هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0
بله مشخصه چیشدهGharibe Gomnam
چی مشخصه چی شده؟ -
Gharibe Gomnam
عجب دسته گل هایی بهآب میدی ریحانه
البته منم کم از این کار ها نکردمپرستو بابایی
دسته گل تا دلت بخواد -
@nazanin-mirzai
میدونم اما همیشه همه چیز اونجوری که از بیرون میگن بده بد نیست و اونجوری که از بیرون میگن خوبه خوب نیست
المپیاد فرصت خوبیه اگه عدالت اموزش بود اگه مدرسه حمایت میکرد اگه خانواده حمایت میکرد
اگه واقعا از این دید نگاه کنیم
یه نفر میتونه حافظ کل قران بشه مسابقه نده
زبانش خوب باشه مسابقه خوارزمی شرکت نکنه
ورزشش خوب باشه و مسابقه شرکت نکنه
و...Gharibe Gomnam نه نه منظورم من این نیست که وقتی یکی یه توانایی داره ازش استفاده نکنه
منظور اینه که در مسابقه ای شرکت کنه و براش تایم و انرژی بزاره که فرصت دید شدن و موفقیت و ضرر براش کنمتر باشه مثلا بین کنکور و المپیاد.... -
Gharibe Gomnam
چی مشخصه چی شده؟@0Farzam0
اینکه حال روحیتون خوب نیست مشخصه
میگم چیشده که خوب نیست -
-
همیشه سوال بود برام که چرا اونای که زود تر از من اومدن انقدر اعتبارشون بالاست ولی من نه نگو تو دلی فعالیت میکردن انقدر لایک میگرفتن منو باش انقد سوال درسی جواب دادم یا لایک نکردن یا کردن فراتر از 3 تا نرفت
@R-Aa تودلی=افزایش بی سابقه اعتبار
-
@Danial-al سلام بر شما
-
همیشه سوال بود برام که چرا اونای که زود تر از من اومدن انقدر اعتبارشون بالاست ولی من نه نگو تو دلی فعالیت میکردن انقدر لایک میگرفتن منو باش انقد سوال درسی جواب دادم یا لایک نکردن یا کردن فراتر از 3 تا نرفت
-
Gharibe Gomnam نه نه منظورم من این نیست که وقتی یکی یه توانایی داره ازش استفاده نکنه
منظور اینه که در مسابقه ای شرکت کنه و براش تایم و انرژی بزاره که فرصت دید شدن و موفقیت و ضرر براش کنمتر باشه مثلا بین کنکور و المپیاد....@nazanin-mirzai
اها
اره اینو میفهمم
فقط هم.این نیست بحث کنکور میاد وسط خیلی چیزارو ادم باید بزاره کنار مجبور میشه
من مدتها سر خیلی چیزا قبلا وقت گذاشتم توش پیشرفت کردم واقعا بخاطر کنکور مجبوووور شدم همه رو بزارم کنار مجبور شدن واقعا
و این حس فوق العاده مزخرفیه که مثلا ۳ سال وقت بزاری واسه چیزای مختلف و تهش همه رو از دست بدی -
@nazanin-mirzai
راستی خودتم اهل کرمانشاهی ؟پرستو بابایی نه کرمانشاهی نیستم
ملایری ام میدونی که کجاست؟ -
Gharibe Gomnam
فشار آزموناس خواهرم -
یچی بگم
من بلد نیستم نقل قول بزنم