هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
اوههه -
Rahman Aareplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam بله
-
Gharibe Gomnamreplied to Sunniva on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
فکر کردم دختره -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Rahman Aa on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این روزا اعصاب فرزام خرابه بد جور نزدیک نشوید خطر
ma.a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 راس میگه
@R-Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 چی نه من کلا همه چیو تعریف میبینم
..
اره زیاد پاپیچم نشو -
Gharibe Gomnamreplied to Hhh Hh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh
لطفته -
Sunnivareplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam نگو فک کردی دختره
-
Gharibe Gomnamreplied to Erfan_JvN on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan_JvN
تو خانما تعدادمون خیلی کمه
البته اینجوری نیست که با کسی نسازم با همه میسازم اما اونی که میخوام به قول اون ادم پایه پیدا نمیشه در عالم واقعیت در انجمن اما چرا هستن -
Sunnivareplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
تست شخصیت شناسی من خیلی جالب بود
مثلا
۲۳ درصد رهبر
۲۰ درصد نمیدونم منطقی
یعنی کمترینش ۱۹ درصد بود
بعد ۵۵ درصد درونگرا ۴۵ درصد برونگرا
یعنی هم ۵۰ ۵۰ بود
خودم خندم گرفته بودتو کلا خیلی ۵۰ ۵۰ ای
هم شخصیات ها در تو جمع شده -
Gharibe Gomnamreplied to Rahman Aa on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa
شما اقا رحمان هستین؟؟ -
دلبرم دلبر خانه خرابم کرد
چشم شهلایش دیده پر آبم کرد
( زدم ریمیکس معین) -
Gharibe Gomnamreplied to Sunniva on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
تست شخصیت شناسی من خیلی جالب بود
مثلا
۲۳ درصد رهبر
۲۰ درصد نمیدونم منطقی
یعنی کمترینش ۱۹ درصد بود
بعد ۵۵ درصد درونگرا ۴۵ درصد برونگرا
یعنی هم ۵۰ ۵۰ بود
خودم خندم گرفته بود -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to nazanin.mirzai on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai
راستی خودتم اهل کرمانشاهی ؟ -
Hhh Hhreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
بهت هم میاد
پست 401074 از 1000113