ترین های ۱۴۰۱️
-
خداروشکر منم نیسم جز هیچکدوم
-
چیچک ممنون ترین
-
آمار ها نشان می دهد ۹۰ درصد این تاپیک دارای کلمه ترین میباشد...
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
@نَبآت
به قول مهشید صعب المنشن ترین
حساس ترین ،خیلی صبوره ترین ،تاپیک مشاوره زیاد می زنه ترین ،هر دفعه نا امید میشه میاد یه تاپیک می زنه و بعدش خوب میشه ترین ،به آرزوهاش میرسه در آینده ترین ،موفق باشه ترین ️
پ.ن :هر کاری کردم منشن نشدی سری های قبل -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی در ترین های ۱۴۰۱️ گفته است:
@نَبآت
حساس ترین ،خیلی صبوره ترین ،تاپیک مشاوره زیاد می زنه ترین ،هر دفعه تا امید میشه میاد یه تاپیک می زنه و بعدش خوب میشه ترین ،به آرزوهاش میرسه در آینده ترین ،موفق باشه ترین ️
پ.ن :هر کاری کردم منشن نشدی سری های قبلعاا بفرما بازم منشن نشدی :///
-
Alireza Varamanzarreplied to خانوم لوبیا on ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@κιϻιλ من نیز...
-
خانوم لوبیاreplied to Alireza Varamanzar on ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
عب نداره
تو ترین های سال قبل هسیم -
پرستو بابایی در ترین های ۱۴۰۱️ گفته است:
@نَبآت
حساس ترین ،خیلی صبوره ترین ،تاپیک مشاوره زیاد می زنه ترین ،هر دفعه نا امید میشه میاد یه تاپیک می زنه و بعدش خوب میشه ترین ،به آرزوهاش میرسه در آینده ترین ،موفق باشه ترین ️
پ.ن :هر کاری کردم منشن نشدی سری های قبلعههه من اینو الان دیدم
قربونت برم قشنگترین
هر دفعه ناامید میشم و تاپیک میزنم رو خوب اومدیییی انقدر خوب منو شناختی که خودم نشناختم هنوز
تو هم موفق باشی جانا
پ.ن: الان درستش میکنم -
Alireza Varamanzarreplied to خانوم لوبیا on ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@κιϻιλ
سلام بله
بادش بخیر -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to SARA_ on ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نبآت
عزیزدلی
مرسی قربونت برم -
@Fateme-goli کم پیدا ترین پاسخ نده ترین بعد همه اینا رو به من میگه ترین
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to z Gheibi on ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi من جواب نمیدم ؟
شما کی زنگ زدی یا پیام دادی که من جواب ندادن بانو
هر بار میخوام بهت زنگ بزنم فک میکنم دوره ای یا کلاسی یا یه جایی که نمیتونی حرف بزنی 🥺
دلم خیییییلی واست تنگ شده بی....🥲 -
Rahman Aa مرد حسابی هر یه 15 روز یه بار من رو انفالو میکنی بعد میای فالو میکنی بعد انفالو بعد فالو....
-
چیچک خدای من
بابا به خدا این ارغوان موجودیت نداره ترین
یعنی من از بچه های انجمن میپرسم
2 سال اختلاف سنی بزرگ کوچیک داره ؟ -
@Dulcet شما بگو دو روز...
بزرگ و کوچیک داره -
Ainoor دست شما دردنکنه
-
@Dulcet سر شما درد نکنه
قابلی نداشت -
Ainoor انصافا دو سال به چشم نمیاد که.....
-
@Dulcet باز بگم دو روزم به چشم میاد
91/374