به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
-
@Venus655
به نام خدا
سلام
️ متولد ۸۳ ،اردیبهشتی، ساکن تهران و زاده اراکم
️ بی حوصله و کم حرفم اکثراً و منزوی
️ بهم میگن شرلوکچون مو رو از ماست می کشم و یجاهایی گیراییم بالاست
️ تعصب زیادی روی خانوادم دارم و خط قرمزمن
️ همونطور که قبلاً گفتم منِ واقعی با من مجازی ۱۳۶۰ درجه فرق می کنه
️از یه نفر شدیداً متنفرم از هر چی از این تنفر بگم کم گفتم(البته بی دلیل نیست چون من ادمی نیستم که بی جهت از کسی بدم بیاد)
️ خیلی دوست دارم گواهینامم زودتر بگیرم چون به رانندگی علاقه دارم
️ بشدت استقلال طلبم
️ محجبه ام و حجاب رو دوست دارم
️ بعضیا معتقدن خشک و بداخلاقم منم تا حدی قبولش دارم و اصلاً از این ویژگی راضی نیستم و بهش افتخار نمی کنم
️ با وجود حقیقت قبلی شدیداً مهربون و دلسوزم و مغرور نیستم اینو خودم نمیگم بقیه دربارم میگن
️ به ندرت پیش میاد کاملا سالم باشمیعنی به ندرتم حتی نه
️ چشم و ابروهام رو خیلی دوست دارم چشم چپمو بیشتر
️ در اوج افسردگی و حال بدم میتونم بهترین مشاور و کمک کننده باشم
️ حاضر جوابم
️ کار با pc رو خیلی دوست دارم شاید اگه میشد برگردم عقب رشتم رو ریاضی میزدم تا برم مهندسی کامپیوتر
️ بنظرم دختر قوی ای هستم
️ به ادکلن و محصولات مراقبت از پوست اعم از کرم و لایه بردار و اسکراب و ... خیلییییی علاقه دارم
️ جدیداً به چوگان علاقه مند شدم و به نظرم ورزش و بازی جذابیه
️ توی روابط دوستانه بشدت حسودم به قدری که این حسادت رو بروز میدمولی در کل آدم حسودی نیستم...
خب تموم شد و البته از حقیقتای دیگه استفاده کردم...
دعوت میکنم از کسی که منو دعوت کرد @Venus655 و m.hmt که ۲۰ حقیقتتونو با ما به اشتراک بذارین -
m.hmt خب سومین سری ۲۰ حقیقت به دعوت @Matrix
این چالشو دوست دارم
باعث میشه یکم به خودم فکر کنم
اممم و خب با دو سری ۲۰ حقیقت قبلی مقایسه کنم...
خیلی تغییر کردم ولی هنوز...+مبینا همتی از کرمان متولد ۲۹ بهمن ۸۱
+دانش آموز رشته تجربی بودم و درس خون که از اسفند ۹۹ نخوندم دیگه بنا به اتفاقات ناگواری که توی زندگیم افتاد و راهمو شدیدا تغییر داد
طی این تغییرات تصمیم به ورود به رشته مهندسی کامپیوتر گرفتم و بنا به شرایطم دانشگاه پیام نور و باز هم طی اتفاقاتی در حال اقدام برای تغییر رشته هستم... به اینده رشته و اینده کاریم امیدوارم+تیر ۱۴۰۰ دقیقا بعد کنکور با پسری اشنا شدم که کلی مسیر زندگیمو تغییر داد و خب به زندگیم معنا بخشید...
از مرداد ۴۰۱ بود که با اون پسر توی یه خونه زندگی میکنیم و همه چیز هم شدیم و کلی باعث تغییر همدیگه+یک دوست صمیمی داشتم زهرا که اینجا هم بود و دیگه نیست ولی بنا به دلایل مختلف متاسفانه دوستی ۶ سالمونو به پایان رسوندیم... یکی از دلایلش این بود که حس میگردم با کم شدن وجه اشتراکاتمون و درگیری اون با کنکور و من با زندگی مشترک نمیتونم توی دغدغه هاش به خوبی همراهش باشم و خب دوست خوبی نمیتونستم باشم ... به رفع انباشتگی و جایگزینی با موارد بهتر روی اوردم و نمیخواستم توی ماه های حساس زندگیش با گفتگوها و رفت امد هایی که ازش احتمالا لذتی نمیبرد وقتشو حوصلشو بگیرم . البته بابت سوتفاهماتی که در پایان دوستی از همشون نام برد متاسفتم و افسوس خوردم بابت دیدش به بعضی مسائل با این همه براش اروزی خوشحالی و موفقیت دارم و هیچ وقت روزای خوبی که باهاش گذروندم فراموش نمیکنم...
