هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بل............. -
بل.............Michael Vey
ودف 🦦 -
Michael Vey
ودف 🦦Moonchild اعتماد ب نفس...
-
Moonchild اعتماد ب نفس...
Michael Vey بیا د مورد بشری ک نمیدونه ایلومناتی چیه بعد میگه میخوام برم ایلومناتی بشم حرفی نزنیم کفاره داره حرف زدن در موردش
ایلومناتی تو و آدم حساب میکنه هانی؟ -
Michael Vey بیا د مورد بشری ک نمیدونه ایلومناتی چیه بعد میگه میخوام برم ایلومناتی بشم حرفی نزنیم کفاره داره حرف زدن در موردش
ایلومناتی تو و آدم حساب میکنه هانی؟Moonchild اصن من میگم کاری ندارم برو نامزد شو.. ولی نگرانم ملت شب کابوس ببینن خدایی
ببین اصن نمیگم اهنگاش بده.. ولی فرقه بین کسی ک تو کشور خودش همچین حرکتی میزنه برا مردمش و کسی ک تو خارج عشق و حالشو میکنه -
انگار بچه بازیه.. بیلی ب اون بیلییش نبرد بعد تو ببری؟
-
@_آرام_ سلام من ب تو یار قدیمییی
-
@_آرام_ سلام من ب تو یار قدیمییی
Michael Vey خوبی؟
-
Michael Vey خوبی؟
@_آرام_ یسسسس.
چیز میزای مراسم گرمیو میبینم میخندم -
@_آرام_ یسسسس.
چیز میزای مراسم گرمیو میبینم میخندم -
Moonchild اصن من میگم کاری ندارم برو نامزد شو.. ولی نگرانم ملت شب کابوس ببینن خدایی
ببین اصن نمیگم اهنگاش بده.. ولی فرقه بین کسی ک تو کشور خودش همچین حرکتی میزنه برا مردمش و کسی ک تو خارج عشق و حالشو میکنهMichael Vey واقعا وقتی ب اینکه بی تی اس بیلی و سلنا و امینم و...... بقیهه رو حتی دعوت نکردن خندم میگره بعد این میخواد بره
حالا ک برده شده الکی الکی بهش تبریک بگو چت میشه -
https://www.namasha.com/v/jhgCf7j1
واقعا اشکم درومد... :> چقدر قشنگگ
*و هریی ک داره دنبالش میگرده تو مراسم خادااااا -
Michael Vey واقعا وقتی ب اینکه بی تی اس بیلی و سلنا و امینم و...... بقیهه رو حتی دعوت نکردن خندم میگره بعد این میخواد بره
حالا ک برده شده الکی الکی بهش تبریک بگو چت میشهMoonchild گناه داره بچه چیکارش داری بزار خوش باشه
-
Seyed sadegh Razavi پس از سالهای سال رفتین صدر جدول دارید کری میخونید
۸ که مال شماست دادا
کابوس بایرن و فلیک رو که یادت نرفته؟
همون بازی که مسی مث چی داشت میلرزید زیر بارون@AMIR-RAMOS-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Seyed sadegh Razavi پس از سالهای سال رفتین صدر جدول دارید کری میخونید
۸ که مال شماست دادا
کابوس بایرن و فلیک رو که یادت نرفته؟
همون بازی که مسی مث چی داشت میلرزید زیر باروناوکیه ولی اون شب بارون نمیومد