هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یبار اینجا 5 ریشتری اومد چند سال پیش من چشمامو باز کردم دیدم خونه میلرزه با خودم گفتم الان تموم میشه ول کن بگیر بخواب
شانس اوردم مامانم بیدار شده بود داد زد منو بیدار کرد@Soniaaa من بابام انقد ریلکس بود
من مونده بودم
-
داداشمم اومد گف خب که چی؟
ول کن بابا بریم بخوابیم
ادم تو خونه خودش بمیره بهتره -
@Emmet200 موشک؟
Michael Vey
فرآورده ای -
️
-
@ma-a
-
@Farhadd
معمولا تو این مواقع باشگاهارو در اختیار مردم میزارن این کارو نکردن که مردم بیرون نمونن؟@Soniaaa اینکار رو کردن ولی تعداد چنین اماکنی کمه
و مردم باز هم استقبال نمیکنن
شهر کاملا در سکوته و یا همه خارج شدن و یا موندن تو ماشین
شب زلزله ما تو خونه خوابیدیم
نزدیک 25یا 30 تا زمین لرزه بود که اخری 4.2 بود....شرمنده زیاده گویی کردم ....یکم استرس دارم پوست لبم هم خشک شده خونی شده
و من هم شدیدا حساسم پوست لبم خشک شه... -
@Emmet200 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا کلوچه دو تا میزارن؟
چون یکی به دندون میچسبه
یکی شکم میره -
@Soniaaa اینکار رو کردن ولی تعداد چنین اماکنی کمه
نزدیک 25یا 30 تا زمین لرزه بود که اخری 4.2 بود....شرمنده زیاده گویی کردم ....یکم استرس دارم پوست لبم هم خشک شده خونی شده
و من هم شدیدا حساسم پوست لبم خشک شه... -
و من هم شدیدا حساسم پوست لبم خشک شه...@Farhadd
اره ماشین هم فکر خوبیه
طبیعیه ترسناکه واقعا انشالا ب خیر بگذره
نکن اون کارو ایح ایح اینقدددد بدم میاددددد -
سوالای سمی بسه
-
و من هم شدیدا حساسم پوست لبم خشک شه...@Farhadd فرهاد داداش بیا اینجا من خودم اصن سقفت میشم (
) زلزله غلط کرده فرهادک ما رو اینجوری کردهه عهههاتیشسنشیکتسن
-
چطوری اقا فرهاد
-
@Emmet200 جواباش یجوری بود
دلم میخواست خودمو خفه کنم -
یکی دو هفته پیش اینجاهم زلزله اومده بود. 4.2 ریشتر
-
ژاپن چسبیده ب کمربند زلزله خیز اقیانوس ارام هر چند دیقه یکبار زلزله دارن هیچیشون نمیشه اونوقت ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
-
@Farhadd
اره ماشین هم فکر خوبیه
طبیعیه ترسناکه واقعا انشالا ب خیر بگذره
نکن اون کارو ایح ایح اینقدددد بدم میاددددد@Soniaaa من تا همین چن روز پیش لبم خونی و زخم و زیلی بود ولی مامانم بالاخرع بزور رو لبم بالم لب زد خوب شد اه
-
@Soniaaa من تا همین چن روز پیش لبم خونی و زخم و زیلی بود ولی مامانم بالاخرع بزور رو لبم بالم لب زد خوب شد اه
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa من تا همین چن روز پیش لبم خونی و زخم و زیلی بود ولی مامانم بالاخرع بزور رو لبم بالم لب زد خوب شد اه
عجبااااا
-
ژاپن چسبیده ب کمربند زلزله خیز اقیانوس ارام هر چند دیقه یکبار زلزله دارن هیچیشون نمیشه اونوقت ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
@Soniaaa ژاپنو با هیچجا مقایسه نکن.. اصن اسم ژاپن و ایرانو باهم تو ی جمله نیار از بس اونا پیشرفتن...