+در حال پیشرفتم و از خودم راضیم ولی هنوز خیلی باید بیشتر تلاش کنم که همونی باشم که میخوام
+آشپزی و شیرینی پزیم خیلی خوب شده و ازشون لذت میبرم
+هنوزم غرغرو و دمدمی مزاجم
+چیزای زیادی برای گفتن هست ولی خب حوصله و ضرورتی برای شرحشون نیست همونقدر گفتم که دوست دارم چند وقت دیگه باز بیایم بخونم و حال کنم...
+این پست رو خیلی بدون فکر همینجوری نوشتم و احتمالا بعدا از بعضی نوشته هام پشیمون بشم
+کسی رو منشن نمیکنم ولی اونی که دوست داره توی چالش شرکت کنه و منشن نشده بیاد بگه
-
دعوت میکنم از @_آرام_ که بیست حقیقتشونو با ما به اشتراک بزارن
-
(بار قبلی یادم رفت دعوت کنم)
دعوت میکنم از:
@زینب-جهانگیر
Ainoor
@نویسنده-کوچولو
Gharibe Gomnam (یکی دیگه درست و حسابی بنویس)
حسین نعمتی
Danial.al
@Y.D.iut
عطا
کس دیگه ای فعلا یادم نمیاد که نگفته باشه......
هرکس که نگفته بگه (به غیر از غریب گمنام که حتما باید دوباره بگه)
موفق باشید -
Hhh Hh
ممنون به خاطر دعوتتون
خب بالاخره ماهم دعوت شدیم
1️⃣ همون طور که میدونین اسمم یونسه و بچه اصفهانم2️⃣ متولد 83 هستم اونم از نوع مردادیش️🥰
3️⃣ از نگاه رفیقام لوتی و بامعرفتم 🥲
4️⃣ ی آدم خاکی و ساده پوش هستم مگر موارد خاص
اصن موقع ارتباط با افراد موقعیت اجتماعیم رو در نظر نمیگیرم5️⃣ تا یادم میاد درسخون بودم و هیچ وقت به خاطر رفع تکلیف درس نخوندم
6️⃣ الان دانشجوام دانشگاه صنعتی اصفهان
مهندسی مکانیک میخونم
رشته دبیرستانم ریاضی بود عاشقش بودم و هستم و خواهم بود
با اینکه میتونستم برم تجربی اومدم ریاضی7️⃣ کتاب خوندن رو دوست دارم مخصوصا رمان
بعضی اوقات کتاب رو وارونه میکنم و از روش میخونم8️⃣ تیپ شخصیتیم intj هست
9️⃣ آدم منطقیم به موقع احساسی هم هستم
1️⃣0️⃣ پینگ پنگ و فوتبال رو خیلی دوست دارم
پینگ پنگ رو حرفه ای دنبال کردم ولی رها شد متأسفانه1️⃣1️⃣ آدم سمعی هستم
دوستدارم از تجربیات بزرگترها خیلی استفاده کنم
به همین دلیل رنج سنی رفیقام با بقیه فرق داره1️⃣2️⃣ دوست دارم کوچیک جمع بزرگا باشم تا بزرگ جمع کوچیکا
1️⃣3️⃣ هیئت رفتن رو خیلی دوست دارم
فک کنم تنها جایی باشه که میتونه بهم آرامش بده1️⃣4️⃣ ارادت خاصی به اهل بیت دارم
مخصوصاً 5 تن و شفا گرفته دست امام حسینم1️⃣5️⃣ از تدریس کردن خوشم میاد
هروقت قرار بوده به کسی درس بدم از بیخ و بن درس دادم1️⃣6️⃣ دست به فنم خوبه
کارای برق خونه رو انجام میدم بیشتر صنعت
وسیله خونه نه1️⃣7️⃣ یک آدم شلخته هستم
که مرتب بودن رو دوست داره1️⃣8️⃣ همیشه به دنبال راحتترین راه برای انجام کارام بودم
1️⃣9️⃣ مد و تکنولوژی روز رو دوست دارم
