هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
AmirBarsamreplied to officer k on ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط AmirBarsam انجام شده
@Ali-Valicheki آره واقعا خود فیلم بود این بشر همه کاراش و حرکاتش
فکر کنم با توجه به تموم شدن نصفه نیمه اش فصل چهارمشم بسازن
کجااااااااااااااااییییییییییییییییی؟؟؟ -
-
officer kreplied to AmirBarsam on ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA
میسازن فکر کنم....
قسمت آخر فقط وقتی حتی درختا و سنگ قبر ها رو هم کندن بردن
یعنی کود شانس ترین آدمه
کجااای کاری؟ -
@Ali-Valicheki یه آدم ساده همه رو گذاشته بود سر کار
آره اون تیکه آخرش فقط
پری خانم کجای کاری ملکه من؟🥲 -
officer kreplied to AmirBarsam on ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
@AMIR-RAMOS-BARDIA
وای گریه های پری -
امروز نتایج آزمون فیزیکمون اومد و من شکه شدم چون نمرم 7 شده بود ( از بیست ) با خودم گفته بودم که من چون هیچ چیزی از فصل 3 بلد نیستم فلبداهه مینویسم ولی فصل 1 و 2 رو صد در صد میزنم دروغ هم نمیگفتم همه سوالات فصل یک دو 2 رو درست جواب داده بودم با راه حل که نمره اصلی میشد 12.5 بعد که برای اعتراض رفتم پیش معلم گفت که من راه حل رو ندیدم براش خواستم توضیح بدم راه حل رو طبق چیزی که نوشته بودم نه اضافه تر (گفت تو 200 گرم سانتیمتر جیوه رو چطوری به دست آوردی ) همین که اومدم براش بگم به چگالی جیوه تبدیل کردم گفت باید توی برگه مینوشتی بعدش اومدم بهش بقیه سوالات رو بگم گفت بعد زنگ وقتی زنگ خورد سریع رفت توی دفترش و جواب هم نداد فقط گفت دیگه نپرس
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to officer k on ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki فقط اونجاش که به پری گف به من نیگا کن
اونم گف نه الان نمیتونم
فری برگشت گف نه کاریه منو ببین
خیلی خوبن لامصب -
حسین کاظمی 0 دانش آموزان آلاءreplied to حسین کاظمی 0 on ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0 درواقع فکر میکرد من تقلب کردم چون کلا به سوالی که نوشته بودم با جواب 25 صدم از یک و نیم نمره داده بود
-
حسین کاظمی 0 دانش آموزان آلاءreplied to حسین کاظمی 0 on ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0 سوال های خیلی راحت و مسخره ای هم بودن تازه
-
سوال مسخره ایی بودش بگذریم
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to حسین کاظمی 0 on ۵ بهمن ۱۴۰۱، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین کاظمی 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حسین کاظمی 0 درواقع فکر میکرد من تقلب کردم چون کلا به سوالی که نوشته بودم با جواب 25 صدم از یک و نیم نمره داده بود
تو نهایی هم همینطوریه داداش
بیشتر نمره ی یه سوال به راه حلشه -
Zahra.HD آخه راه حلم هم درست بود حتی به فارسی هم نوشته بودم
-
@Ali-Valicheki اونجا که رفته بودن ناصری رو سر بزنند پری گریه میکرد بعد فریبرز میگفت انقدر بوق نزن حالا اینا فکر میکنند دستگاه قطع شده میان از ناصری جدا میکنند
انقدر بوق نزن(با اون لحن همیشگیش) -
سرم
-
مرگ حق است حتی اگر زنده باشی......
1401/11/6 ️
12:31
شب همگی آروم..... ️ -
-
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Galadriel
میفهمم سرت شلوغه
درس میخونممم