هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@نویسنده-کوچولو واییییی هیییییی میگه بریم پاراگلایدر وقتی رسیدیم سرعین بود فکر کنم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to M.Shajarian on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dulcet در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 به به سلام فرزام جان گل.....
چه خبر جانم.؟..
سلامتی داداش
زیست تموم شد
عالییییییییه دیدی گفتم ذهنت رو خالی کردی حواست رو به آینده معطوف کردی این خیلی قشنگه
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
AMIR RAMOS BARDIA ی قدیم هستم
ممنون بد نیستم
انشاالله که همیشه حال دلتون خوب باشهاهاا اسم قبلیت خوشگل بود ک امیر
-
@0Farzam0 بله بله
-
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 منم از اردوهای دوستانه مدرسه دوست نداشتم برم فقط دوبار اونم کلاس هشتم و نهم که رفیق صمیمیم هم بود رفتم
هووم حس میکنم هممون میدونیم که رفیق نیستیم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مود هر لحظم نسبت ب زندگی من دیگه نمیخوام درس بخونم با گریه و لحظه بعدی که ک دارم بزور درس میخونم حقیقتا دوران بدیه
-
@Dulcet در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو واییییی هیییییی میگه بریم پاراگلایدر
@ooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
چون زیرازیرا چی؟
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مود هر لحظم نسبت ب زندگی من دیگه نمیخوام درس بخونم با گریه و لحظه بعدی که ک دارم بزور درس میخونم حقیقتا دوران بدیه
سلااامسونیا
-
@نویسنده-کوچولو آخه اسم قبلی منشن کردنش سخت بود و به قول فرزام تریلی نمیتونست بکشه اون اسم رو
پریروز سر یه اقدام ناگهانی و بعد ۲۰ تا اسم عوض کردن رسیدم به ABR_DJ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو آخه اسم قبلی منشن کردنش سخت بود و به قول فرزام تریلی نمیتونست بکشه اون اسم رو
پریروز سر یه اقدام ناگهانی و بعد ۲۰ تا اسم عوض کردن رسیدم به ABR_DJامیر جان ولی من این جسارتو نکردما
-
@Soniaaa از درس فراری نباشیم
-
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sunniva on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو
سلاااام سلما -
پریروز سر یه اقدام ناگهانی و بعد ۲۰ تا اسم عوض کردن رسیدم به ABR_DJعهههه ولی اون اسم اوبهت خاصی داش
اوبُهَّت -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dulcet
اعصاب گالمیب (خدا شاهده اگ معنیشو ندونی میزنمت -
من هر وقت نام کار بری آقای جعفری رو میبینم یاد پسر عموم میوفتم....
اونم میخواد دیجی بشه...:|
606982/1000113