و همیشه سعی کردم خودم رو با شرایط وفق بدم2️⃣0️⃣ سپاهانیم و اغلب تیپ هام زرد مشکی یا مشکین
هوففففف تمامید
-
@Y-D-iut
دعوت کنم ؟
مهشید حسن زاده
اگه مایل بودین بگین -
Hhh Hh
سلام۱. متولد ۳ بهمن ۸۲ و اهل خراسان رضوی
۲.احترام متقابل خیلی برام مهمه و سعی میکنم هیچوقت به کسی بی احترامی نکنم
۳.از بحث و دعوا زیاد خوشم نمیاد کلا ادم ارومیم بیشتر
۴.وقتی کسی کمکم میکنه سعی میکنم جبرانش کنم(البته ممکنه نتونمم اینکارو بکنم) و از اینکه ادمای خوبی وجود دارن ک دنیا رو قشنگ میکنن خوشحال میشم
۵.بعضی وقتا ک خیلی عصبانی میشم (به ندرت) گریم میگیره (وی از این موضوع بیشتر عصبانی میشه)
۶.سعی میکنم شاد زندگی کنم و الکی ذهنم رو درگیر مسائل بیهوده نکنم و ناراحت بشم(بعضی وقتام موفق نیستم در این کار)
۷.خوشحال کردن دیگران و کمک بهشون رو خیلی دوست دارم حس خوبی میده بهم
۸.قبلا در مورد گذشته ام خیلی حرص میخوردم اما الان میگم شاید اون موقع بهترین فکری ک بنظرم میرسیده اون بوده(البته نمیگم غلط نداشتم اتفاقا نصفش غلط پشت غلطه)
۹. یسری اخلاقای گذشتم رو ترک کردم ک خیلی خوشحالم
۱۰.بعضی افراد از زندگیم بطور ناخودآگاه(شایدم خودآگاه ) حذف شدن و اصلا از این موضوع ناراحت نیستم
۱۱.یکی از کارایی که دلم میخواد یروزی انجامش بدم اینه ک برم تو خیابون به بقیه گل بدم
۱۲.کتاب خوندن(البته چند وقته نخوندم) و پیاده روی کردن خیلی دوست دارم اگر وقت داشته باشم تماممسیرایی ک میخوام برم و پیاده میرم
۱۳.دوست دارم یروزی سه تار یا سنتور یاد بگیرم علاقمم بهشون دلیل خاصی نداره در کل دوسشون دارم(ساز دوست هستم)
۱۴.چای زیاد میخورم ️
۱۵.از فیزیک و زبان زیاد خوشم نمیاد ینی سخته برام البته فیزیک دارم درستش میکنم
۱۶.دلم میخواد مستقل باشم و کار هامو خودم انجام بدم
۱۷.بعضی وقتا خیلی خیالبافی میکنم و یه دنیای دیگ دارم انگاری
۱۸.از اینکه یکی بهم دروغ بگه و تازه فککنه خیلیم زرنگه اصلا خوشم نمیاد
۱۹.سعی میکنم با مسائل منطقی برخورد کنم و احساساتم رو کنترل کنم (وی قبلا ضربه خورده)
۲۰.بعضی وقتا بی حوصله ام و سعی میکنم زیاد سمت کسی نرم تا به تنظیمات کارخانه برگردم و کسیو ناراحت نکنم
۲۱. خیلی وقتا حضور در جایی که کسیو نمیشناسم سختمه و دلم نمیخواد تنها باشم(ولی سعی میکنم کنار بیام)
۲۲. خیلی ادمیم که عذاب وجدان میگیره و ممکنه برا یچیز کوچیک کلی عذاب وجدان بگیرم
۲۳.کارای هنری رو مثلا نقاشی و ... کلا اینکه یچیزیو خودم درست کنم، دوست دارم
۲۴. یه مدت کلا اهنگ گوش نمیدادم چون متن اهنگا رومخمبود اما درست شد الان باز فیلم نمیبینم...
