هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
جلوی ملت توی حرم میخوایی بشینی چیپس بخوری؟!
نکن سلما بزار حرمتا شکسته نشهنه دیگ تو راهش چون قراره با اتوبوس یا نینیبوس بریم
البته امیدوارم مینیبوسش از این قراضه ها نباشه -
@Dulcet در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو من شما رو با مادرم میفرستم مشهد باور کنین خونه برنمیگردین
مامانتونم مثل من خیلی ذوقیه؟ -
@0Farzam0 به به سلام فرزام جان گل.....
چه خبر جانم.؟..
سلامتی داداش
زیست تموم شد
عالییییییییه دیدی گفتم ذهنت رو خالی کردی حواست رو به آینده معطوف کردی این خیلی قشنگه
-
@نویسنده-کوچولو
AMIR RAMOS BARDIA ی قدیم هستم
ممنون بد نیستم
انشاالله که همیشه حال دلتون خوب باشه@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
ممنون بد نیستم
انشاالله که همیشه حال دلتون خوب باشهاهاا اسم قبلیت خوشگل بود ک امیر
-
@0Farzam0 به به سلام فرزام جان گل.....
چه خبر جانم.؟..
سلامتی داداش
زیست تموم شد
عالییییییییه دیدی گفتم ذهنت رو خالی کردی حواست رو به آینده معطوف کردی این خیلی قشنگه
-
-
@0Farzam0 منم از اردوهای دوستانه مدرسه دوست نداشتم برم فقط دوبار اونم کلاس هشتم و نهم که رفیق صمیمیم هم بود رفتم
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 منم از اردوهای دوستانه مدرسه دوست نداشتم برم فقط دوبار اونم کلاس هشتم و نهم که رفیق صمیمیم هم بود رفتم
هووم حس میکنم هممون میدونیم که رفیق نیستیم
-
-
مود هر لحظم نسبت ب زندگی من دیگه نمیخوام درس بخونم با گریه و لحظه بعدی که ک دارم بزور درس میخونم حقیقتا دوران بدیه
-
@نویسنده-کوچولو واییییی
هیییییی میگه بریم پاراگلایدر
@نویسنده-کوچولو
چون زیرازیرا چی؟
-
مود هر لحظم نسبت ب زندگی من دیگه نمیخوام درس بخونم با گریه و لحظه بعدی که ک دارم بزور درس میخونم حقیقتا دوران بدیه
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلااام
سونیا
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
ممنون بد نیستم
انشاالله که همیشه حال دلتون خوب باشهاهاا اسم قبلیت خوشگل بود ک امیر
-
@نویسنده-کوچولو واییییی
هیییییی میگه بریم پاراگلایدر
@نویسنده-کوچولو
چون زیرازیرا چی؟
-
@نویسنده-کوچولو آخه اسم قبلی منشن کردنش سخت بود و به قول فرزام تریلی نمیتونست بکشه اون اسم رو
پریروز سر یه اقدام ناگهانی و بعد ۲۰ تا اسم عوض کردن رسیدم به ABR_DJ@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو آخه اسم قبلی منشن کردنش سخت بود و به قول فرزام تریلی نمیتونست بکشه اون اسم رو
پریروز سر یه اقدام ناگهانی و بعد ۲۰ تا اسم عوض کردن رسیدم به ABR_DJامیر جان ولی من این جسارتو نکردما
-
-
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلااام
سونیا
@نویسنده-کوچولو
سلاااام سلما -
پریروز سر یه اقدام ناگهانی و بعد ۲۰ تا اسم عوض کردن رسیدم به ABR_DJ@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پریروز سر یه اقدام ناگهانی و بعد ۲۰ تا اسم عوض کردن رسیدم به ABR_DJعهههه ولی اون اسم اوبهت خاصی داش
اوبُهَّت -
@Dulcet
اعصاب گالمیب (خدا شاهده اگ معنیشو ندونی میزنمت