هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA چقد بدبختیم
متاسفانه
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA اره
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA بعد از اون ماجرا های تو انجمن اکانت ساخته بود با من کار داشت ولی گمش کردم بنظرت امکان داره مونده باشه اینجا؟ یا باشه؟
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA چقد بدبختیم
متاسفانه
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA بعد از اون ماجرا های تو انجمن اکانت ساخته بود با من کار داشت ولی گمش کردم بنظرت امکان داره مونده باشه اینجا؟ یا باشه؟
-
اگه جمله های داده های اماری تشکیل دنباله حسابی بدن
واریانس میشه قدر نسبت به توان دو ضرب در یکی کمتر از توان دوعه تعداد تقسیم بر 12اگه بحث مجذور داده ها بود
واریانس میشه مجموع توان دو ها منهای میانگین ب توان دوچیزی نیس یک فریم از مرگ تدریجی یک انسانه !🙄
-
اگه جمله های داده های اماری تشکیل دنباله حسابی بدن
واریانس میشه قدر نسبت به توان دو ضرب در یکی کمتر از توان دوعه تعداد تقسیم بر 12اگه بحث مجذور داده ها بود
واریانس میشه مجموع توان دو ها منهای میانگین ب توان دوچیزی نیس یک فریم از مرگ تدریجی یک انسانه !🙄
-
@Soniaaa
واسه همین میترسم برم سمت جزوه آمار
وقت بزارم بخونم
بعد سر جلسه هُل کنم. قاطی کنم. نزنم
پ.ن: اینجانب پارسال یه سوال حد و یه سوال مثلثات جواب داده
حق دهید@Ali-Valicheki
از کل ریاضی یا ازون مباحث؟
حقیقتا هر چیز حفظ کردنی تهوع اوره برام هرچیزیییییی -
@Ali-Valicheki
از کل ریاضی یا ازون مباحث؟
حقیقتا هر چیز حفظ کردنی تهوع اوره برام هرچیزیییییی -
@Soniaaa
از کل ریاضی
پارسال هیچیییی ریاضی نه خوندم نه تست زدم
فقط تو ۳ ۴ روز آخر یکم حد و مثلثات خوندم@Ali-Valicheki
اووو
من 17 تا سوال زدم ک متاسفانه پاسوز بی دقتیای بی خودم شدم اصن ب کل نمیخوندم سنگین تر بودمنترس از امار اگه سخت شد فوقش نمیزنی ی بیست دیقه ای بخونش حتما ممکنه سوالش قابل حل باشه
-
@Ali-Valicheki
اووو
من 17 تا سوال زدم ک متاسفانه پاسوز بی دقتیای بی خودم شدم اصن ب کل نمیخوندم سنگین تر بودمنترس از امار اگه سخت شد فوقش نمیزنی ی بیست دیقه ای بخونش حتما ممکنه سوالش قابل حل باشه
-
@Soniaaa
گفته بودم که پارسال با استاد ریاضیم مشکل داشتم دیگه...
غلط زدید؟
جزوه آمار رو تو ۲۰ دقیقه بخونم؟
چجوری=///@Ali-Valicheki
اره گفته بودی
منم الان با ملاک پور مقایسش میکنم میبینم منم باید باهاش مشکل داشته باشمیدونس این بشررر
خب کلا 12 صفحس
حفظیاتشم 3 صفحس ک بی خیال
میشه 9 صفحه هر صفحه اصن 5 دیقه بخونی میشه کلا 45 دیقه
اقا با ارفاغ یه ساعت
من دیشب خودم یکساعته خوندمش چون همهههه تستاشو زدم -
@Ali-Valicheki
اره گفته بودی
منم الان با ملاک پور مقایسش میکنم میبینم منم باید باهاش مشکل داشته باشمیدونس این بشررر
خب کلا 12 صفحس
حفظیاتشم 3 صفحس ک بی خیال
میشه 9 صفحه هر صفحه اصن 5 دیقه بخونی میشه کلا 45 دیقه
اقا با ارفاغ یه ساعت
من دیشب خودم یکساعته خوندمش چون همهههه تستاشو زدم -
@Ali-Valicheki
نترس اگه ریاضیت کم شد ضرر نمیکنی بیشتر تجربیا اریاضیشون خوب نیس سعی کن بقیه خوب بشه -
@Ali-Valicheki
نه دیشب -
@Ali-Valicheki
نترس اگه ریاضیت کم شد ضرر نمیکنی بیشتر تجربیا اریاضیشون خوب نیس سعی کن بقیه خوب بشه -
@Ali-Valicheki
نمیزنی
مگه درس نخوندی ک منفی بزنی
کهلم اجمعین 10 تا سوال خیلی راحت مینیمم میدن میزنی میشه 30 درصد از چی میترسی بابا
نترس اصلااا -
@Ali-Valicheki
نمیزنی
کهلم اجمعین 10 تا سوال خیلی راحت مینیمم میدن میزنی میشه 30 درصد از چی میترسی بابا
نترس اصلااا@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ali-Valicheki
نمیزنی
نترس اصلاااریاضی؟
ریاضی نمیشه سوال آسونارو پیدا کرد چشمی
باید بری تو حل ببینی چخبره ک اینم نیاز ب تسلط داره کلا ریاضیه دگ مثلا هندسه نری تو سوال اصلا معلوم نی چخبره