هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
امروز مورد دیدم طرف اکانتش دختره بعد عکسی که گرفته بود دستش توش افتاده بود . میخورد پسر باشه :neutral_face:
-
امروز مورد دیدم طرف اکانتش دختره بعد عکسی که گرفته بود دستش توش افتاده بود . میخورد پسر باشه :neutral_face:
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@meysam_bahrami 😂😂😂😂😂😂😂
خداوکیلی .از ناخونای قشنگش فهمیدم
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: تمیز بود -
@meysam_bahrami
دقیقا یه بار عکس یه دستی رو پروفایل بود ناخناشو لاک زده اما شکل وشمایلش به دست دختر نمیخورد موندم پسره یادختر :face_with_tears_of_joy: -
@meysam_bahrami
دقیقا یه بار عکس یه دستی رو پروفایل بود ناخناشو لاک زده اما شکل وشمایلش به دست دختر نمیخورد موندم پسره یادختر :face_with_tears_of_joy:@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@meysam_bahrami
دقیقا یه بار عکس یه دستی رو پروفایل بود ناخناشو لاک زده اما شکل وشمایلش به دست دختر نمیخورد موندم پسره یادختر :face_with_tears_of_joy:این دیگه ضایع بود
تو انجمن دیدما
تعجب کردم -
mrz
به تو میگن اصالت شناس به به ....شیراز زندگی میکنی اما اقوام واصالت آبادانیت رو فراموش نکردی دمت گرم کوکا :smiling_face_with_sunglasses:
#آبودان _برزیلته -
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz عاها
ولی خدایی عجیبه حرفت براماره الان ارتباطاتشون خوب شده ولی هنوزم یخورده جا داره
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz عاها
من خودم بچه استان فارسم
تا جایی که میدونم و دیدم خیلی از جنوبیا تو استان فارسن و خیلی از استان فارسیا تو استان های جنوبی ان
خیلی روابطشون خوبه -
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@meysam_bahrami
دقیقا یه بار عکس یه دستی رو پروفایل بود ناخناشو لاک زده اما شکل وشمایلش به دست دختر نمیخورد موندم پسره یادختر :face_with_tears_of_joy:این دیگه ضایع بود
تو انجمن دیدما
تعجب کردم@meysam_bahrami
اره اره اون یکی دست هم بود فک کنم روسی فرستاد ....:/ فک کنم پسره دستش سیاه بود :/ -
mrz عاها
من خودم بچه استان فارسم
تا جایی که میدونم و دیدم خیلی از جنوبیا تو استان فارسن و خیلی از استان فارسیا تو استان های جنوبی ان
خیلی روابطشون خوبهMmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz عاها
من خودم بچه استان فارسم
خیلی روابطشون خوبهاره بخاطر جنگ زدگی و آب و هوای خوب اون موقع بوده که بیشتر اومدن طرفای فارس
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@meysam_bahrami
اره اره اون یکی دست هم بود فک کنم روسی فرستاد ....:/ فک کنم پسره دستش سیاه بود :/حلال زاده که میگن منم هاا کدوم عکس رو میگی ؟؟
-
-
@meysam_bahrami
اره اره اون یکی دست هم بود فک کنم روسی فرستاد ....:/ فک کنم پسره دستش سیاه بود :/@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@meysam_bahrami
اره اره اون یکی دست هم بود فک کنم روسی فرستاد ....:/ فک کنم پسره دستش سیاه بود :/اونو ندیدم
اینی که دیدم امروز بود -
@dr-sobhan حتی آفلاین