هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
lO_Olreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
ایشالا شب بخوابی تا صبح سترجم بشی -
Michael Veyreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
عههههه اون مرتیکه -
Michael Vey اره تو ویکی پدیا نوشته ........
باید گوش کنم ...... -
میدونم هرچی بشه عالیه:))
فقط تو پشتم باش:))) -
@Nature
چوخ من بیر متواضیع اینسانام غیر متواضع گوزلرونن باخیرسان -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey عههههه بووووق
-
Michael Veyreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1 عههههههه کوفت
-
عجب!
-
@Soniaaa
اععههه سترجم فارسیه؟ -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa ایشالله اسکیزوفرنی میگیرییی
-
@Soniaaa
این تبعیض نژادیه بخدا -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey عههههه درد
-
lO_Olreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
باشه من اسکیزوفرنی بگیرم ولی تو که اسکیزوفرنی داری چی -
Erfan Iranmanesh 1 دانش آموزان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb
اره والا -
Michael Veyreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
Matin Mousavi 1 عهههه بسه دیگ
-
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa اگه داشتم که الان اینجا نبودم
-
@Nature
اره یخ زدن بیش از حد از سرما و مردن -
lO_Olreplied to DexterMoreRight on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb
میگم من انسان متواضعیم با چشای غیر متواضعت میبینی -
lO_Olreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
خب دیگه قرار نیس باشی -
@Soniaaa
متواضع یکی تو یکی نلسون ماندلا
618847/1000113