ترین های ۱۴۰۱😍♥️✨
-
خداروشکر منم نیسم جز هیچکدوم😐👌😂
-
Amir ali Nikfard
امیرعلی ترین
الان باهاش آشنا شدم ترین
به صورت استثنا و تکی براش %(#ff0000)[ترین] نوشتم ترین😂چیچک ممنون ترین
-
آمار ها نشان می دهد ۹۰ درصد این تاپیک دارای کلمه ترین میباشد...🤣🤣
-
@نَبآت
به قول مهشید صعب المنشن ترین 😂😂😂
حساس ترین ،خیلی صبوره ترین ،تاپیک مشاوره زیاد می زنه ترین 😂،هر دفعه نا امید میشه میاد یه تاپیک می زنه و بعدش خوب میشه ترین 😂،به آرزوهاش میرسه در آینده ترین ،موفق باشه ترین ❤️✨
پ.ن :هر کاری کردم منشن نشدی سری های قبل -
@نَبآت
حساس ترین ،خیلی صبوره ترین ،تاپیک مشاوره زیاد می زنه ترین 😂،هر دفعه نا امید میشه میاد یه تاپیک می زنه و بعدش خوب میشه ترین 😂،به آرزوهاش میرسه در آینده ترین ،موفق باشه ترین ❤️✨
پ.ن :هر کاری کردم منشن نشدی سری های قبلپرستو بابایی در ترین های ۱۴۰۱😍♥️✨ گفته است:
@نَبآت
حساس ترین ،خیلی صبوره ترین ،تاپیک مشاوره زیاد می زنه ترین 😂،هر دفعه تا امید میشه میاد یه تاپیک می زنه و بعدش خوب میشه ترین 😂،به آرزوهاش میرسه در آینده ترین ،موفق باشه ترین ❤️✨
پ.ن :هر کاری کردم منشن نشدی سری های قبلعاا بفرما بازم منشن نشدی :///
-
خداروشکر منم نیسم جز هیچکدوم😐👌😂
@κιϻιλ من نیز...
-
@κιϻιλ من نیز...
Alireza Varamanzar
عب نداره
تو ترین های سال قبل هسیم☺ -
@نَبآت
پ.ن :هر کاری کردم منشن نشدی سری های قبلپرستو بابایی در ترین های ۱۴۰۱😍♥️✨ گفته است:
@نَبآت
پ.ن :هر کاری کردم منشن نشدی سری های قبلعههه من اینو الان دیدم😍😍💛
قربونت برم قشنگترین😘💚
هر دفعه ناامید میشم و تاپیک میزنم رو خوب اومدیییی😁 انقدر خوب منو شناختی که خودم نشناختم هنوز😂🌸
تو هم موفق باشی جانا💕🌱
پ.ن: الان درستش میکنم -
Alireza Varamanzar
عب نداره
تو ترین های سال قبل هسیم☺@κιϻιλ
سلام بله
بادش بخیر -
پرستو بابایی در ترین های ۱۴۰۱😍♥️✨ گفته است:
@نَبآت
پ.ن :هر کاری کردم منشن نشدی سری های قبلعههه من اینو الان دیدم😍😍💛
قربونت برم قشنگترین😘💚
هر دفعه ناامید میشم و تاپیک میزنم رو خوب اومدیییی😁 انقدر خوب منو شناختی که خودم نشناختم هنوز😂🌸
تو هم موفق باشی جانا💕🌱
پ.ن: الان درستش میکنم@نبآت
عزیزدلی 😘💛
مرسی قربونت برم -
سلام و درود 😍
گل دخترا🥰
گل پسرا 😝
بعد از سومین سال عضویتم و سومین عیدی که با آلا بودم امسال زدن این تاپیک قسمت من شد 😆
به رسم ادب و روال هر ساله یه دونه از این تاپیک بیشتر نمیخوایم پس لطفاً کسی دیگه تاپیک مشابه نزنه 😘🙃
خوندن و استفاده از این تاپیک بدون لایک کردن شرعا حرام میباشد 👊❌😂
کی باورش میشه ۴۰۱ هم تموم شد ؟☹️ واسه من یکی خیلی زود گذشت شما را نمیدانم🙄😃