۲۵. هدیه دادن رو دوست دارم و اگر کسی بهم هدیه بده یا یکاری بکنه برام حتی اگر خیلیم کوچیک باشه کلی ذوق میکنم
ببخشید طولانی شد فکر نمیکردم به آخرش برسم اما بیشترم گفتم الان بنظرم ادما حقایق زیادی دارن ک میتونن بگن
ممنون قشنگم بخاطر دعوتت
موفق باشید -
سلام
1_متولد آذر 82 و بوشهریم
2_ بسیار درون گرا و اعتماد ب نفس زیر حد فقر
3_کلا ساکتم مگ این ک بحث فوتبالو اینا بشه در مورد فوتبال مخم مثل ساعت کار میکنه بقیه موارد مثل ماهی گلی
4_ب فیلمای دهه 90 خیلی علاقه دارم و فیلم ایرانی فک کنم یبار اردو بردن سینما دیدم دگ ندیدم
5_ چپ دستم و خیلی حال میکنم با چپ دست بودن ما جماعت چپ دستو را راست دستا یکی ندونین
6_اصلا حوصله اقوام ندارم
7_ ب شدت استرسی
8_ ب شدت حرفا روم تاثیر میذارن
9_ دوست زیادی ندارم همون کلا ندارم فک کنم مناسب تره
10_ انگیزه ام فرار کردن از محل زندگیمه
11 _ خیلی از معطل بودن بدم میاد
12_ با آدمای هپی فیس خیلی حال میکنم
13 _ صفر تا صدم ی ثانیه ست هم زود خوشحال و هم زود ناراحت
14 _اصلا حوصله لباس خریدن و اینا تا نهم دارم بنظرم وقت تلفی کامله کار فقط نگاه کردن به دیوار
15 کلا آدم نجسپی بنظر میرسم ولی بعد چند دقیقه طرف باخودش میگ این ک اسکل تر منه
16 در تلاش برای کنترل افکار ....17 ب شدت ضعف جنس مخالف دارم روبرو شدن با جنس مخالف همیشه برام چالش بوده
18 اکثر چیزارو با مثال فوتبالی توضیح میدم جور دگ بلد نیستم خداییهمین دگ
جون کندم ب 18 رسوندمااا
امید وارم سوتی نداده باشم@Amir-Reza-Babahabib بیا نوبت خودته
-
سلآاآم
ممنونم از Hhh Hh برای دعوتش
خب بریم واسه سری دوم ۲۰ حقیقت
۲۰ حقیقت قبلی رو اینجا میتونید مشاهده کنید
https://forum.alaatv.com/post/2623298
۱_اسمم ریحانه است
۲_معنی اسمم روهم میدونم چیه
۳_فامیلیم رو جز دو سه نفر کسی نمیدونه
۴_رشتمم تجربیه
۵_متولد دهه هشتادم
۶_من آدم غیرقابل پیش بینی ای هستم هاهاهاها
۷_ورزشکارم
۸_مدرسه هم میرم
۹_استان زندگیمو اکثرا میدونین
۱۰_پایه یازدهمم
۱۱_اینجانب هم اکنون درحال تایپ کردن هستم
۱۲_شمارو به دیدن یک پیام بازرگانی دعوت مینمایم
۱۳_ردیف سوم کلاس میشینم
۱۴_اما همیشه ردیف سوم نمیشینم
۱۵_منظورم اینه که جام متغیره
۱۶_یعنی مثلا زنگ انسان و محیط میرم ردیف اخر
۱۷_اما زنگ های تخصصی سعی میکنم بیام جلوتر
۱۸_معلم ریاضی مدرسم اصلا خوب نیست
۱۹_معلم شیمیمون خیلی خیلی خیلی سخت گیره
۲۰_مثلا ۱۷/۷۵ رو تو کارنامه ترم همون ۱۹/۷۵ وارد میکنه
۲۱_اما همین معل شیمیمون عالیه
۲۲_معلم زیستمون هم عالیه
۲۳_معلم فیزیکمون هم خیلی خوبه
۲۴_معلم زمین هم خیلی خوبه
۲۵_معلم آسمون هنوز نداریم ولی اگه داشتیم بهتون شاید خبر دادم
۲۶_شمارا به دیدن تیتراژ پایانی برنامه دعوت میکنم -
این پست پاک شده!
