هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
بچه ها
میکرو ادبیات درسنامه داره؟@dr-yassi نه
-
RAHIL_28 پس زبان و ادبیات و عربی چجوری میخونید ...بچه ها ببخشید انقدر سوال میکنم شرمنده
-
RAHIL_28
ازچی میخونی پ؟ -
@dr-sogand-77 عربی با آقای ناصح زاده میخونم تست الگو میزنم
زبان شهاب اناری
ادبیات هم کتاب های مبحثی نشرالگو -
RAHIL_28
ازچی میخونی پ؟@dr-yassi از نشرالگو
-
@dr-sogand-77
مبتکران
پنج گنج مهروماه
عربی سفید -
RAHIL_28
آره اونا خوبن ... -
مرسی بخاطر راهنمایی های خوبتون
-
فیزیک فدااااایی فردو حتما ببینید خییییییلی خوووبه
-
@dr-sogand-77 موفق باشی
-
rose77 من درگیرم عمه ندارم فحشایی ک میدن به عمه خودشون بر میگرده
-
RAHIL_28 مرسی همچینین
-
-
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
توصیه میکنم حتما برو
اره تازه یه دکتر هم پیش اون هست برا کاشت مو برات یه نوبت میزنم حتما بیایی هاا ..:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
-
چقد آدم متواضعی هستم من
-
چقد آدم متواضعی هستم من
@dr-yassi بله اصلا اول متواضع بودی بعد دست و پا درآوردی :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
سلام.یک سوال دارم!!
واقعا چرا خیلی از جوان های ایرانی غمگین و ناامید هستن؟؟؟
پست های غمگین اهنگ های غمگین گوش میکنن..پروفایل های پر از اح خستگی نفرین و...donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام.یک سوال دارم!!
واقعا چرا خیلی از جوان های ایرانی غمگین و ناامید هستن؟؟؟
پست های غمگین اهنگ های غمگین گوش میکنن..پروفایل های پر از اح خستگی نفرین و...سلام این چیزی که شما دارین میگین یه آمار جهانی است که مردم ایران غمگین ترین مردم دنیان. بنظر من اینا برمیگرده به سبک زندگی ما واینکه اگه خدایی نکرده اتفاقی برامون بیفته یا از چیزی راضی نباشیم بجای اینکه بیایم شرایط رو تغییر بدیم و اون مانع را برداریم خودخوری میکنیم و فاز غم برمیداریم من فک میکنم اگه دیدمونو نسبت به دنیای اطرافمون تغییر بدیم خیلی مشکلاتمون حل میشه ولی همونطوری که میدونیم تغییر کردن خیلی سخته وانرژی میبره برای همین کسی حاضر نیست که رفتاری که چند سال زندگی کرده وباهاش خو گرفته را عوضش کنه.
چقدر حرف زدما