هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
.............
-
-
-
زهر ماره واسه کسی که بی قراره مث زهر ماره طعم رندگی بدون تو که هرشب سیگاره
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@reza-tah
ممنون خوبم
بقیه یعنی کیا؟
از شما چه خبر ؟
خیلی وقت بود نبودینMmdasn
farhadhamid29
banoo
ARTHUR
sonsy
Vezra
faeze
بله یکم درگیر ثبت نام و اسکان و کلا جا افتادن تو دانشگاه بودم,میان ترم هم از یه طرف اواسط آبان شروع شد و ...@reza-tah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@reza-tah
ممنون خوبم
بقیه یعنی کیا؟
از شما چه خبر ؟
farhadhamid29
banoo
ARTHUR
sonsy
Vezra
faeze
بله یکم درگیر ثبت نام و اسکان و کلا جا افتادن تو دانشگاه بودم,میان ترم هم از یه طرف اواسط آبان شروع شد و ...@Reza-Tah
ما هم هستیم ولی کم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Vezra
کم پیدا که هیچی
دیگه ناپیدا شده بودید!
شما هم درگیر دانشگاه بودید؟من که میام ولی کم ...:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نه عزیز درگیر کنکور دوم هستم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@romisa1234 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Vezra
کم پیدا که هیچی
دیگه ناپیدا شده بودید!
شما هم درگیر دانشگاه بودید؟من که میام ولی کم ...:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نه عزیز درگیر کنکور دوم هستم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
… نمیدانم پس از مرگم چه خواهد شد … نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت … ولی بسیار مشتاقم … که از خاک گلویم سوتکی سازد … گلوم سوتکی باشد به دست کودکی گستاخ و بازیگوش … تا که پی در پی دم گرم خویش را بر گلویم سخت بفشارد …. و سراب خفتگان خفته را آشفته تر سازد … تا بدین سان بشکند دائم سکوت مرگبارم را …
-
-
@reza-tah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@reza-tah
ممنون خوبم
بقیه یعنی کیا؟
از شما چه خبر ؟
farhadhamid29
banoo
ARTHUR
sonsy
Vezra
faeze
بله یکم درگیر ثبت نام و اسکان و کلا جا افتادن تو دانشگاه بودم,میان ترم هم از یه طرف اواسط آبان شروع شد و ...@Reza-Tah
ما هم هستیم ولی کم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
… نمیدانم پس از مرگم چه خواهد شد … نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت … ولی بسیار مشتاقم … که از خاک گلویم سوتکی سازد … گلوم سوتکی باشد به دست کودکی گستاخ و بازیگوش … تا که پی در پی دم گرم خویش را بر گلویم سخت بفشارد …. و سراب خفتگان خفته را آشفته تر سازد … تا بدین سان بشکند دائم سکوت مرگبارم را …
@elhame-h در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شبیه شعر های فروغ فرخ زاده !
-
reza213 سلام، من اینو پیدا کردم
https://forum.alaatv.com/topic/3478/جزوات-فیزیک-دکتر-طلوعی -
-
@zohre-nowrouzi سلام بانو ما مخلصیم
حالتون ؟
احوالتون؟
کارا خوب پیش میره؟