-
سلام سلام
امیدوارم حال همگی خوب که نه عالی عالی باشه
خب بریم سراغ حقایق
۱.اسمم سلماست و اهل گلستانم
پ.ن:مامانم میخواست اسمم رو سارا بزاره ولی خب نشد
۲.آدم به شدت اجتماعی یی هستم و دوست دارم با همه فامیل و یا آشنا در بیام مثلا دختر پسرعموی زن پسر داییم رو هم فامیل به حساب میارمو تو کلاسمون تقریبا همه رو باهم فامیل کردم
البته دوستام اعتقاد دارن فامیل به درد نمیخوره️
۳. خانوادمو خیلی دوست دارم خیلیی️️
۴.عاشق مدرسم از همون بچگی این جور بودم و اگر در مدرسه اجازه زیستن داشتم حتما این کار رو انجام میدادم
آخرم نفهمیدم چرا بعضیا از مدرسه بدشون میاد؟️
♡.من دو برادر دارم که یکی بزرگ تره و یکی کوچکتر و من با دوتاشون ۷ سال فاصله سنی دارم به عبارتی منو داداشام باهم یک دنباله حسابی تشکیل میدیماز این موضوع میشه نتیجه گرفت که
۵.خیلی ریاضیات رو دوست دارم خیلی ️اما دبیرستان بهم ثابت کرد دوست داشتن فایده نداره باید بخونی
۶.از فحش و اینا، چیزی سر در نمیارم و تا حالا هزار بار پیش اومده تو مدرسه ندانسته حرفی زدم و ناجور برداشت شده و مورد تمسخر قرار گرفتم
دوستام همواره در تلاش اند که کلاس فحش برام بزارنبا مبالغ هنگفت
(وی تنها میتواند جواب داداش کوچیکشو بده)
۷.مهربونم ولی اندکی لجبازموسعی میکنم در روابط دوستی الکی قهر نکنم و ناراحت نشم 🫂
۸.نمیدونم کی اینجوریه اما من به بهداشت دندونم خیلی اهمیت میدم طوری که نیم ساعت در روز رو مسواک میزنماز این رو همواره نیشم بازه
۹.پرتکرار ترین استیکر هایی که استفاده میکنم==》
۱۰.تنها جایی که توش فعالیت مجازی میکنم در یک سال اخیر اینجا و شاده(اپلیکیشن پرسرعت ایرانی)
۱۱.عاشق گل و گیاه و جنگل و..کلا محیط زیست رو خیلی دوست دارم🪴
۱۲.غذا خیلی دوست دارم از بین خوراکی هام چیپس رو ترجیح میدم با ماست موسیر (استیکر ماست مثلا)🧄
پ.ن:ماست تو استیکرا نبود ببخشید
۱۳.کرونا تو زندگیم خیلی تاثیر گذاشت به خاطر همین هر عادت بدمو گردنش میندازمالبته باید دیگ ترک کنم این عادات بد رو تنبلی بخصوص
۱۴.مادرم کوالا هارو تحت عنوان خواهرام میشناسهالبته خرس های تنبلو🦥
۱۵.تو مدرسه خیلی آتیش سوزوندم به خصوص دوران راهنمایی اوه اوه چندین بار بابام به خاطرش اومد مدرسه
پ.ن:البته کار خاصی نکرده بودم دو سه تا ترقه و ی آتشفشانو با چی سدیم دی کرومات بود ی همچین چیزی بعد از پله ها سر میخوردم همین فقط️
۱۶.ورزش های رزمی رو بشدت دوست دارم (دارم فکر میکنم چرا همش دوست داشتن شد)
۱۷.یک وقتایی به کسی نیاز دارم که فقط تخریبم کنه تا آدم شمخب آخه یسری وقتا خیلی تنبلی میکنم تو انجام کارام
۱۸.میتونم شخصیت خودمو در آن واحد تغییر بدم مثلا خیلی ناراحتم سریع میتونم حالتمو عوض کنم وخوشحال شم
۱۹.خیلی دوست دارم به عقب برگردم به سه سال پیش که دهم بودم و شروع به درس خوندن کنم آخه حس میکنم دبیرستانم خیلی الکی گذشت بدون هیچ موفقیتیهیی
۲۰.نصیحت کردنو دوست دارم برخلاف همه جوونا
۲۱.اغلب اوقات لبخند میزنم (در دنیای واقعی)