چه آدمایی اومدن چه آدمایی رفتن ، ما ریش سفیدا سرد و گرم این روزگار آلا رو چشیدیم ، شما نمیدونین ننه 😑😂🤣
چه عضو یه روزه آلا باشی چه عضو چند ساله بالاخره هممون یه دوستایی داریم اینجا ، بیا به عنوان ترین تگش کن 😍
ترین چیه ؟ ویژگی های پررنگ دوستاتون رو میگیم « آدم ترین ۱۴۰۱»
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
چون اکانت هاتون عوض شده نمیدونم کی کیه 😂
همتون دعوتید 😍 -
z Gheibi من جواب نمیدم ؟
شما کی زنگ زدی یا پیام دادی که من جواب ندادن بانو 😄😄
هر بار میخوام بهت زنگ بزنم فک میکنم دوره ای یا کلاسی یا یه جایی که نمیتونی حرف بزنی 🥺
دلم خیییییلی واست تنگ شده بی....🥲 -
سال نو پیشاپیش مبارک تک تکتون ایشالا همه به هرچی عشقشو دارن برسن 🌺🌺
@0Farzam0دادا ترین 😂 زیستو 95زده ترین (هنوز دارم کیف میکنم از اون درصدت) یه نیمست باید بهم بده ترین (حالا نیمستم نخواستم ربع ستم بدی قبوله ها 🤣عقد بیخیال ) ایشالا موفق شی ترین ✨✨
Michael Veyحرصش میدم ترین 🤣 عشق دانشگاه شیراز ترین . به افتخارت اون روز یه بستنی جلو دانشگاه خوردم ترین 🤣😂
https://forum.alaatv.com/post/2934854 این کدوم باشگاه میره ترین😂😂😂🤣🤣@Soniaaa
بعضی موقع ها نمیفهمه چی میگم ترین 🤣(البت این مشکله همه اونایی که من بهشون توضیح میدمه الان میگه مشکل خودمه🤣) امضامو به پیشناهدش گذاشتم ترین 🤣😂 فارسی چه جراحیی میککنه ترین 🤣🤣🤣 با یه حرکت تو 10 ثانیه ماتم کرد ترین (هنوز تو فکرم روش اختراعی خودم به نام برنولی برا اون روشت بزنم 😂😂😂😂)ایشالا تیرخوشحال ببینمش ترین ✨🍁🌺
@Matrixجدی ترین .یه چند بار هرکی یه گزاره زحمت شماره پیامک زیست کده رحمان کشید ترین 🤣😂(هنوز جا داریم هر کی خواست بیاد فقط همین روز به مناسبت مبعث 90 درصد تخفیف داریم بشتابید به زیست کده رحمان کلمه %(#4dff00)[گیج کننده را ] به شماره 10004444 پیامک کنید )🤣🤣🤣🤣🤣🤣
پرستو بابایی
زیست خون ترین . قول داده ترین بعد رفتنم هوا بچه ها الا رو داشته باشه ترین 🌺🌻 موفق باشه ترین
Farhaddبامعرفت ترین . یه بار گفت عجیبم ترین (دلیل؟😂) عشق شجریان ترین 😂
@ma-a
راحت منشن میشه ترین🤣🤣🤣😂(با یه Mاسمش اومد برا منشن🤣) بافیزیک آشتیش دادم ترین😂😂 شاگرد خوبی هست ترین🤣🌹🌹 پزشک میشه ترین ✨
Ainoorمشهدی ترین . اینم مث مهشید با فیزک جنگ داشت ترین 😂 الانم تست الکتریسیته میزنه ترین 🤣🤣🤣اون ممنون دمت گرم باهم میگه ترین🤣🤣🤣🤣🌻🍁 به آرزوت برسی ترین😂🤣
زیستت عالی بود ترین🤣😂خودمم هنوز فرق رنگ نارنجی با پرتقالی نمیدونم ترین🤣😂🤣 (خیلی دوست داشتم یه گفتگو زیستی داشته باشیم ) ایشالا هرجا هستی موفق شی ترین 😂🤣
-
سلام
آقا این روزا چقد زود میگذره !!!
Michael Vey داوش ترین 😂 دوست دارای اختلاف سلایق ترین😂دوست دارنده ی دامن پوشیدن پسراترین😂پرچرب ترین😂❤️ پرخورترین😂با آقای مایکل گفتن استاد موقاری ذوق کننده ترین 😂😂
Uranium نرگس ترین 🌸غنی شده ترین 🌸دانشجوی ترمک ترین 🌸اورانیوم ترین 🌸گ+-َم ترین🌸
@nazanin-mirzai نازنازی ترین 🌹غیرترمک ترین🌹نشاندهنده ی راه و چاه به من ترین 🌹 فرستنده ی ۱۰تومن به من ترین که نفرستاد ترین 🌹 زیادی مهربون ترین :)
Hhh Hh لایکر ترین ، انصافا مهربونترین
@Fateme-goli فاطمه گلی ترین ، خوش صدا ترین
@0Farzam0 حاجی ترین ، اشکان پسند ترین 😂یه مدت درگیر آیدی انجمنش بود ترین
Farhadd یادآورنده ی ارغوان ترین ، هنوزم نمیدونیم ارغوان کیه ترین ، مشتاقم بدونم کیه ترین ، اهل خوی ترین ، قبلا اسم پدرش رو گذاشته بود ترین ، استفاده کننده از 😄ترین ، دوازدهم ترین ، برادر کوچک ترین😌
Kourosh Mousavi خوش صدا ترین ، گوینده ترین ، ریاضیوفیل ترین ، مطمئنم یکی از بهترین های ریاضی میشه ترین
@Infinitie-A ♾️ترین ، خواهنده ی الف ترین ، خوزستانی ترین ، عربی بلد نیست ترین ، ترکی رو دست و پا شکسته بلد ترین ، اواخر ۸۱ ترین ، قرار بود جندی شاپور قبول شه شارژ بده ترین ، به پست برترم منفی دهنده ترین 😂
اهورا شطرنج باز ترین (الکی) ، چندبار تو شطرنج بردمش ترین ، زمین شناس ترین ، یبار تو خوابگاه گمشده بود ترین
@Soniaaa اسم پرنده ترین😌هم استانی ترین ، بهم گفته دیگه چند وقت نمیام تودلی ترین ، آفرین ترین ، نور ترین 🔥😂
@Zahra-HD هم اکنون هم شهری ترین ، با کیفیت ترین (اشاره به HD) ، خوش ناخن ترین 😂
@_آرام_ خانوم ترین ، تنها آلایی که حضوری ملاقات کردم ترین ، برام گل آورده بود ترین 😌گلشو نگه داشتم ترین
@Emmet200 و @Hamed-s برادران هنرمند ترین
@Y-D-iut مهندسی خون ترین
@m-hmt خانم خونه ترین
amir ahmadi جومونگ نگاه کننده ترین😂
@نویسنده-کوچولو خوش اسم ترین
@ma-a مشاعره کننده ترین
Gharibe Gomnam ریحانه ترین ، گزارش دهنده ترین ، مازنی ترین
Shayan Eskandari موفق باشی ترین
@Miss-Joker عاطفه ترین ، خوشحال شدم باهات حرف زدم ترین
romisa خانم دکتر ترین
Mo Xo ماه ماهان ترین 😂
Sachli رقیه ترین ، بیمارستان شیفت بودنده ترین😂ایسگا کننده ترین😐 😂
Matin Mousavi 1 متین موسوی ترین ، معروف ترین ، ذوق کننده با معروفیتش ترین😂
@AMIR-RAMOS-BARDIA جمع کننده پول ترین ، از الان به فکر نسل هفتم باشنده ترین😂
@_POUYA_ تبریزی ترین ،عکاس ترین
@M-an خانم مدیر ترین ترین 🔥
0-0ftm فاطی ترین 🙂❤️موفق باشی ترین❤️
@Venus655 به من منفی دهنده ترین😂 الهام ترین ، تاپیک آشپزی زننده ترین
Galadriel فاطمه صیفوری ترین ، اوایل دانشگاه دارخماخ کننده ترین😂
jalal moghari استاد ترین ، زنده باشین استاد ❤️
چیچک خودم ترین 😌🫂❤️😂
Sharllot سحر ترین ، ارومیه ای ترین ، تلاش پسند ترین😂تو خوابگاه منتظرشم ترین😂
_F_SSU_ مهربونترین ، خوش صحبت ترین
طولانی شد سعی کردم اکثر بچه هایی که باهاشون حرف زدم رو بنویسم بازم اگه کسی از قلم افتاد ، ناخواسته بوده ، معذرت میخوام 🥲❤️
سال جدیدتون هم پیشاپیش مبارک 🎉❤️چیچک خدای من :face_with_tears_of_joy:
بابا به خدا این ارغوان موجودیت نداره ترین:face_with_tears_of_joy:
یعنی من از بچه های انجمن میپرسم
2 سال اختلاف سنی بزرگ کوچیک داره ؟:face_with_raised_eyebrow: :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: -
چیچک خدای من :face_with_tears_of_joy:
بابا به خدا این ارغوان موجودیت نداره ترین:face_with_tears_of_joy:
یعنی من از بچه های انجمن میپرسم
2 سال اختلاف سنی بزرگ کوچیک داره ؟:face_with_raised_eyebrow: :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: -
Ainoor :face_without_mouth: :angry_face: :unamused_face: دست شما دردنکنه:face_with_tears_of_joy: