هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
دوستان توی کتاب زیست شناسی نوشته شده توی قسمت تنفس سلولی مرحله اول ک چهار atpتولید میشه ولی باز ده خالصش دوatp مابازده خالص رو درنظر بگیریم یا این چهارتا؟
-
دوستان توی کتاب زیست شناسی نوشته شده توی قسمت تنفس سلولی مرحله اول ک چهار atpتولید میشه ولی باز ده خالصش دوatp مابازده خالص رو درنظر بگیریم یا این چهارتا؟
@dr-sogand-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
تو تایپک زیست سوالت رو بپرس اونحا جواب میدن ..
-
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء لطفا کسی از آقای جواد مهدی زاده خبر داشت یا دیدش بهش بگه کار خیلی مهمی باهاش دارم
-
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء لطفا کسی از آقای جواد مهدی زاده خبر داشت یا دیدش بهش بگه کار خیلی مهمی باهاش دارم
@dr-lila
من شنیدم مرد
-
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
RAHIL_28
توچقد خوبی هرجا برم میای پستامو لایک میکنی....
توکجاااابوددی تاحالا؟؟؟توکدوم نقطه ی دنیاااا؟؟
-
تو تایپک زیست سوالت رو بپرس اونحا جواب میدن ..
rose77 باشه مرسی
-
RAHIL_28
توچقد خوبی هرجا برم میای پستامو لایک میکنی....
توکجاااابوددی تاحالا؟؟؟توکدوم نقطه ی دنیاااا؟؟
@dr-yassi تو کل انجمن یه یاسمن ک بیشتر نیس
-
ی سوال شما دین و زندگی چجوری میخونید
-
ی سوال شما دین و زندگی چجوری میخونید
من که دی وی دی میبینم خیلی هم خوبه درس میدن البته پارسال دیدیم الانم دیگه کتاب و تست میزنم..
-
@dr-sogand-77 من فقط میکرو میخونم
-
rose77 گل گفتی روسی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
RAHIL_28 یعنی سراغ کتاب اصلا نمیری؟
-
خبر دارید اون زبان فارسی که قراربود استاد سبطی تدریس کنه کی رو سایت قرار میگیره؟
-
RAHIL_28
قلب کوچکم تحمل این حرفاروونداره هااا
تاج سری ک : -
@dr-sogand-77 به میکرو کاملا مسلط شی کتاب نیاز نیس چون جز به جز واو به واو توضیح داده