هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-

:smiling_face_with_open_mouth: -

عکس لو رفته از میثم به همین که به دست ما رسید گویی میثم از بچه ای کچل بود والان کنکور را بهانه کرده است ..:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

عکس لو رفته از میثم به همین که به دست ما رسید گویی میثم از بچه ای کچل بود والان کنکور را بهانه کرده است ..:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

عکس لو رفته از میثم به همین که به دست ما رسید گویی میثم از بچه ای کچل بود والان کنکور را بهانه کرده است ..:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-

:winking_face: -

:winking_face: :smiling_face_with_open_mouth: -
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب هر کاری کنم باید اخرش برم والا هی پیام میدم که چی
#خداحافظبودین حالا
-
خب هر کاری کنم باید اخرش برم والا هی پیام میدم که چی
#خداحافظبودین حالا
-

:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -

میثم ناراحت نباش کریست هم کچل کرده بود یه مدت فک کنم اون برا این بود که کفش طلا روو میخواست ...:face_with_tears_of_joy: کچلللل -
منم برم که اخر شب بیام یه مسابقه بندازم و بعدش از میادین خدافظی کنم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@1540557162 بله می دونم تاج سرتونم دارم ولی باید برم رفع رحمت کنم 😂😂😂😂😂😂😂
:face_with_tears_of_joy: عجب
خب اشکال نداره ی وقت دیگه مزاحم میشین :face_with_tears_of_joy: -
@1540557162 بله می دونم تاج سرتونم ولی باید برم رفع رحمت کنم 😂😂😂😂😂😂😂
منفی دادین دم رفتن جنگ منفی ندازینا روسی مثبت بده خنثی شه
-

میثم ناراحت نباش کریست هم کچل کرده بود یه مدت فک کنم اون برا این بود که کفش طلا روو میخواست ...:face_with_tears_of_joy: کچللللخندونک کی بودی تو ؟؟؟؟😂😂😂😂😂

میثم ناراحت نباش کریست هم کچل کرده بود یه مدت فک کنم اون برا این بود که کفش طلا روو میخواست ...:face_with_tears_of_joy: کچللللخندونک کی بودی تو ؟؟؟؟😂😂😂😂😂
بابا من کچل نیستم :rolling_on_the_floor_laughing:
-
خب اشکال نداره ی وقت دیگه مزاحم میشین :face_with_tears_of_joy:@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب اشکال نداره ی وقت دیگه مزاحم میشین :face_with_tears_of_joy:اشتباه گرفتین من رحمتم که نصیب انجمن میشم
-
منم برم که اخر شب بیام یه مسابقه بندازم و بعدش از میادین خدافظی کنم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کچل ترسیدی رفتی کچل میدان را ترک میکند .....:face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
حداقل میخوا بری یه عکس از خودت بزار بعد بزارش انجن قشنگ یه ماهی باهاش سرگرمیم
میام میخندیم انرژی میگیرم و میرم میخونیم .....:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب اشکال نداره ی وقت دیگه مزاحم میشین :face_with_tears_of_joy:اشتباه گرفتین من رحمتم که نصیب انجمن میشم
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب همونی ک شما میگی
:face_with_tears_of_joy: -
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کچل ترسیدی رفتی کچل میدان را ترک میکند .....:face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
حداقل میخوا بری یه عکس از خودت بزار بعد بزارش انجن قشنگ یه ماهی باهاش سرگرمیم
میام میخندیم انرژی میگیرم و میرم میخونیم .....:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: