هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa
موافقم
اصلش اینه که اگه تماس گرفتن پدر به دخترش بگه که فلانیا میخوان بیان(با اطلاع دختر یا بدون اطلاع) ، آیا اجازه میدی یا نه. و دختر هم میگه بله یا نه. اگه بله که بعد تو جلسات همدیگه رو بیشتر بشناسن و تصمیم بگیرن.... و تماامHhh Hh
اموزش پرورش ی کتاب چرتی داره ب اسم مدیریت و سبک زندگی تو کل اون کتاب ی جمله خوب ب چشم میخوره.(انصافا بقیش چرت و پرته )
نوشته که طی جلسات خواستگاری نمیشه طرف رو شناخت
حالا اصرار دارید میشه نمیدونم چی بگم -
Hhh Hh
اموزش پرورش ی کتاب چرتی داره ب اسم مدیریت و سبک زندگی تو کل اون کتاب ی جمله خوب ب چشم میخوره.(انصافا بقیش چرت و پرته )
نوشته که طی جلسات خواستگاری نمیشه طرف رو شناخت
حالا اصرار دارید میشه نمیدونم چی بگم -
یکی لطف میکنه از شکل کتاب یازدهم صفحه 31 سلول های ترشح کننده ی ماده ی مخاطی رو در بینی به من نشون بده...
همون سلول های قاعده ای ماده ی مخاطی ترشح میکنن یا یاخته های پوششی؟@Amir-Reza-Babahabib
دوستان یدقه بحث های فلسفیتون در مورد سن ازدواجو بزارید کنار کمک کنید -
@Y-D-iut در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
گفتم که خوشش اومده
پسره خوشش اومده جناب
بحثمون دختراست نه پسرااین پست پاک شده! -
@0Farzam0
اگه انقدر پول داشته باشن که سر هر جلسه ی خواستگاری موز بزارن اون دخترو باید گرفت همونجا صیغه محرمیت رو جاری کرد -
@0Farzam0
-
چقدر این بحث به حاشیه کشیده شد ...
-
@0Farzam0
اگه انقدر پول داشته باشن که سر هر جلسه ی خواستگاری موز بزارن اون دخترو باید گرفت همونجا صیغه محرمیت رو جاری کرد@Amir-Reza-Babahabib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
اگه انقدر پول داشته باشن که سر هر جلسه ی خواستگاری موز بزارن اون دخترو باید گرفت همونجا صیغه محرمیت رو جاری کردامیر خیلی خوبی تو
-
@0Farzam0
اگه انقدر پول داشته باشن که سر هر جلسه ی خواستگاری موز بزارن اون دخترو باید گرفت همونجا صیغه محرمیت رو جاری کرد -
حسین نعمتی اصن درسنامه نداره که ایکیو فقط تو جواباش یه جورای درسنامه حالتی توضیح داده و جداول جمع بندی آورده (سوال غلط کمتر داره )
@R-Aa ممنون
شیمی پیشنهادی نداری؟مسائل شیمیم ضعیفه(اگه صرف استوکیونتری باشه خوبه ولی استوکیومتری خالی نمیدن)
فیزیک میکرو طلایی جامعم مثل نقره ای مفیده؟
ریاضی تعریف جامع مهر و ماه خیلی شنیدم..؟
ببخشید دیگه زیاد شد اگرم جواب ندی نشکلی نیست -
چقدر بحثای انجمن امروز و امشب جدی شد
-
@R-Aa ممنون
شیمی پیشنهادی نداری؟مسائل شیمیم ضعیفه(اگه صرف استوکیونتری باشه خوبه ولی استوکیومتری خالی نمیدن)
فیزیک میکرو طلایی جامعم مثل نقره ای مفیده؟
ریاضی تعریف جامع مهر و ماه خیلی شنیدم..؟
ببخشید دیگه زیاد شد اگرم جواب ندی نشکلی نیستحسین نعمتی ی نگاه ب محاسبات صنیعی بنداز پس
-
بچا همه این کاره بودن و ما نمیدونستیم
فناااااا
بیاین ی مرکز مشاوره بزنیم -
این پست پاک شده!
@Y-D-iut در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
دخترا که .....
فک نکنم خانواده ها دیگه این روزا به خاطر وضعیت مالی طرف دخترشونو زیر فشار بگذارنچرا اتفاقا انقد دیدما
من مامانم معلمه زیاد تو مدارس بوده انقد مورد تعریف کنم بشینی های های زار زار گریه کنیآقا من باشم نظر طرفو توی اون دوساعت گفت و گو شب خواستگاری میپرسم حتی شده جون عزیز ترین فرد زندگیشو قسم میدم
عزیز شما تو جامعه زندگی میکنید تو همین ایران خودمون؟
اخه برادر میری کفش بخری طرف جون مادر و پدر و خواهر و ... تا بچرو قسم میخوره که پنج درصد بیشتر نکشیده روش دگ خواستگاری جای خود دارد