هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Seyed sadegh Razavi میدونم برای خودمم ریخته
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA منم واقعا سرماییم
اصلا با سرما حال نمیکنم
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi من تو تابستون هم از این پتو مسافرتی ها میندازم شبا روم
یک ماه زودتر از کل خانواده پتو مینداختم روم -
@AMIR-RAMOS-BARDIA منم واقعا سرماییم
اصلا با سرما حال نمیکنم
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi برو تو از ما نیستی من حال میکنم با سرما
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA اصلا سازش اوف
-
اقای امیر راموس بردیا شمام به خاطر گاز تعطیل شدین؟
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh گفتن به خاطر یخبندون
گاز رو که هفته بعدی میگن تهران قرارع تعطیل بشه -
@AMIR-RAMOS-BARDIA اصلا سازش اوف
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 حرفهای منکراتی ممنوع
-
Seyed sadegh Razavi
منظورم منفیه بیسته
انقد منفیه دگ منفیش خود ب خود سانسور میشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa بله متوجه شدم
اینجا دما حدودا صفر درجست و بشدت غیرقابل تحمل
وای به حال منفی ۲۰ درجه -
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA عههه پس اینجا گفتن به خاطر گاز
-
Seyed sadegh Razavi من تو تابستون هم از این پتو مسافرتی ها میندازم شبا روم
یک ماه زودتر از کل خانواده پتو مینداختم رومفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-RAMOS-BARDIA دقیقا
-
jahad_121 کاش معلما گلچین میشدن
@Masoumeh-sh
من گاهی وقتا میگم کاش از روی فلان معلم و فلان کپی می کردیم برای بقیقه درسام کساییی مثل اونا بودن
-
Seyed sadegh Razavi برو تو از ما نیستی من حال میکنم با سرما
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 حالا ما رو دور ننداز
️
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA عههه پس اینجا گفتن به خاطر گاز
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh زمستان سخت اروپا به ایران هم رسیده
چهار روز دیگه به ماهم یارانه هیزم میدن -
یعنی من جون بکنم هعی بخوام حالمو خوب کنم هعی بخوام همه چیو بزور به سمت اوکی بودن ببرم بازم میای گند میزنی تو بود و نبود همه کارای من اعصاب نمیزاری
-
@Masoumeh-sh
من گاهی وقتا میگم کاش از روی فلان معلم و فلان کپی می کردیم برای بقیقه درسام کساییی مثل اونا بودن
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjahad_121 کاش میشد
-
@Masoumeh-sh
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjahad_121 یدونه آقا جلال موقاری برای هر درسی بشدت لازمه
-
jahad_121 یدونه آقا جلال موقاری برای هر درسی بشدت لازمه
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi من با آقا محمدرضا یاری هم حال میکنم
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA
-
Seyed sadegh Razavi من با آقا محمدرضا یاری هم حال میکنم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-RAMOS-BARDIA اونم عالیه
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA اونم عالیه
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهSeyed sadegh Razavi آقای گودرزی شیمی دهم میگفت بیا پای تخته
آدم فکر میکرد یه کار اشتباه کرده
تموم کارای بدم میومد جلو چشمام
پ.ن:=اشاره به تخته
-
فرمولای تو مغزم انقد زیاده ک میخوام بنویسم رو کاغذ ببرم سر جلسه
پ ن : جدی نیستم