هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
مود هر لحظم نسبت ب زندگی من دیگه نمیخوام درس بخونم با گریه و لحظه بعدی که ک دارم بزور درس میخونم حقیقتا دوران بدیه
-
@Dulcet در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو واییییی
هیییییی میگه بریم پاراگلایدر
@ooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
چون زیرازیرا چی؟
-
مود هر لحظم نسبت ب زندگی من دیگه نمیخوام درس بخونم با گریه و لحظه بعدی که ک دارم بزور درس میخونم حقیقتا دوران بدیه
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلااام
سونیا
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
AMIR RAMOS BARDIA ی قدیم هستم
ممنون بد نیستم
انشاالله که همیشه حال دلتون خوب باشهاهاا اسم قبلیت خوشگل بود ک امیر
-
@Dulcet در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو واییییی
هیییییی میگه بریم پاراگلایدر
@نویسنده-کوچولو
چون زیرازیرا چی؟
-
@نویسنده-کوچولو آخه اسم قبلی منشن کردنش سخت بود و به قول فرزام تریلی نمیتونست بکشه اون اسم رو
پریروز سر یه اقدام ناگهانی و بعد ۲۰ تا اسم عوض کردن رسیدم به ABR_DJ@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو آخه اسم قبلی منشن کردنش سخت بود و به قول فرزام تریلی نمیتونست بکشه اون اسم رو
پریروز سر یه اقدام ناگهانی و بعد ۲۰ تا اسم عوض کردن رسیدم به ABR_DJامیر جان ولی من این جسارتو نکردما
-
-
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلااام
سونیا
@نویسنده-کوچولو
سلاااام سلما -
پریروز سر یه اقدام ناگهانی و بعد ۲۰ تا اسم عوض کردن رسیدم به ABR_DJ@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پریروز سر یه اقدام ناگهانی و بعد ۲۰ تا اسم عوض کردن رسیدم به ABR_DJعهههه ولی اون اسم اوبهت خاصی داش
اوبُهَّت -
@Dulcet
اعصاب گالمیب (خدا شاهده اگ معنیشو ندونی میزنمت -
پرستو بابایی در غشای پایه گفته است:
@Matrix
نه زهرا جان جزء بابت پوششی نیست ،چون همونطور که خودتم میگی اصلا ساختار سلولی ندارن اینا
پس اینکه بگیم جزء بافت پوششیه اشتباهه از نظرم
ولی ولی
توی اکثر مواقع هر جا بافت پوششی باشه غشای پایه هم از اون پشتیبانی می کنهانسان دو گوش دارد و یک دهان تا بیشتر بفهمه کمتر نظر بده
منم باید بیشتر بپرسم تا اینکه جواب بدمولی به هر حال پرسیدنم با دهانه
مغزم رد داده -
من هر وقت نام کار بری آقای جعفری رو میبینم یاد پسر عموم میوفتم....
اونم میخواد دیجی بشه...:|@ooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اونم میخواد دیجی بشه...:|جعفری؟؟؟
-
اونم میخواد دیجی بشه...:|جعفری؟؟؟
-
@نویسنده-کوچولو سلام
ذوق اردو
تجربه سفر با دوستام و با مدرسه رو نداشتم
امیدوارم خوش بگذره -
دکمه استاپ زندگیو پیدا نمیکنم :|