هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی زندگی
-
@Valicheki بچه های کلاسمون از دست معلم زیست خیلی شکارن
بعد یکیشون بهش میگفت حالا ما میریم جهنم و شما دارین زیست درس میدین اونجانوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ
واااای
-
Kourosh Mousavi
منظورم در کل با بچه های اینجا بودفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Kourosh Mousavi
منظورم در کل با بچه های اینجا بودهمممم سخته
و الا منم نیومدم
ویس نمی شی درجا داد... -
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Kourosh Mousavi چ اشنااس..
اون سندرومس ک مثلا تصویر یچیزو میبینن بوشو حس میکنن؟ حس میکنم اون تورته:| اه اینی ک گفتیو میدونستمااتو سرت صدا می شنوی
صداهایی که می گن کارهایی بکنی
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi اووووو
من انقده با خودم حرف میزنمم.. تا جاایی ک میام مثلا میگم پرنیا فلان کارو بکن فلان کارو نکن یا نصیحت میکنم ب پرنیااما تقریبا همه اینجورین
-
Kourosh Mousavi
حکم دایناسور ابیه رو داره؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Kourosh Mousavi
حکم دایناسور ابیه رو داره؟نه نمی دونم چطور بگم تو بگیر bro wtf
-
@Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Kourosh Mousavi
منظورم در کل با بچه های اینجا بودهمممم سخته
و الا منم نیومدم
ویس نمی شی درجا داد...نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi
از قدرت تایپ انگشتان خود بهرمند شوید دوست عزیز -
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هی پرنیا.. تف تو روحت خستم کردی
-
Kourosh Mousavi
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi
الان بهتر درک شد
-
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
از کمین گذشت...الان قشنگ داره حس میشه -
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هی زندگانی پوج و فانی
-
Kourosh Mousavi
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شدهKourosh Mousavi حاجی اوضاع با غولدِسه چطوره ؟
-
Michael Vey من وویسم میگیرم خطاب ب خودم
-
هی زندگانی پوج و فانی
Michael Vey مردگانی
-
Michael Vey من وویسم میگیرم خطاب ب خودم
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ma-a من فیلمم میگیرمم
-
Kourosh Mousavi اووووو
من انقده با خودم حرف میزنمم.. تا جاایی ک میام مثلا میگم پرنیا فلان کارو بکن فلان کارو نکن یا نصیحت میکنم ب پرنیااما تقریبا همه اینجورین
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Kourosh Mousavi اووووو
من به حدی از عرفان رسیدم که تو ذهنم کنفرانس دارم حرف بزنم دهنم خشک نی شه خسته نی شم انرژیم می ره
-
Michael Vey مردگانی
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ma-a عههه تیکه کلامم
-
@ma-a من فیلمم میگیرمم
Michael Vey او ن ب این مرحله نرسیدم هنوز
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Kourosh Mousavi اووووو
من به حدی از عرفان رسیدم که تو ذهنم کنفرانس دارم حرف بزنم دهنم خشک نی شه خسته نی شم انرژیم می ره
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi منممممممممممممممممممممم
-
@ma-a من فیلمم میگیرمم
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ma-a من فیلمم میگیرمم
دگ ادامه نده داره بد میشه ...
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Kourosh Mousavi خیلی مودبانه حرف میزنی
دلم میخواد شما دوتا و امیر تو ی گروه باشید ببینم کی اول کم میاره تو بدو بیرا و ...
احتمالم میدم تو باشی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Kourosh Mousavi خیلی مودبانه حرف میزنی
دلم میخواد شما دوتا و امیر تو ی گروه باشید ببینم کی اول کم میاره تو بدو بیرا و ...
احتمالم میدم تو باشی
داش امیر کیه؟
تو کیه؟