هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
الان چرا باید منی که تازه نشستم پاهام خواب بره و نتونم بلند شم ؟
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من یبار بلند شدم کج و کهله راه می رفتم اصلا ی کثافت بازی
خیلی بشینی فلج میشی مث من بلند شو نمی ارزه -
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرادردیست اندر دل که گرگویم زبان سوزد
وگر پنهان کنم ترسم... -
@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من یبار بلند شدم کج و کهله راه می رفتم اصلا ی کثافت بازی
خیلی بشینی فلج میشی مث من بلند شو نمی ارزهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al
از تصورشم خجالت میکشم -
@Danial-al
از تصورشم خجالت میکشمنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli بلند شو من یبار خیلی نشستم ی روز داغون بودم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al ینی خیلی بشینم ممکنه عصبم خشک شه
-
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یبار رو میز خوابم برد بعد پاشدم ب حدی پام خواب رته بود ک فک میکردم قشنگ فلج شده...
خییلی طول کشید تا خوب شه -
یبار رو میز خوابم برد بعد پاشدم ب حدی پام خواب رته بود ک فک میکردم قشنگ فلج شده...
خییلی طول کشید تا خوب شهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey من رو میز که خوابم میبره میوفتم پایین
-
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من قبلش خیلی رو پام فشار آورده بودم
بعدش نزدیک 1 ساعت مجبور بودم تو مجلس بشینم بدون تکیه گاهپامو حس نمی کردم اصلا داغون بود ی وضعی بود اصلا
-
Michael Vey من رو میز که خوابم میبره میوفتم پایین
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli
-
@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من قبلش خیلی رو پام فشار آورده بودم
بعدش نزدیک 1 ساعت مجبور بودم تو مجلس بشینم بدون تکیه گاهپامو حس نمی کردم اصلا داغون بود ی وضعی بود اصلا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al وای ینی پاشم ؟
پاشم زشته
همه نگا میکنم -
@Danial-al وای ینی پاشم ؟
پاشم زشته
همه نگا میکنمنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli بابا ی جور میگی انگار اومدن خواستگاریت ک بپسدنت یا ن
من جلو 100 نفر بلند شدم
-
@Fateme-goli
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey والا یه دفه چرخیده بودم زیر میز
بابام گاهی وقتا میاد بغلم میکنه میبرتم
اگه نه من تا الان قطع نخاع شده بودم -
@Fateme-goli بابا ی جور میگی انگار اومدن خواستگاریت ک بپسدنت یا ن
من جلو 100 نفر بلند شدم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al نه خاستگاری نی
تازه نشستم آخه
۱۰ دقیقه نیس -
@Danial-al نه خاستگاری نی
تازه نشستم آخه
۱۰ دقیقه نیسنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli همین ک نشستی بد تره میش خواب ک بره پدرت در میاد
-
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al حیف نمیشه بشون گف من نمیخواستم ببینمت اومدم تو اتاق تو جخ میای ور دل من
️
واقعااا اگ حوصله تون داشتیم حداقل میومدیم ی سلام میکردیم ن ک ....نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al خودشونو میزنن به نفهمی
️
-
@Danial-al خودشونو میزنن به نفهمی
️
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من واقعا همه تلاشمو کردم که درست در بیاد و دیگه این آخرین بار بود ک اینکارو کردم و به امید تو همون میشه که من میخوام:]♡
-
@Infinitie-A
نه۱۰ ۱۱ روز دیگه متوجه این امضا میشین
اما من خودمم یه پا طومار بی انتهامنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A
نه۱۰ ۱۱ روز دیگه متوجه این امضا میشین
اما من خودمم یه پا طومار بی انتهامعجب
بله اونکه صددرصد -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al نه خیلی زشته اگه بلند شم
یه دفه دو ساعت رانندگی کردم
بعد که پیاده شدم اصلا یه جاییم خواب رفته بود که خجالت میکشیدم بگم صبر کنین من خواب رفتم کلا -
نوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده