هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@SERGIO-AMIR-BARDIA
💪🙏 -
@Amir-Reza-Babahabib نه. گیی:rolling_on_the_floor_laughing:
Michael Vey
از کجا فهمیدی من گرایشاتمو هنوز به کسی نگفته بودم 😂 -
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Aye نگفتم من ی بی فرهنگم میتونی با من حرف بزنی:rolling_on_the_floor_laughing:
اینجانب ی عدد دوست ترنس و ی عدد کراش سابق و دوست الان ترنس دارم و شخصا بعضی وقتا حس میکنم گرایشمم یجورایی سمت ترنساس از بس تو قضیه جنسیت میانه روعم:|
Michael Vey
دلگرمی خوبیه....
🤦🏻♀️😊😂 -
Michael Vey 😅 منم ازت خوشم اومد الان مثلث عشق میشه از اینم بدبخت ت میشم 🤦
@Aye وای ولش کن اخرین باری ک عاشق شدم از 7 8 ماه پیش تا الان کل روز و شبم سیاه شده من تا اطلاع ثانوی عاشق نمیشم:rolling_on_the_floor_laughing:
-
Michael Vey
هاییییی
وای هعععععیییی؟@Ozan-hs اره هععععیییی
-
@Aye ببین.. هروقت وقت کردی بیا پیویم بهت ی سری چیزا بگم
Michael Vey باشه آبجی
خیلی کنجکاو شدم بدونم ولی پی وی نمیتونم چت کنم یکم برام مشکله میشه اینجا بگی؟ -
@Aye وای ولش کن اخرین باری ک عاشق شدم از 7 8 ماه پیش تا الان کل روز و شبم سیاه شده من تا اطلاع ثانوی عاشق نمیشم:rolling_on_the_floor_laughing:
Michael Vey
هنوز منو ندیدی 😂
از زندگیت لذت ببر 😂 -
Michael Vey
دلگرمی خوبیه....
🤦🏻♀️😊😂Hhh Hh تازه..
اهم
ولش:face_with_tears_of_joy: -
احساس میکنم واقعا عاشق نشدم چون نه روزگارم سیاه شده نه حالم بد شده فقط وقتی باهاش حرف میزنم یه جوری میشم
میشه بگی عاشقمی چه شکلیع؟ -
@SERGIO-AMIR-BARDIA
انشالله که به سلامت میگذرونی -
Michael Vey باشه آبجی
خیلی کنجکاو شدم بدونم ولی پی وی نمیتونم چت کنم یکم برام مشکله میشه اینجا بگی؟@Aye ن اینجا زشته چیزی ک میخوام بگم:face_with_tears_of_joy:
میتونی پیامای پیویو ببینی؟ -
Michael Vey
هنوز منو ندیدی 😂
از زندگیت لذت ببر 😂@Amir-Reza-Babahabib اره خدارو شکر تو رو ندیدم نمیخوام چشام سمی شه
-
احساس میکنم واقعا عاشق نشدم چون نه روزگارم سیاه شده نه حالم بد شده فقط وقتی باهاش حرف میزنم یه جوری میشم
میشه بگی عاشقمی چه شکلیع؟@Aye
اینایی که میگی علامت حالت تهوعه
عشق نیست 😂 -
@Amir-Reza-Babahabib اره خدارو شکر تو رو ندیدم نمیخوام چشام سمی شه
Michael Vey
نگا استیل گنگو -
@Aye
اینایی که میگی علامت حالت تهوعه
عشق نیست 😂 -
چرا با امتحان فارسی خوندن کنار نمیاممم
لعنتی چقد زیاده
مثل قاشق تو عسل گیر کردم -
میشه بگی عاشقمی چه شکلیع؟@Aye هعی... عاشقی.. نمیدونم
شاید بشه گف هرروز ب پیویش نگا کنی منتظر ی پیام
وقتی باهاش حرف میزنی لبخندت پاک نمیشه
حاضری خودت تمام روزات سیاه شه ولی اون خوشحال باشه.. حتی اگ ب این معنی باشه ک دیگ برا همیشه از دستش دادی