبر کنی چند باری تو بچگی بخاطر رفتارای عجیبم مثل مقنعه سر نکردنو و... رفتم دکتر ولی همشون تشخیص دادن بیش فعالمنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Aye حتما بنظرم برید پیش پزشک
شاید اصلا چیزی که فکر می کنید نباشه -
@Aye
مومن حالا گفتیم درد و دل میشه کرد ولی دیگه نه انقدر شفافنوشتهشده در ۱۶ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Reza-Babahabib ای بابا فکر میکردم باز بهم گیر بدین کلی با خودم کلنجار رفتم تا بیام اینجا بگمش
-
@Amir-Reza-Babahabib چ میدونن چ میکشیم بابا اونا سن کم ازدواج کردن
بعضی ها هم پول تو جیبشون اونقدر بوده ک بدون مطرح کردن میرن و....
خانواده نمیدونم دربارشون چی بگم مادرم نبود همین الان میرفتم خودمو از سقف مینداختم@Danial-al
حاجی من دقیقا این افکار چن ماه پیش به سرم زد
چون این بی شرف رو همه چیز آدم تاثیر میزاره
ولی بخدا اگه یک هفته هم کنترلش کنی لذت اول و آخرو از زندگی میبری...
من هر روز دارم الکی خودمو مشغول میکنم
از صبح تا 9 شب تو مدرسه درس میخونم تا میرسم خونه هم انرژیشو ندارم...
امتحانش کن