هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@zahra-m1999
به قول آقا میثم فردا همتون همینجا تلپید ....
برو دیگه زهرانوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-yassi امروز با من بد تا می کنیا
خدا حافظ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999
ای بابا
نفس کی بودی تو؟؟
عزیزم خوب بخونی
روزخوش -
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@dr-sogand-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
توی یه کتابی نوشته مایکل فارادی مستقیما الکترون رو کشف نکرد بلکه ازمایش های او منجر به کشف الکترون شد .... پس کی الکترون رو کشف کرده؟؟
درسته چون هدفشم این نبود و داشت برقکافت رو انجام میداد
جرج استونی اسمش رو گذاشت الکترون ولی اصلا خاصیتش رو نمیدونست و ذره های حمل کننده ی جریان برق رو به عنوان الکترون نامید
و من فکر میکنم کاشفش تامسون بوده
ولی مطمئن نیستمنوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط iam انجام شدهiam در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
توی یه کتابی نوشته مایکل فارادی مستقیما الکترون رو کشف نکرد بلکه ازمایش های او منجر به کشف الکترون شد .... پس کی الکترون رو کشف کرده؟؟
درسته چون هدفشم این نبود و داشت برقکافت رو انجام میداد
جرج استونی اسمش رو گذاشت الکترون ولی اصلا خاصیتش رو نمیدونست و ذره های حمل کننده ی جریان برق رو به عنوان الکترون نامید
و من فکر میکنم کاشفش تامسون بوده
ولی مطمئن نیستمببخشید اصلاح میکنم
به نظر من نمیشه تامسون رو هم کاشف دونست چون تامسون ثابت کرده الکترون یکی از اجزای سازنده ی همه ی اتم هاست, و نمیشه گفت کشفش کرده , درواقع به صورت تدریجی الکترون کشف شده و الکترون کاشف خاصی نداره
@dr-sogand-77 -
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط iam انجام شده@dr-sogand-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ببخشید اصلاح میکنم
به نظر من نمیشه تامسون رو هم کاشف دونست چون تامسون ثابت کرده الکترون یکی از اجزای سازنده ی همه ی اتم هاست , و نمیشه گفت کشفش کرده ,درواقع به صورت تدریجی الکترون کشف شده و الکترون کاشف خاصی نداره@dr-sogand-77
-
یه سوال دارم کسی هست راهنمایی کنه؟
-
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-sogand-77
سوال شیمیتون روجواب دادم
بپرسید اگه بدونم حتما -
درمورد زبان فارسیه...اگه کتاب سبز نشرالگو ۵+۱بحث زبان فارسی رو کامل بخونیم و همینطور کتاب میکرو موضوعی گاج کافیه یا باید به کتاب هم رجوع کنم؟
-
درمورد زبان فارسیه...اگه کتاب سبز نشرالگو ۵+۱بحث زبان فارسی رو کامل بخونیم و همینطور کتاب میکرو موضوعی گاج کافیه یا باید به کتاب هم رجوع کنم؟
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط iam انجام شده@dr-sogand-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من کتاب زبان فارسی نشر الگو رو ندیدم
دوستان رو تگ میکنم تا به سوالتون پاسخ بدن -
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sogand-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
من کتاب زبان فارسی نشر الگو رو ندیدم
دوستان رو تگ میکنم تا به سوالتون پاسخ بدنiam ممنون ...خودتون ازچه منبعی استفاده میکنید؟
-
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
iam ممنون ...خودتون ازچه منبعی استفاده میکنید؟
خواهش میکنم من از کتاب تخته سیاه و گاج موضوعی
-
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی خوبه کتاب رو هم بخونید چون الویت اول کتابه
-
iam اخه من تازه شروع کردم خیلی استرس دارم نتونم تموم کنم برای همین میخام از کوتاه ترین راه استفاده کنم
-
iam اخه من تازه شروع کردم خیلی استرس دارم نتونم تموم کنم برای همین میخام از کوتاه ترین راه استفاده کنم
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط iam انجام شده@dr-sogand-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نگران نباشید تموم میکنید
نشر الگو هم کتاب خیلی خوبیه ندیدمش ولی تعریفش رو شنیدم -
نگران نباشید تموم میکنید
نشر الگو هم کتاب خیلی خوبیه ندیدمش ولی تعریفش رو شنیدمiam مرسی بخاطر راهنماییتون
-
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط rose77 انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
rose77 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء کسی از آقای جواد مهدی زاده خبر نداره