هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey
میکائیل میدونی چیه؟@Emmet200 فرشته هه فک کنم
-
هیچ وقت استراتژی “برو ی آب به صورتت بزن خوابت میپره” رو من جواب نداده
️
-
@Emmet200 فرشته هه فک کنم
Michael Vey
آره
هر ماه یه فرشته خاص داره اگه اشتباه نکنم واسه مرداد ماه بود -
خدایا چرا منو خواب دوست افریدی
-
حسم میگه وقتی بعضی از اهنگایی ک دوس دارمو اونجا بزارم (مخصوصا اهنگای بی تی اس) با ایگنور شدن مواجه میشم..
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حسم میگه وقتی بعضی از اهنگایی ک دوس دارمو اونجا بزارم (مخصوصا اهنگای بی تی اس) با ایگنور شدن مواجه میشم..
من فق اهنگای اونارو ندارم البته.. کلا خییلی قر و قاطیه پلی لیستم ایرانی خارجی قدیمی جدید سم قشنگ غمگین رقصی.. هعی
-
@ma-a من بیشتر خوابم میگیره
-
@ma-a من بیشتر خوابم میگیره
Michael Vey خوبه تنها نیستم
-
Michael Vey
آره
هر ماه یه فرشته خاص داره اگه اشتباه نکنم واسه مرداد ماه بود@Emmet200 نمیدونم فرشته ماهم چیه ولی ماه من گلش نرگسه و عنصرش اتیش و برا همین خیلی دوسش دارم.. اصن یکی از اسمایی ک خیلی دوس دارم آذره
-
دارم الان مقاومت میکنم مثلا نرم بخوابم
-
@Emmet200 نمیدونم فرشته ماهم چیه ولی ماه من گلش نرگسه و عنصرش اتیش و برا همین خیلی دوسش دارم.. اصن یکی از اسمایی ک خیلی دوس دارم آذره
Michael Vey به به آذر ماهیی؟
-
@ma-a
من خودم برای اینکه خوابم بپره موقعی که زود بیدار میشم
اینه که یه ربع زودتر زنگو میزارم بیدار میشم
بعدش که بیدار شدم ۵ دقیقه سعی میکنم بیدار بمونم بعدش به خودم میگم جایزه داری ۱۰ دقیقه بخواب بعدش ثانیه شمار میزارم
چون تو این تایم با استرس میخوابه آدم همش تو فکره به خاطر همین خواب از سر آدم میپره -
Michael Vey به به آذر ماهیی؟
@ma-a یسس
اصن انقد ماه میلادی و شمسیمو دوس دارم
اینطوریه ک دسامبر ماه تولد خودم و بیلی ایلیش و سیا و تهیونگ و جین و یکی از دوستام و چارلی پوث و ... عه
تازه من و بیلی و سیا هممون 18 دسامبریم:> -
@ma-a
من خودم برای اینکه خوابم بپره موقعی که زود بیدار میشم
اینه که یه ربع زودتر زنگو میزارم بیدار میشم
بعدش که بیدار شدم ۵ دقیقه سعی میکنم بیدار بمونم بعدش به خودم میگم جایزه داری ۱۰ دقیقه بخواب بعدش ثانیه شمار میزارم
چون تو این تایم با استرس میخوابه آدم همش تو فکره به خاطر همین خواب از سر آدم میپره@Emmet200 خوبه ولی متاسفانه رو من یکی هیچ چی جواب نمیده
بعد من خواب شب که هیچی خواب ظهرم دارم
خواب ۱۰-۱۱ رو نمیدونم کجای دلم بزارم
الان مقاومت کردم برابرش یخورده خوشالم -
@Emmet200 نمیدونم فرشته ماهم چیه ولی ماه من گلش نرگسه و عنصرش اتیش و برا همین خیلی دوسش دارم.. اصن یکی از اسمایی ک خیلی دوس دارم آذره
Michael Vey
ساموئل -
@ma-a یسس
اصن انقد ماه میلادی و شمسیمو دوس دارم
اینطوریه ک دسامبر ماه تولد خودم و بیلی ایلیش و سیا و تهیونگ و جین و یکی از دوستام و چارلی پوث و ... عه
تازه من و بیلی و سیا هممون 18 دسامبریم:> -
الان یکی میاد میگه به چیزی ک دست خودت نبود احساس افتخار یا ننگ نکن
-
الان یکی میاد میگه به چیزی ک دست خودت نبود احساس افتخار یا ننگ نکن
-
Michael Vey
ساموئل@Emmet200 فرشته چیه؟
-
خب من خودم از اینکه تولدم مهره خیلی خوشال نیستم
چون همیشه وسط شلوغی درس و مدرسه و ایناس