۲۲. دوستام همیشه لپامو میکشن
۲۳.دوست دارم همیشه بچه باشم و بزرگ نشم
۲۴.خب زیادی فکر میکنم به خصوص وقتی درس میخونم همش افکار عجیب غریب میاد به ذهنم نمیدونم زلزله بیاد تصادف کنم سیل بیاد اون منو بزنه دزدا بدزدنم و از این جور چیزا میاد به ذهنم و خودم رو تصور میکنم که در اون حالت باید چه غلطی بکنم
۲۵.متولد ۱۸ خرداد سال ۸۴ هستم
۲۶.بچه تر که بودم خیلی اهل کتابو و ورزش بودم اما جدیدا این درونم کم شده متاسفانه🥲
۲۷.یکی از چیز هایی که دوست دارم تجربش کنم اینه که با چشمان قرمز پف کرده کبود از شدت مطالعه اینقدر خسته بشم ولی همچنان به مطالعه ادامه بدم نمیدونم خیلی دوست دارم این حالت رو تجربش کنم
۲۸.خیلی دوست دارم المپیاد شرکت کنم خیلی آرزومه خدایا بشه 🥺
۲۹.فضولمزیاد سوال میکنمفرقی نمیکنه چه تو مدرسه مجازی خونه فرقی نداره ذهنم پر از سوالهتا نفهمم دست نمیکشم
پ.ن:مثلا بعضیا جواب سوال رو نگرفتنم میگن فهمیدم من از اینا نیستم
۳۰.خب میدونم که فهمیدید زیاد صحبت میکنم و گاهی از شدت حرف زدن دچار فک درد میشم و (برون گرام)
۳۱.خب دیگ خیلی گفتم بسه و آخرین حقیقت از اینکه آلایی هستم و دوستان آلایی دارم خیلی خوشحالم🥰وای اینارو نگم دق میکنم
میدونین من حقایقمو تو دفتر نوشتم که بگم الانم باید تموم شن
خب خوش پوش نیستم اصلا برای همین اکثرا بیرون منو نمیبینید عمم ◇.از انسان های خوش شیفته مطلقا خوشم نمیاد و♧. همچنین اونایی که خیلی خودشون رو لوس میکنن آخه خودم ی زمان از این ادا ها درمیاوردم و بدم میاد
خب دیگ یادم نمیادمرسی Hhh Hh زهرا از اینکه دعوتم کردی🥰🥰️
ناگفته نماند ی بار هم خودم همینجا نوشتم که دعوت کنید و Michael Vey دعوتم کرد مرسی پرنیا️البته اون موقع تابستون بود -
Rezvan.E.A
سلام.دعوت میکنم ازشما -
سلام.
ممنون از دعوتتون Gharibe Gomnam
1_ رضوان هستم.
2_ دوستام بهم میگفتن خودشیفته. زیادی اعتماد به نفس دارم
3_ به شدت نظم و قانون مندی برام مهمه و حساسم روی تمیزی.
4_ خیلی اهل دوست و رفیق نیستم
5_ اطرافیان بهم میگن صدای جالبی دارم
6_ اعصاب قویی ندارم
7_ به شدت سخت پسندم
8_ یه دندهام
9_ حرمت بزرگتر از مهمترین عقاید زندگیمه
10_ عاشق امام زمانمم
11_ به شدت کم تحرکم
12_ نویسندگی رو دوست دارم
13_ خطاطی با قلم یکی از لذتامه
14_ اعتقادات مذهبیم برام خیلی مهمه
15_ گاها فعالیت مبلغی دین و سوالات بچهها توی سن کم رو انجام میدم
16_ عاشق کوچواوهام
17_ افتخار میکنم که شیعهی امام علیم(علیه السلام)
19_ زیاد سعی میکنم خودسازی کنم.
20_ زیاد پیش میاد الکی شاد باشم و سعیم اینه بدترین اتفاقاتم طنز ببینم(مثل مامانم) تا از زندگیم لذت ببریم.سردرد گرفتم. چقدر سخت بود
سلام. دعوت میکنم از شما z Gheibi
-
sarvin Piri
سلام سروین خانم
شماروهم دعوت میکنم -
Rezvan.E.A این چه بلاییه سر من میاری
-
سلام تا حالا پیش نیومده الکی یکیو دعوت کنم
ولی نمیدونم دلم خاست بیاین شما دو نفر بنویسین امیدوارم درخاستمو رد نکنین
@ABR_DJ
Alireza Varamanzar